Het huis dat alle zintuigen prikkelt | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het huis dat alle zintuigen prikkelt

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door meier architekten zürich, Modern
Loading admin actions …

Een huis dat alle zintuigen prikkelt, wie wil dat nou niet? Ruiken, zien, proeven, horen en voelen: in dit huis kan het allemaal! Heerlijk om in een woning als deze te kunnen wonen. En als je niet de gelukkige bewoner bent, biedt homify je gelukkig een kans om binnen te kijken. Voor dit mooie bouwwerk moeten we afreizen naar Zwitserland. De experts van Meier Architekten hebben daar dit schitterende huis ontworpen. Moderne vormen worden afgewisseld met een zeer bijzonder eclectisch interieur. Je zult er versteld van staan hoe je zintuigen door dit geheel geprikkeld gaan worden.

Rechte vormen

Aan de buitenkant vallen de rechte vormen van het huis als eerste op. Een zeer strak en opvallend wit geheel dat een heel mooi contrast met de natuurlijke omgeving vormt. We zien hier de tuinzijde van het huis en laten het daar ook bij waar het de buitenkant betreft. Het is binnen namelijk zo mooi dat we je die schitterende plaatjes niet willen onthouden. Let nog wel even op het gezellige terras voor we de voordeur gaan passeren. Lijkt het je ook niet heel erg leuk om op dat plekje te zitten?

Bijzondere sfeer

De dubbele voordeur en alles wat daar achter ligt stralen direct al een hele bijzondere sfeer uit. Dit huis is vooral aan de binnenkant veel meer dan je van buiten zou vermoeden. Grote natuurstenen platen op de vloer en wat oriëntaals geïnspireerde accessoires. Het zien is in ieder geval al goed aanwezig hier, misschien geldt dat hier ook wel voor het ruiken en horen! Toch jammer dat zoiets op de foto dan toch niet lukt.

Minimalistische woonkamer

De woonkamer valt gelijk op door een minimalistische uitstraling en heel erg veel wit. Dat de kamer zelf zo rustig is, is ook helemaal niet erg. Let maar eens op het mooie uitzicht dat je hiervandaan hebt. Een kamer met veel poespas heb je dan helemaal niet meer nodig!

Schitterende keuken

De keuken is een absoluut pareltje in het huis. Reken maar dat hier echt alle zintuigen geprikkeld kunnen worden. Hier woont iemand die heel erg goed koken kan, zoveel mag duidelijk zijn. En het uitzicht maakt het nog leuker om lekker culinair aan de slag te gaan. Weinig mensen hebben namelijk zo’n fantastisch panoramisch uitzicht vanuit de keuken.

Oosterse binnenplaats

Je valt hier werkelijk waar van de ene verbazing in de andere. Deze prachtige binnenplaats lijkt wel een klein stukje Azië in de Alpen. Wat een leuk plekje om lekker beschut even te kunnen zitten of om gewoon naar te kijken en ondertussen lekker te mijmeren…

Ruime badkamer

Dit is een lekker groot opgezet huis en een ruime badkamer mag daarin natuurlijk ook niet ontbreken. De prachtig uitgevoerde dubbele wasbak is al een grote inspiratiebron op zicht. En wat te denken van een ligbad waarin je ook echt heerlijk languit kan liggen? Je zou van een badkamer als deze bijna te laat op je werk gaan komen ’s ochtends. Beter kun je dan ’s avonds nog een keer terugkomen om hier in alle rust lekker te ontspannen.

De wijnkelder

Het laatste stukje luxe dat we je laten zien, is de wijnkelder. De geur- en smaakzintuigen kunnen hier ten volle benut worden. Wel moet je natuurlijk oppassen dat je daardoor niet te diep in het glaasje gaat kijken. Maar laten we wel zijn, hoe leuk is het om een heerlijk flesje wijn uit je eigen wijnkelder te kunnen pakken? Verhuizen naar Zwitserland wordt op deze manier nog aantrekkelijker!

Benieuwd naar meer grote en imponerende huizen? We hebben er bij homify heel wat van! Deze prachtige woning is een ander inspirerend voorbeeld.

Welk zintuig wordt bij jou het meeste geprikkeld? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!