Een moderne woning in de vrije natuur | homify

Een moderne woning in de vrije natuur

Stoa. Stoa.
STRICK Architekten + Ingenieure Moderne huizen
Loading admin actions …

De moderne architectuur en de natuur komen steeds vaker dichter tot elkaar. Vandaag nemen we je mee naar een huis waarbij dat ook zeker het geval is. Een hedendaagse woning die opvalt door zijn strakke looks, grote raampartijen en comfortabele woonruimte. Het is een pand dat prefect is voor een jong gezin, heel toevallig wonen zij daar ook. Je kunt je zeker wel voorstellen dat de kinderen zich hier uitstekend kunnen vermaken! Een prachtige omgeving rond de woning heeft veel voor de kinderen te bieden. Kijk samen snel met ons mee naar deze mooie woning. Laat je inspireren! Soms is het handig om even wat leuke ideeën op te doen van andere creatievelingen, want twee creative geesten weten soms meer dan een! 

Grijs, wit en groen

We genieten van het palet van deze woning, want grijs, wit en groen passen zo goed bij elkaar. De raampartijen vallen op, hierdoor valt het daglicht op een schitterende manier naar binnen. Zo weet je altijd zeker dat de woonsfeer binnen goed is. Zo komen de kleuren van je interieur mooi naar voren. Het is een wijk met meer jonge gezinnen, daarbij zijn de voorzieningen in de buurt goed. Dat maakt dat deze woning alles heeft om lekker te kunnen wonen. Meer huizen vind je hier

Helder

Deze zijde van de woning heeft die zuivere look waar we tegenwoordig allemaal verliefd op zijn. De happen uit de zijgevel geven de woning een speelse of dynamische vormgeving. Echt iets van deze tijd! Zwart- wit is een eeuwenoud kleurenschema dat het altijd goed doet, juist vanwege de tegenstellingen en de eenheid die deze tinten in combinatie uitstralen. Met een expert werk je snel en vakkundig een schitterend concept uit! 

De haard

We weten allemaal wel hoe het voelt om lekker bij de haard te zitten! Een ouderwetse haard bijvoorbeeld zorg al snel voor een unieke sfeer in huis. Zeker als het buiten kraakt dat het vriest! Maar natuurlijk komt de haard in vele gedaanten in de wereld van het interieurdesign voor, zoals deze strakke topper! We kijken recht het vuur in door de prachtige ruiten van het ding. De tuin erachter, die we door de grote ramen heen kunnen zien, draagt ook bij aan de unieke sfeer in deze woonkamer. Een haard als deze is onderdeel van een eigentijdse woning waarin een designstatement gemaakt. Mooie ideeën voor je woning kun je hier zeker vinden!  

Keukeneiland

Geheel in stijl met de rest van de woning vinden we hier de minimalistische keuken. Een keukeneiland is altijd lekker om te hebben, zeker als je een fanatiek kok bent. Dan heb je net even wat meer ruimte om je passie uit te voeren. Stel je voor dat je met vrienden of familie lekker in een culinaire flow zit, dan is het toch heerlijk om alle spullen bij de hand te hebben of snel te kunnen vinden? In deze keuken kan dit omdat alles netjes opgeborgen is in de strakke keukenkasten. Super relaxt om hier bezig te zijn!

De sierlijke trap

Beton zien we steeds vakere terug als bouwmateriaal in ons interieur. Vroeger was het verborgen en deel van de dragende constructie van het huis. Nu toont het ons ook zijn toepasbaarheid als prachtig materiaal voor de binnenhuisarchitectuur. Deze betonnen trap lijkt in de ruimte te zweven! En let eens op de verlichting in de muur, is die niet strak en mooi weggewerkt in de betonnen muur. Een woning waar we verliefd op geworden zijn! 

We sluiten de wandeling door deze woning af. Natuurlijk hopen we dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden en woonideeën. Kijk snel met ons mee naar een ander gaaf project: dit prachtige huis in de vrije natuur! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!