Wat is de perfecte eetkamer voor jouw sterrenbeeld? | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wat is de perfecte eetkamer voor jouw sterrenbeeld?

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Minimalistische eetkamers van VISMARACORSI ARQUITECTOS Minimalistisch
Loading admin actions …

We vervolgen onze astrologische serie en deze keer kozen we voor een eetkamer voor elk teken van de dierenriem. Los van interessante info over welke stijl inrichting past bij jouw sterrenbeeld is dit Ideabook ook zonder meer een uitstekende mogelijkheid om een aantal mooie en verschillende stijlen eetkamers te bekijken. 

We hebben de inrichting van de verschillende stijlen eetkamers in verband gebracht met de belangrijkste kenmerken van de twaalf tekens van de horoscoop. Alhoewel dit natuurlijk niet echt een wetenschappelijke methode is om te bepalen welke specifieke decoratieve stijl jouw voorkeur heeft, zijn er toch algemene kenmerken per sterrenbeeld die een globaal idee kunnen geven over de inrichting van deze ruimte.

Kijk met ons mee naar deze twaalf zeer verschillende eetkamers en lees welke karakteristieken en kenmerken per sterrenbeeld belangrijk zijn voor deze ruimte.

Vurig en kleurrijk voor de Ram

Venus Boardroom/Dining Table Moderne eetkamers van SOAP designs Modern
SOAP designs

Venus Boardroom/Dining Table

SOAP designs

De vurige Ram houdt van vrolijke en lichte ruimtes met veel kleuren. Als eerste teken in de dierenriem geniet de Ram van speelse en creatieve omgevingen, informeel en met een spannend kleurenpalet, hoe intenser hoe beter!

Warme tonen voor de Stier

Een eetkamer als deze met warme aardetinten doet de geliefde Stier herinneren aan het element aarde en zal ongetwijfeld een favoriete omgeving zijn voor dit sterrenbeeld. Deze liefhebber van sensuele genoegens wordt geregeerd door Venus. Stieren vinden goed kwalitatief eten zeer belangrijk en houden van warme, vriendelijke en traditionele ruimtes. 

Een intellectuele omgeving voor de Tweeling

Difficult Run Residence Moderne eetkamers van Robert Gurney Architect Modern
Robert Gurney Architect

Difficult Run Residence

Robert Gurney Architect

Tweelingen zijn niet weg te slaan uit hun boeken, zelfs wanneer de maaltijd wordt geserveerd. Doordat ze constant mentale impulsen nodig hebben, is een van de kamers in hun huis vrijwel altijd ingericht als bibliotheek. Omdat Tweeling een luchtteken is, moet de ruimte voorzien van goede ventilatie en ruim natuurlijk licht willen ze zich hier prettig kunnen voelen.

Een warme gezinsruimte voor de Kreeft

De Kreeft is het meest moederlijke teken van de dierenriem. De eetkamer moet dus warm en gezellig zijn maar moet vooral ook goed gevuld zijn. Het is niet ongewoon om Kreeften te vinden die op sterniveau kunnen koken en die ons voorzien van de meest heerlijke gerechten en taarten wanneer we bij ze op bezoek komen.

Luxe en glamour voor de Leeuw

Dining room at the Chester Street House Klassieke eetkamers van Nash Baker Architects Ltd Klassiek
Nash Baker Architects Ltd

Dining room at the Chester Street House

Nash Baker Architects Ltd

De inheemse Leeuw voelt zich vooral comfortabel in ruimtes die overeenkomen met zijn royalty status. De zon is daarbij richtlijn en vrolijke kleuren zoals geel en goud zijn hun favoriete kleuren. Luxe, comfort, smaak en glamour zijn kenmerken van een inrichting waar zij zich prettig in voelen. En dat hoeft niet klassiek te zijn maar kan ook trendy en modern zijn.

Een smetteloze ruimte voor de Maagd

De veeleisende perfectionist Maagd geeft de voorkeur aan minimalistische ruimtes die zijn voorzien van een organisch accent zoals vereist door het element aarde. Deze kamer toont de ideale balans tussen minimalisme en warmte met een tafel en stoelen in strakke lijnen en zachte kleuren en de vloer en lamp van hout. Een prachtige, eenvoudige en warme ruimte!

Een evenwichtig geheel voor de Weegschaal

Weegschalen zijn continu op zoek naar een bepaald evenwicht. Ze voelen zich vooral comfortabel in eetkamers die een bepaalde uniformiteit hebben zoals dezelfde stoelen en andere op elkaar afgestemde elementen waardoor een bepaald evenwicht ontstaat, zoals de lampen in dit voorbeeld. Eclectische eetkamers met stoelen in verschillende modellen passen niet in deze stijl.

Een dramatisch interieur voor de Schorpioen

Formal Dining Room, The Wilderness, Wiltshire, Concept Interior Eclectische eetkamers van Concept Interior Design & Decoration Ltd Eclectisch
Concept Interior Design & Decoration Ltd

Formal Dining Room, The Wilderness, Wiltshire, Concept Interior

Concept Interior Design & Decoration Ltd

Schorpioenen zijn grote liefhebbers van dramatische en een beetje mysterieuze ruimtes. Een inrichting zoals in deze eetkamer zal ze onmiddellijk aantrekken. Het kaarslicht met een vleugje magie en mysterie dragen bij aan deze sfeer.

Een draagbare inrichting voor de Boogschutter

Dining set Industriële eetkamers van Deja Ooh Industrieel
Deja Ooh

Dining set

Deja Ooh

Boogschutters zijn druk bezig om elke minuut van hun leven volledig te leven en te ontsnappen aan de routine. Carpe diem dus! Deze inklapbare tafel en stoelen zijn ideaal voor Boogschutters omdat ze die dag misschien graag in de tuin of op een mooi plekje in de natuur willen eten en ze hun eethoek zo op eenvoudige wijze kunnen meenemen.

De traditionele ruimte voor de Steenbok

Klassieke eetkamers van homify Klassiek

Steenbokken zijn succesvol en werken hard om het huis van hun dromen te realiseren. Een solide en traditionele eetkamer die voldoet aan hun behoefte aan privacy valt het meest in de smaak bij dit sterrenbeeld. Ze hebben meestal een zeer goede smaak die redelijk conventioneel is.

De moderne eetkamer voor de Waterman

Moderne eetkamers van degoma Modern

De Waterman heeft veel vrijheid nodig om de ruimtes in huis in te richten. De verbeelding van degenen binnen dit dierenriemteken leidt hen naar verschillende en verrassende elementen die soms resulteren in zeer eclectische en ruimtes met een aparte soort harmonie. Ze graag wordt omringd door vrienden en de eetkamer is een ruimte die door hen zeer veelvuldig zal worden gebruikt.

Een strandsfeer voor de Vissen

Industriële keukens van homify Industrieel

De excentrieke en gevoelige Vissen genieten van ruimtes die hen herinneren aan het strand en water is van vitaal belang als element in hun leven. Zelfs een huis of appartement middenin de stad dient voor dit sterrenbeeld de herinnering aan de elementen lucht en water in zich te hebben. 

En klopt het? Past deze eetkamer bij jou?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!