Een kijkje in de keuken bij 5 bijzondere huizen

Johan van Dijk Johan van Dijk
RESIDENCIA R53, Imativa Arquitectos Imativa Arquitectos Moderne keukens
Loading admin actions …

Een gevel kan soms heel veel zeggen over het huis, maar soms ben je bijna met stomheid geslagen als je dan het werkelijke interieur ziet. Dat geldt ook voor de keuken: je weet soms werkelijk waar niet wat je aantreft. En dat bedoelen we natuurlijk vooral in positieve zin. Het leek ons leuk om bij vijf bijzondere huizen eens een kijkje in de keuken te nemen.

1. Een moderne Duitse gezinswoning

Een fraaie nieuwbouwwoning in moderne stijl ergens in Duitsland. Een plaatje om te zien aan de buitenkant! Duidelijk anders dan andere woningen in de buurt en daardoor heel uniek en vooral mooi. Maar hoe zou de keuken er in dit huis uitzien?

1. Wit minimalisme

Je moet even goed kijken voordat je ziet dat je hier in de keuken bent. Wat een schitterend voorbeeld van minimalisme! En die witte kleuren zorgen dat het geheel er bijna overdonderend uit is komen te zien. De donkere houten vloer vormt een schitterend contrast met de helderheid van de muren en de keuken. Een wat antiek geïnspireerde houten kast maakt dit bijzondere plaatje helemaal af.

2. Luxe villa in Mexico

Voor iets moois moet je soms een stukje reizen. Mexico ligt namelijk niet naast de deur, maar als je toch een vakantie aangeboden zou krijgen in deze luxe villa, dan zijn je koffers snel gepakt. Een ontzettend leuke en chique uitstraling heeft dit huis gekregen.

2. Leuke mengeling van stijlen

Deze keuken is eclectisch tot en met dankzij een hele leuke mengeling van stijlen. Modern, rustiek, klassiek en zelfs een klein beetje industrieel. Lekker genieten van Mexicaans eten lijkt nu wel zeer aantrekkelijk, al kun je in deze ruime keuken werkelijk waar alles gaan bereiden.

3. Sprookjesachtig huis in Rusland

Van Mexico gaan we op deze culinaire wereldreis direct door naar Rusland. Diep in de bossen van dit gigantische land kun je een huis als dit aantreffen. Maar al ligt het afgelegen, het is natuurlijk wel heel erg comfortabel en stijlvol vormgegeven. Geen kleine hut, maar gewoon een leuke houten villa!

3. Natuurlijke charme

De keuken heeft een schitterende natuurlijke charme. Geen uitgebreide keuken, maar een sfeervolle plek waar gewoon lekker gekookt kan worden. Een pan met heerlijk stoofvlees moet op deze plek extra lekker smaken. En al is het dan niet zo groot, chique is het met alle natuursteen wel. Deze ontwerper verdient echt een pluim!

4. Vrijstaande woning in Korea

In Zuid-Korea is een vrijstaande woning niet vanzelfsprekend. In dit huis wonen dan ook echte geluksvogels! Een fraai en modern ontwerp waarin de lichtinval centraal staat. Daarnaast is er gekozen voor leuke hoekjes waar je even kunt genieten van de buitenlucht.

4. Open structuur

Binnen valt de open structuur van het huis. De keuken en de eetkamer lopen naadloos in elkaar over. Het extra aanrechtblad kan ook als bar of als werktafel worden gebruikt. En het is ook een hele gezellig plek om te gaan zitten als er gekookt wordt. Of lekker alleen ’s ochtend met een ontbijtje en de krant… Je kunt hier van alles doen!

5. Spaanse romantiek

Spanje staat bekend om het warme weer en de romantische uitkijkjes en vergezichten. Dit huis in Barcelona biedt die mooie combinatie. Lekker genieten op het terras. Als je nog geen zin in vakantie had, dan heb je het nu wel!

5. Levendige keuken

Misschien had je iets meer Mediterraanse stijl verwacht, maar dat is in deze levendige keuken niet het geval. En als je dit alles ziet, dan zie je vooral dat het ook heel erg leuk is op deze manier. Lekker rustig en gemakkelijk is het om hier te zijn. 

We zijn alweer klaar met kijken in de keuken. Wil je toch nog meer keukens zien? Kijk dan ook even hier.

Welk huis is jouw favoriet? We horen het graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!