Prachtig huis in de vrije natuur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig huis in de vrije natuur

Stoa. Stoa.
van ARCHON+ PROJEKTY DOMÓW
Loading admin actions …

Om van je vrije tijd te kunnen genieten heb je een sfeervol ingericht huis nodig. Als je woning zowel binnen als buiten een supergave look heeft wordt dit genieten nog velen malen groter. De eigentijdse architectuur is inspirationeel en laat zien waar het in de toekomst met het design van onze huizen heen kan gaan. In dit ideabook gaan we je meenemen op een inspirationele wandeling in en om het huis. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren door de bijzondere vormgeving. Deze woning is prachtig, zeker vanwege de natuurlijke omgeving! 

Modern

We werpen hier een blik op de woning in de virtuele wereld. Wat dat inhoudt? Tegenwoordig is er op het gebied van de virtuele rondleiding veel mogelijk, vroeger moesten we het doen met een tekening, vandaag de dag kun je al via simulaties je woning bewonderen nog voor dat deze af is. We kijken hier naar een digitaal beeld dat niet meer van echt te onderscheiden is. Op deze manier kun je als architect je opdrachtgevers laten zien hoe hun huis eruit gaat zien. Mochten ze dan nog op en aanmerkingen hebben dan kan het ontwerp aangepast worden. Het is ook mogelijk om digitaal een wandeling door je toekomstige woning te maken. Nu virtual reality steeds meer een alledaags verschijnsel wordt kunnen we ook op dat vlak veel verwachten bij toekomstige bezichtigingen van ons droomhuis. Meer mooie huizen kun je hier vinden. 

Achtertuin

Deze foto is bijna een impressionistisch kunstwerk, waar we naar aan het kijken is opnieuw een virtualisatie van het huis dat in de nabije toekomst gebouwd gaat worden voor een moderne familie. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit huis de veilige haven van het gezin gaat worden, qua vermaak en recreatie kunnen we hier goed uit de voeten, kijk maar eens naar het zwembad: daar wil toch iedereen in de avond nog even genieten. Het warme licht dat uit de woning schijnt maakt iedereen blij. Nog even zwemmen, maar daarna gaan we naar binnen. Samen met een expert ontwerp je snel een schitterende droomwoning. 

Licht

Als we binnen zijn aanbeland wordt het duidelijk hoe licht de woning is. We genieten van de sfeer en het strakke design. Let eens op die fijne stoelen, is dat niet een heerlijke plek om samen met een vriend of vriendin te genieten van een goed glas wijn en een leuk gesprek. De salontafel biedt je alle ruimte en praktisch genoegen: daar leg of zet je makkelijk je spullen op. 

Vermaak

In moderne huizen is het een voorwaarde dat je kunt genieten van home entertainment. Heel vaak zien we al een beamer in de woonkamer hangen (natuurlijk wel een beetje stijlvol afgewerkt) waardoor het mogelijk wordt om films te kijken op een supergroot scherm. In andere woonkamers, zoals deze huiselijke, staat de televisie centraal. We hebben het hier over een flatscreen die op stijlvolle wijze aan de muur bevestigd is. Qua daglicht heb je het hier als bewoner ook goed voor elkaar, want alles komt in deze kamer tot leven door dit natuurlijke licht. We voelen ons beter in een kamer die overspoeld wordt door zonlicht! 

Plattegrond

We hebben gezien dat de digitale techniek, de simulaties en de tekeningen, steeds realistischer vormen aanneemt. Maar ondanks al deze innovatie zul je ook nog steeds te maken krijgen met de ouderwetse plattegrond, dit blijft toch een hele goede manier om een overzicht te geven van de indeling van het huis. Ook op deze manier kunnen we ons een goed beeld vormen bij ons toekomstige huis. Veel plezier met het toepassen van de designideeën die we hier gezien hebben. Succes met het vinden van je droomhuis! 

Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën! Check deze prachtige woning!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!