Sfeervol familiehuis waarin je kunt genieten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sfeervol familiehuis waarin je kunt genieten

Stoa. Stoa.
van ARCHON+ PROJEKTY DOMÓW
Loading admin actions …

Vandaag laten we je eigentijdse architectuur zien die inspirationeel is. Veel mensen laten zich door hun omgeving motiveren, als de sfeer in een interieur goed is kun je veel creatief werk verzetten, dat is erg handig als je een schrijver bent! Het huis uit dit ideabook is, heel toevallig, van een schrijver / journalist en zijn gezin. Na veel wikken en wegen besloten ze een expert in te huren om hun huis te laten bouwen. De woonideeën die gerealiseerd zijn hebben een krachtige uitwerking in de woning. Echt de moeite waard dus om eens rond te kijken in dit huis. 

Gaaf huis

We nemen hier een kijkje in de virtuele wereld. Dit digitale beeld ziet er loepzuiver uit! Wat een verschil met de plaatjes waar we het vroeger mee moesten doen! Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om digitaal al een wandeling door je woning te maken nog voor deze af is. We kennen allemaal de Oculus wel, dit soort tech gaat er in de toekomst voor zorgen dat we een enorm realistische ervaring gaan krijgen. Meer mooie woningen vind je hier

Zuiver

Deze woning is bijna een abstract kunstwerk, een huis dat helemaal geschikt is voor de moderne familie. Wat je noemt een veilige haven! Het gazon rond de woning nodigt echt uit om te genieten van het leven, buiten zijn is toch een van de fijnste dingen die je je maar kunt voorstellen. Deze groene stroken zorgen ervoor dat je helemaal in tune wordt gebracht met de natuurlijke omgeving rond de woning. Wat een vrijheid ervaar je dan! Samen met een expert ontwerp je snel een gave droomwoning waarin je je helemaal goed voelt.  

Home entertainment

Eeuwenlang is home entertainment belangrijk geweest. Of het nu een familielid betrof die speelde op de piano, een vriend die mooi kon vertellen of het samen leuke familie anekdotes oprakelen rond het haardvuur: het 'thuis vermaakt worden' zit er gewoon in bij de mensen. Tegenwoordig laten we dat vooral doen door moderne technologie, zoals tv, bluejay en streaming services als Youtube, Spotify, Netflix en Videoland. En wat dacht je van Facebook? Dat is home entertainment van de bovenste plank! Toch zijn ook de oude vormen niet vergeten, zoals de prachtige haard hier bewijst!

Openheid

De basis van het interieur is de lichtval, zonder dat heeft het interieur geen levendigheid. Het is een vrij gegeven de lichtval, maar je moet er wel oog voor hebben. Zorg altijd voor veel daglicht, want dan voel je je ook altijd goed in je woning. We vinden de aankleding van dit interieur fabuleus: de wand links met de grijze tint, de witte plavuizen en de houten vloer rechts maakt deze kamer tot een feest van contrasten. Plof lekker neer op de sofa en geniet! 

Ouderwets

Heel vaak kun je bij je architect vragen om een simulatie van je toekomstige woning, dat wil natuurlijk niet zeggen dat de ouderwetse plattegrond geen waarde meer heeft. Juist de 2D-kwaliteit van zo'n overzicht maakt dat je vrijwel in 1 oogopslag kunt zien hoe het huis ingedeeld is. Een woning die in de toekomst voor veel woonplezier gaat zorgen. Heel erg belangrijk! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeënHier check je meer mooie woningen en ideeën voor thuis!  

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!