Eigentijds Nederlands design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eigentijds Nederlands design

Stoa. Stoa.
Punt-West Moderne balkons, veranda's en terrassen van Guy de Vos Modern
Loading admin actions …

De zee is al eeuwen onze bondgenoot en tegenstander, door de eeuwen heen heersten de Nederlanders op de zee en vochten ze tegen het water. Vandaag de dag gaat deze strijd door, namelijk door het onderhouden van gigantische deltawerken. Er komen nieuwe uitdagingen aan, maar het Nederlandse volk is kranig en weet van wanten als het op het aanleggen van dijken aankomt. Vandaag zien we een woning die gericht is op het water en waarvan het interieur een Nederlandse look heeft. We zien veel hout, strakke vormen en kleuren; deze doen ons denken aan de Noordzee, het strand en aangespoeld hout. Hoe dit er precies uitziet kun je hieronder zien. 

Woonkamer

Punt-West Moderne woonkamers van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Licht is in deze woning duidelijk een basisingrediënt, de prachtige houten vloer ook! Die vloer is een terugkomend motief in deze Nederlandse woning. En wat dacht je van die vrolijke koe aan de wand? Het blauw-witte kleurenpalet is eveneens typisch Nederlands. Er is ruimte voor eigenzinnig design van het eclectische type: de bijzettafeltjes en krukjes voor de grote sofa maken direct duidelijk dat het hier om een designwoning gaat!

Room with a view

Punt-West Moderne balkons, veranda's en terrassen van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Als je aan het ontbijt zit, is het fijn als het uitzicht leuk is. Nee, we bedoelen niet degene die je tegenover je hebt zitten, hoewel dat natuurlijk meehelpt. Het gaat om de blik naar buiten toe. Op de foto zie je een ideaal plaatje om in de ochtend te bekijken. De tafel is groot en heeft die natuurlijke look die precies past in de natuurlijke omgeving van de woning. Het open karakter van de kamer maakt het wel erg verleidelijk om hier in de ochtend te gaan zitten. Al dat daglicht maakt je even goed wakker, zeker als je daarbij een verse koffie drinkt. Wat ons betreft is dit een droom van een eetkamer! Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Terras/ steiger

Punt-West Moderne balkons, veranda's en terrassen van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

We zijn op weg naar de boot die ons naar Engeland brengt… . Eigenlijk zijn we op weg naar de zithoek om te genieten van ons weekeind. Deze open ruimte is een van de mooiste zaken die we hier rond de woning aan kunnen treffen. Fan zijn we van de overkapping, die het mogelijk maakt om altijd buiten te zitten, zelfs als de golfslag op het water wild is en het regent. Dan ervaar je de natuur erg sterk. Natuurlijk is een kalme zomermiddag ook een ideaal moment om hier te chillen. Samen met een ontwerper maak je snel een droomterras. 

Close-up

Punt-West Moderne balkons, veranda's en terrassen van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

We hadden het er net al over, maar nu nemen we er even een close-up van. Deze zithoek is ruimte, praktisch ingericht en geeft zo alle aanleiding om je vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Al het gebruikte materiaal voor deze buitenruimte is hoogwaardig en weerbestendig. Dat moet ook wel, want de wind heeft hier vrij spel. Een eenvoudige salontafel draagt altijd en met plezier de drankjes van jou en je gasten. Meer gave ideeën voor je woning zien, check ze hier!

Badkamer

Punt-West Moderne badkamers van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Als de avond valt gevallen is vinden veel mensen het relaxt om een tijd in de douche te genieten van het warme water, in een mooie douche als deze is het zonde om je slechts 5 minuten af te spoelen. Let eens op de prachtige vloer, de grote tegels in de douche en het houten meubel rechts. Supergaaf toch! Ook de verlichting is hier erg bijzonder; hier heerst een briljante sfeer! In deze badkamer kom je weer helemaal tot jezelf. 

Keuken

Punt-West Moderne keukens van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Genoeg ruimte en een aansprekend design, dat zowel praktisch als prachtig is. Een keuken als deze past natuurlijk heel erg goed bij een woning met een minimalistische ontwerptrant. De combinatie tussen hout en strak modern design, die we net ook in de douche zagen, komt ook in deze keuken terug. Let bijvoorbeeld op de houtvloer, het minimalistische keukenblok en de ingebouwde keukenapparatuur. Dat hout doet ons aan de zee denken, terwijl het strakke design weer verwijst naar de technische vernuftigheid van de Nederlanders. Wij voelen ons hier direct thuis. Happy cooking! 

Slapen

Punt-West Moderne slaapkamers van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Deze slaapkamer heeft de feel van ene hut op een schip, maar het doet ook denken (wel totaal anders van vorm en opzet) aan een bedstee. Moderne aspecten aan deze kamer zien we in het strakke design, de trap en het raam dat vrij laag in hoogte en strak van uitvoering is. Los van deze dingen ziet de kamer er natuurlijk heel erg gezellig uit. Vooral dat sprei op het bed doet het goed in deze ruimte, zo komt de befaamde huiselijkheid in de strakke ruimte. 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor mee tof design! 
Kookeilanden zijn erg mooi, hier vind je een paar hele bijzondere!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!