Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Dutch Design van huis tot haard

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het eind van iedere week zijn we altijd heel benieuwd welke artikelen het meest populair waren: dit zegt namelijk iets over wat jullie leuk en mooi vinden om over te lezen. Daarom zetten we nu de 5 meest gelezen ideabooks nog even op een rijtje voor jullie zodat jullie ook de grootste trends (weer) kunnen bekijken:

#5. Dutch Design | Buitengewone Woningen

S-House:  Huizen door VMX Architects

Op plaats 5 staat een collectie woningen die een aantal heel bijzondere kenmerken hebben: de een is een vakantieboomhut, de ander een woonark en het huis dat we hier zien is helemaal geel. Voor meer bijzondere architectuur in Nederland kun je hier het artikel over buitengewone woningen lezen.

#4. Roderick Vos: De Stille Kracht van Verleidelijk Donker Design

Hier zien we het werk van Roderick Vos Design: een Nederlands ontwerpbureau dat een prachtige collectie meubilair en woonaccessoires ontworpen heeft. De salontafel hier afgebeeld laat een indrukwekkend mooi gebruik van donker gebeitst hout zien dat geen decoratie nodig heeft om er als een kunstwerk uit te zien. Bekijk hier meer van Studio Roderick Vos.

#3. Muurkunst voor je Interieur: Kunsttrends voor 2015

Ook kunst voor aan de muur is in de top 5 beland, en wel op plaats 3. Hier vinden we graffiti, keramiek, kunst dat licht geeft en deze bijzondere fotocollage. Bekijk alle kunstwerken hier.

#2. homify 360°: Een houten huis in Delft

Woonhuis Delft:  Huizen door CHANGE.NL
CHANGE.NL

Woonhuis Delft

CHANGE.NL

Bij plaats 2 zetten we weer een stap naar buiten en kijken we naar een houten huis in het polderlandschap bij Delft. Door het warme hout en de oranjebruine stalen gevelbekleding ziet deze moderne woning er uitnodigend uit.

#1. Dutch Design | 5 Comfortabele Meubels

Lounge chair Luna:  Woonkamer door B crea
B crea

Lounge chair Luna

B crea

Tenslotte op de eerste plaats staan 5 comfortabele en stijlvolle meubels van Nederlandse bodem. 5 verschillende designers uit ons land hebben deze 5 bijzondere meubels ontworpen die er niet alleen bijzonder mooi en origineel uitzien maar ook nog eens uiterst comfortabel zijn. Bekijk ze hier allemaal.

Loop je achter met de trends? Vergeet dan niet hier de top 5 van vorige week door te kijken!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!