Leven en werken in een inspirerend klein appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Leven en werken in een inspirerend klein appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van RAFAEL SARDINHA ARQUITETURA E INTERIORES Modern
Loading admin actions …

Een klein appartement is het einde van de wereld niet! Het kan namelijk juist een zeer inspirerende en leuke plek zijn om te wonen. En in het geval van de woning waar we vandaag gaan kijken, zal je opvallen dat het ook een prima plek is om lekker te kunnen werken. Voor dit huis moet je overigens wel een stukje reizen, het is namelijk in Brazilië te vinden. Interieurarchitect Rafael Sardinha heeft het op prachtige wijze in weten te richten. We nodigen je dan ook uit voor een kijkje in dit inspirerende onderkomen.

Overzicht van de ruimte

Bij een eerste blik in het appartement, weet je bijna niet waar je moet kijken. Je ziet een keuken, een eetkamer, een werkkamer en een woonkamer. En dat allemaal in min of meer dezelfde ruimte! Toch staan de verschillende ruimtes allemaal een beetje op zichzelf. Een stukje prachtige interieurarchitectuur is daar de reden van. Het valt verder op dat het niet uitgesproken ruim is. Het gehele appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter. Zou dat voor jou voldoende zijn? We zullen kijken of je hier je plekje zou kunnen vinden.

Eten en werken

Werk je graag vanuit huis en wil je na je ontbijt direct aan de slag? Hier kan dat! Na lekker genoten te hebben van de eerste maaltijd van de dag, kun je aan het ruime bureau plaatsnemen om geconcentreerd te gaan werken. Of misschien woont hier wel een student die aangenaam wil wonen en studeren. Wie zal het zeggen? De stijl waarin alles is ingericht, is een beetje moeilijk om onder woorden te brengen. Het is zeker weten modern, maar door de details beter te bekijken zie je ook een heel klein rustiek randje. Wat ons betreft is dat trouwens een prima combinatie.

Intieme woonkamer

Er is sprake van een kleine, maar zeer intieme woonkamer. Doordat het in een hoekje is gelegen, staat het enigszins los van de eetkamer aan de ene kant, en de keuken aan de andere kant. Erg handig zijn ook de schuifdeuren die de keuken kunnen afsluiten. Hierdoor kun je echt verschillende ruimtes creëren. Bovendien komt dat goed van pas als er een iets te geurig gerecht op het gasfornuis staat te pruttelen.

Leuke keuken

Dit is gewoon echt een leuke keuken. En ondanks de ook weer hier vrij beperkte afmetingen, is deze keuken van alle gemakken voorzien en is er zelfs nog ruimte voor een leuke bar gevonden. Gezellig als je aan het koken bent en je gasten je gezelschap willen houden. De moderne stijl heeft ook hier weer zo’n heel leuk ongrijpbaar randje. Wat heerlijk is het eigenlijk dat dit huis zich niet zo in een hokje laat indelen.

Stijlvolle badkamer

Een sobere badkamer zonder enige franje zou afbreuk doen aan de rest van het huis. Daar is dan ook zeker niet voor gekozen. Sterker nog, het ziet er juist heel erg stijlvol uit. Je hoeft alleen maar naar de prachtige tegeltjes te kijken, en je ziet dat al heel duidelijk naar voren komen. De wastafel ziet er ook bijzonder origineel uit. Tot slot lijkt die leuke stortdouche ons ook wel zeer aantrekkelijk…

Lekker slapen

Na een dag hard werken of studeren is het heerlijk om in een ontspannen slaapkamer te komen en lekker te kunnen slapen. In deze wederom zeer stijlvolle omgeving moet dat geen probleem zijn. Je maakt je er eigenlijk meer zorgen over als het op opstaan aankomt, want hier wil je de hele dag wel in bed blijven liggen.

Geboeid door zo’n klein appartement? Voor meer leuke projecten op dit gebied moet je dit exemplaar ook zeker niet overslaan.

Een geslaagd project? Wij vernemen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!