Een huis met luxe kamers | homify

Een huis met luxe kamers

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van Duo Arquitetura Minimalistisch
Loading admin actions …

Een unieke twist in het ontwerp van je woning maakt het altijd bijzonder om weer thuis te komen. Wil je genieten in je woning alsof het altijd zomervakantie is? Een woning als deze, in een heerlijk klimaat, met veel faciliteiten, maakt precies dit laatste mogelijk. We bieden je deze droomwoning, die eigenlijk een beetje een dagdroom is, aan om je gewoon eens even flink te inspireren. Je ideeën vorm je natuurlijk zelf, wij geven vandaag de aanzet voor een nieuw interieur. Kom met ons mee voor een wandeling door het huis met luxe kamers. Be inspirered!

Een sterke eerste indruk.

De eerste indruk is altijd belangrijk. Dit pand brengt je direct in een dromerige sfeer, je weet dat je hier terecht kunt om te genieten. Het is net alsof we in een fantasieland rondlopen. Let eens op de treden en het naar boven lopende gazon, precies wat we nodig hebben om het huis die bijzondere look te geven. Een minimalistische stijl die mixt op de essentie, waar het echt omgaat, de persoonlijkheid van dit huis heb je direct door. Meer unieke woningen vind je hier

Helder

De heldere toonzetting van zojuist wordt hier binnen nog maar eens even dunnetjes overgedaan. De houten tafel heeft een bijzondere binaire look: wit en natuurlijk gekleurd hout. Let eens op de zitstoel! Een conceptuele topper. We vinden het Empire State Building, 381 meter aan New Yorkse trots, in deze woonkamer erg gaaf, want zo krijgt deze leefruimte een metropolistisch gehalte. Een plek waar je natuurlijk graag uitpuft van de werkweek. Dream away! Roep de hulp in van een expert, dan is je woning snel up-to-date.

Strakke keuken

Staal, zwart gelakt hout en glas maken hier duidelijk de dienst uit! Zwart-wit is hier de huisstijl, dat is een eeuwenoud kleurenschema waarmee een evenwicht tussen twee complementaire tegengesteldheden uitgedrukt kan worden, zoals licht/donker, vrouw/man, etc. Ook in het design van onze huizen vormen een evenwicht in het veld van de binnenhuisarchitectuur dat we als prettig ervaren. In deze keuken heb je alle ruimte en praktisch gemak. Heb je plannen voor je keuken? Click hier!

Buiten kun je genieten

Leg de laptop, tablet en telefoon aan de kant, beter nog: schakel ze uit, pak een boek en ga zitten op het terras. Neem een drankje in de hand en geniet van een goed verhaal. Hier buiten heb je alle ruimte om precies dit laatste te doen. Het is hier net een wonderland, waarbij het huis doorloop in het zwembad. Alice in Wonderland is er niets bij. Leef je dagdroom in deze gave tuin. Laat je inspireren door een professional! 

Eetkamer

Geheel in lijn met de stijl van de keuken vinden we hier een fabuleuze eetkamer. Er wordt hier duidelijk van het leven genoten, want een bierkoelkast voorziet de bewoners van de nodige koele versnaperingen. Ook hier vinden we het zwart-wit design dat mooi wordt gecounterd door de felle kleuren, zoals groen, geel en rood. Prachtig! Een kamer om trots op te zijn. 

Pergola

We kunnen niet meer om de pergola heen. Overal waar we kijken zien we er weer een. Niet zonder reden natuurlijk, want het ding zit er zo gezellig uit. Op een zomeravond is dit de plek waar je moet zijn. In het zwembad koel je af en kom je tot rust. Er is niets zo ontspannend als zwemmen bij volle maan. Let eens op de prachtige planten, deze groeien heel mooi rond de pergola waardoor we hier het gevoel krijgen in lusthof te zijn beland. Alles is hier aanwezig voor je, zodat je kunt genieten. 

Blijf ons volgen voor mee gave projecten. Check deze mooie woonkamers!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!