Prefab Huizen Voor Elk Portemonee en Iedere Smaak – 10x Dromen

CASULO, MEIUS ARQUITETURA MEIUS ARQUITETURA Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Mocht je overwegen om de drukke stad achter je te laten en in huis te bouwen in een rustige en landelijk omgeving is een prefab woning wellicht iets voor jou. We hebben 10 fantastische exemplaren voor je op een rij gezet, van groot tot klein en voor ieder budget. Omdat de prefab woningen uit voorgefabriceerde onderdelen bestaan, zijn de kosten lager en is de bouwtijd stukken korter. En qua luxe en comfort doen ze niet onder voor traditioneel gebouwde huizen, dus wij zien alleen maar voordelen.

Klein maar fijn

Dit fantastische houten prefab huis meet maar 24 vierkante meter en is dus vooral geschikt voor één of twee personen, zonder kinderen. Je zou het ook als gastenverblijf op je grondstuk kunnen laten bouwen, zodat je de logees in stijl kan ontvangen.

Grote ramen

Dit prachtexemplaar is voorzien van enorme ramen waardoor je volop kan genieten van de omgeving. Wij zien dit model goed tot zijn recht komen op bijvoorbeeld een vakantiepark. Het is ruim opgezet met aan de linkerkant een woon/eetkamer en aan de rechterkant twee slaapkamers en een badkamer. Genoeg ruimte voor een klein gezin dus.

Container

Zoals je ziet, kun je zelfs een oude zeecontainer omtoveren tot een klein paleisje. De kosten hiervoor zijn logischerwijs vrij laag en met een beetje slim inrichten kun je alle woonfuncties op dit kleine oppervlak integreren.

Kant en klaar

Deze Spaanse cottage met de naam 'Chiponia' is een prachtig kant en klaar pakket van 75 vierkante meter. De buitenkant is stel voor om en zelfs het interieur wordt, overleg is altijd mogelijk, meegeleverd. Benieuwd naar de binnenkant, neem dan hier een kijkje.

Hout

Deze prachtige houten prefab woning past perfect in deze landelijke omgeving. Op de 37 vierkante meter is het toch gelukt om twee slaapkamers te creëren, dus een jong gezin kan hier prima wonen.

Villa

Wie denkt dat prefab huizen altijd maar heel klein zijn, heeft het mis. Deze prefab villa is zeer ruim en biedt genoeg plek voor een groot gezin. En dankzij het gebruik van prefab onderdelen zijn de kosten voor de bouw gehalveerd ten opzichte van conventionele bouw.

Futuristisch

Deze prachtige prefab villa bewijst dat prefab woningen bijzonder zijn en in het oog kunnen springen. Niks saaie blokkendoos en 13 in een dozijn, maar een stoer en uniek ogend geheel.

Oosters

In Japan en andere Aziatische landen zijn ze dol op houten huizen, zoals deze op de foto. En hout leent zich natuurlijk bij uitstek voor prefab huizen. Daarom zien we hier ook veel van dit soort huizen.

Modern

Japanners houden ook van moderne architectuur, en daar is dit exemplaar een goed voorbeeld van. Een strakke witte kubus met grote ramen voor voldoende licht inval. En de 60 vierkante meter oppervlak aan de binnenkant kunnen makkelijk naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Landhuis

Dit interessante prefab landhuis vinden we ook in Japan. Het is een zeer moderne uitvoering met een fundament van beton. En vooral de twee schuine daken en het interessante kleurgebruik springen in het oog. Het interieur kan je hier bekijken.

Luxe

Tot slot bekijken we nog deze luxe prefab villa. Met een aangename grote tuin en een zwembad bewijst dit pand dat als je prefab bouwt je niet hoeft in te leveren op luxe en comfort. En het fijne is dat je niet twee of drie jaar op je droomhuis hoeft te wachten.

Inspiratie voor mooie (prefab) huizen kun je hier op doen. Deze professionals kunnen je helpen met het realiseren van je droomhuis. En in dit Ideabook lees je alles wat je moet weten over prefab woningen.

Welke prefab woning uit dit rijtje, spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine