Markant en vierkant: een leuke moderne woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Markant en vierkant: een leuke moderne woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Moderne architectuur kan in sommige gevallen schitterende plaatjes opleveren. Zeker als je dan ook nog de kans krijgt om het interieur te bekijken wat bij zo’n huis hoort. In Argentinië weten ze ook wel raad met het ontwerpen van zulke huizen. Bij de architecten van DMS heeft het geresulteerd in een zeer markant huis met vierkante en rechthoekige vormen. Ben je net zo benieuwd naar het resultaat als wij? Dan is het de hoogste tijd om bij dit bijzondere bouwwerk te gaan kijken.

Zicht vanaf de straat

Moderne huizen van homify Modern

Vanaf de straat nemen we een eerste kijkje. Dat dit een mooi stukje architectuur is, staat als een paal boven water. Een modern en bijna minimalistisch geheel om te zien. De grijze kleuren zorgen voor een hele robuuste uitstraling. De woning is als het ware uit twee verschillende blokken opgebouwd. Een lager blok waarin de voordeur is onderbracht en direct daarachter een hoger gedeelte. Beide hebben net een andere kleur grijs als je heel erg goed kijkt.

Een kijkje aan de achterkant

Moderne huizen van homify Modern

Als je eenmaal aan de tuinzijde van het huis staat, zie je gelijk weer een hele andere kant van het bouwwerk. Ten eerste is het kleurenschema een stuk lichter. Waar de meer donkergrijze kleuren aan de voorkant gebruikt zijn, is er hier voor een leuke mengeling van beige en wit gekozen. Het zorgt ook gelijk dat deze kant van het huis een veel opener uitstraling heeft. En dat is vooral ook erg fijn als je in de tuin bent. Het terras is een heerlijk beschut plekje en verder is een ander aantrekkelijk aspect van dit huis dat het op een kleine hoogte gelegen is.

Bijzonder lijnenspel

Moderne huizen van homify Modern

Het huis laat een heel bijzonder lijnenspel zien. Op deze afbeelding is dat heel erg goed te zien. De overstekende bovenverdieping biedt gelijk een mooie plek om ook onder wat minder mooie weersomstandigheden een beschut toevluchtsoord te vormen. Wat vooral ook goed te zien is vanaf deze plek, is hoe ruim het huis eigenlijk is. Een zeer aangename plek als je de buitenkant goed bekeken hebt, maar hoe ziet het er binnen uit?

Minimalistisch interieur

Moderne keukens van homify Modern

De minimalistische trekjes die buiten al overduidelijk zichtbaar waren, zijn ook binnen goed terug te vinden. De gecombineerde keuken en eetkamer is daar een zeer fraai voorbeeld van. De witte kleuren zorgen voor een heel helder en licht gevoel. Het ziet er dan ook bijzonder stijlvol en inspirerend uit. Alleen de plant vinden we zelf wat minder geslaagd, de bewoners doen er goed aan om daar een ander exemplaar voor uit te zoeken.

Close-up van de keuken

Moderne keukens van homify Modern

De keuken als zodanig hebben we nog niet goed genoeg kunnen bekijken en daar krijgen we nu meer dan voldoende de gelegenheid voor. De donkergrijze kleur van de voorgevel komt hier op een mooie wijze weer terug in de aanrechtkastjes. En we weten bijna wel zeker dat kookliefhebbers het water in de mond loopt bij het zien van deze heerlijke omgeving. Een maaltijd in dit huis kan haast niet anders dan erg lekker smaken.

Knusse woonkamer

Moderne woonkamers van homify Modern

Als je de eetkamer en keuken gezien hebt, dan verwacht je niet dat de woonkamer er op deze manier uitziet. Hier is het heel erg knus en bijna landelijk ingericht. Het is juist ook het leuke van dit huis dat je niet precies weet wat je moet verwachten. De architect heeft daar ongetwijfeld erg goed over nagedacht. En wij hebben er weer een huis bij om lekker van te kunnen dromen!

Benieuwd geworden naar nog meer inspirerende en interessante projecten? Voor dit huis moet je dan ook zeker even goed gaan zitten.

Wat vind jij het meest aantrekkelijke aan dit huis? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!