25 geniale ideeën voor je douche | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

25 geniale ideeën voor je douche

larapappers larapappers
modern  door Jung Pumpen GmbH, Modern
Loading admin actions …

Of je nu een minibadkamer hebt of juist een grote badkamer, een douche mag zeker niet ontbreken! En omdat douches vaak een standaarddesign hebben willen wij jou 25 badkamerideeën maar ook ideeën voor de douche laten zien die je misschien wel kan gebruiken om jouw droombadkamer te verwezenlijken.

1. Douche met een stenenmuur

Een natuurlijke muur in jouw badkamer zorgt ervoor dat de bijzondere douchekop bijna niet opvalt: de muur geeft een karaktervolle sfeer aan jouw badkamer.

2. Hippe velichting

De muren en de vloer van deze douche zijn met bruine marmer bekleed. Daarbij passend is gekozen voor lilakleurige verlichting die in het plafond van de douche verwerkt zijn, bijzonder!

6. XXL douche

Bij deze douche heb je ontzettend veel ruimte om te douche: de gehele muur is de douche. De betegeling van de douche zorgt er optisch voor dat de douche van de rest van de ruimte te onderscheiden is. Lees snel verder voor meer douche tegel ideeën. 

3. Douchen in een glazenhuis

Deze douche is net als een vitrine. Door een speciale pomp is het mogelijk om een dergelijke douche te installeren, anders zou het water de ruimte inlopen.

4. Bijzondere natuursteen

modern  door homify, Modern

Deze witte natuursteen met zwarte lijnen maakt van deze douche een kunstwerk. Hier kun je in alle rust lekker douchen. Ben je moe? Neem dan plaats op de zitbank.

5. Een natuurstenen vloer

Is de douche iets kleiner? Dan zorgt een vloer van natuursteen voor een bijzonder effect: het geeft namelijk een harmonische sfeer. Een van de allerleukste douche ideeën. 

7. Een schuine muur

Dankzij interieurarchitecten is ook een douche met een schuine muur mogelijk. Op deze manier maak je handig gebruik van een verloren ruimte.

8. Douchewand met niches

Wil jij geen hangende elementen meer in jouw douche? Dan is het een idee om niches in de muur van jouw douche aan te brengen: een handige en stijlvolle manier de verschillende douceproducten een plekje te geven.

9. Decoratieve mogelijkheden

Bij deze douche is een extra grote niche aangelegd die met een spiegel bekleed is. Op deze manier oogt de douche groter en is er een stijlvol designaspect aan de douche toegevoegd.

Ontdek in dit Ideabook op welke andere manieren je een spiegel in een badkamer kunt integereren.

10. Van top tot teen natuursteen

Deze douche is een waar paradijs: het bestaat in zijn geheel uit natuursteen. Natuurlijk moet de douche wel groot genoeg zijn om dit te kunnen verwezenlijken, maar ook bij kleinere badkamers kan er gebruik gemaakt worden van elementen uit natuursteen.

11. Keramieke muren

Deze douche die in zijn geheel uit keramieke platen bestaat geeft de ruimte een sterk karakter. De kleurtinten lopen van bruin tot koper; een warm en harmonisch geheel.

12. Slechts twee muren

Deze douche heeft slechts twee muren, een opvallend design! De waterstralen van links en rechts zorgen dat deze douche een echt avontuur is.

13. Ronde douche

In plaats van een douchegordijn kun je ook kiezen voor een ronde douchedeur. Op deze manier maak je van iedere centimeter gebruik, ideaal voor kleine badkamers!

14. Douchen met een disco gevoel

van mori Eclectisch

Deze douche heeft wanden die betegeld zijn met glazen elementen. Indien je voor verschillende kleurencombinaties kiest is deze douche een vrolijke ruimte.

15. Modern beton

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn Scandinavische badkamers van Baltic Design Shop Scandinavisch Beton
Baltic Design Shop

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn

Baltic Design Shop

De vloer en het design van de douche is gemaakt van beton, dit geeft in combinatie met de houten elementen een moderne en stijlvolle look.

16. Bijzondere deco

Deze douche is door middel van een laag muurtje en een glazen plaat van de rest van de ruimte gescheiden. Ook de rest van de badkamer is creatief: een groene tegelrand en de zwart-witte elementen zorgen voor een levendige sfeer.

17. Bonte boel

Dit is een tweede voorbeeld van een douche met slechts twee muren. Een van de muren is echter zeer bijzonder: een rode, watervaste print siert de muur en geeft de ruimte een interessante look.

18. Mozaïek

Je kunt alle kanten op met een douche, bekleed bijvoorbeeld een muur met mozaïktegels en geef jouw badkamer op deze manier een originele sfeer.

19. Een hoekige douche

Moderne badkamers van homify Modern

Een douche die in een hoek gebouwd wordt kan voor problemen zorgen, maar niet als het op de juiste manier ontworpen is. Bij deze douche is er voor een zithoek gekozen: een handige oplossing.

20. Gelijkmatige vloer

Douches waarbij de vloer van de badkamer overloopt in de vloer van de douche zijn een trend. Door middel van douchewanden kan het overtollige water opgevangen worden. Op deze manier kun je in het midden van de ruimte douchen.

21. Het plafond

Door het aanbrengen van accenten aan het plafond wordt de badkamer in een klap interessanter. Op deze foto zie je een groot contrast tussen het plafond en de vloer; een moderne douche.

22. Bombastisch design

De douche is niet het eerste wat opvalt, het bad vult een groot deel van deze badkamer. Verder is er geen enkele muur die de douche van de rest van de ruimte onderscheidt.

23. Douchen onder het dak

Moderne badkamers van homify Modern

Dit is een handige oplossing voor douchen onder een dak: een douche met een schuine wand. De bijzondere tegels en de juiste verlichting zorgen ervoor dat deze douche er zeer uitnodigend uitziet.

24. Twee douches

Moderne badkamers van homify Modern

Wie een groot bad heeft kan makkelijk kiezen voor twee douches, een in het bad en een ernaast. Op deze manier kunnen meerdere personen tegelijkertijd van de badkamer gebruik maken .

25. Creativiteit

Waarom niet voor een beetje kleur gaan? Bij dit ontwerp is er gekozen voor een muur met tegeltjes in verschillende kleuren. Dit geeft een vrolijk effect.

Welk design spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!