De Cacoon: een knus nest als meubel!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De Cacoon: een knus nest als meubel!

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
  door Cacoon
Loading admin actions …

Ingekapseld in iets knuffeligs en het liefst ook omringd door een beschermende cocon – zo kunnen de alledaagse probleempjes ons niets doen en voelen we ons lekker relaxed! Om dit nu ook goed thuis te kunnen beleven zijn deze zogenaamde Cacoons ontworpen. We leggen vandaag uit waarom jullie dit nest-achtige meubel eigenlijk in iedere ruimte – binnen of buiten – zouden moeten hebben!

Relaxmeubel v tent

 Tuin door Cacoon

Hoewel het materiaal waterbestendig is en tegen UV-straling en schimmel geimpregneerd is, is de Cacoon toch niet een tent. Toch kan het meubel niet alleen binnen maar ook buiten geplaatst worden. Aangezien de Cacoon bedoeld is om opgehangen te worden kan voor buitenruimten een stellage gebruikt worden. “Tripod” heet dit driepotige gestel dat naast een muskietennet en deurpaneel ook bij de Cacoon te verkrijgen is.

Een Cacoon voor iedere smaak

 Tuin door Cacoon

Wie nu graag zo'n knusse cocon voor zichzelf wil hebben hoeft alleen nog maar kleur en maat uit te zoeken: blauw, zwart, rood, groen en nog veel meer kleuren liggen voor je klaar. Qua grootte zijn er drie mogelijkheden:

Bonsai: 120 cm breed en maximaal 100 kg belasting

Single: 150 cm breed en maximaal 200 kg belasting

Double: 180 cm breed en maximaal 200 kg belasting

Zodra de Cacoons zijn opgehangen kan de ontspanning of juist het avontuur beginnen. Misschien met een goed boek of gewoon in de vrije natuur schommelend…

Wil je er een winnen? Lees dan hier hoe!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!