Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de Week: van Vorm tot Eindproduct

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Op deze koude maar zonnige zondag is het weer tijd om lekker te ontspannen en eens te kijken naar de top 5 van de afgelopen week: die 5 ideabooks die het meest populair waren bij onze lezers – bij jou dus! De variatie aan onderwerpen die de trend van de afgelopen week hebben bepaald lopen uiteen van vorm tot eindproduct en van meubelstuk tot nieuwbouwwoningen. Lees hier verder en ontdek de meest interessante projecten hier:

#5. Inspirerende Vormen voor je Interieur

Ontdek hier opnieuw 6 bijzonder gevormde producten voor in huis: van lampen tot zitmeubels tot wandkasten, hier is op bijzondere manier door onze experts met vorm, materiaal en kleur gespeeld tot het ontstaan van deze fantastische meubels.

#4. 8 Tips om de waarde van je huis te vergroten

 Muren & vloeren door vanHenry interiors & colours
vanHenry interiors & colours

City & Loft Strong by vanHenry colours

vanHenry interiors & colours

In een geheel ander onderwerp vinden we hier op de vierde plaats een aantal slimme, praktische en goede tips om de waarde van je huis te vergroten. Voor de verkoop of misschien gewoon om je huis te verwennen zijn deze 8 stappen de meest efficiënte manier om het beste uit je woning te halen!

#3. Dutch Design | 10 Bijzondere houten meubels

En om het beste in je woning te halen kun je hier de meest bijzondere, mooi houten meubels vinden om je interieur tot een bijzonderheid te maken. Van de hand van Nederlandse ontwerpers vinden we hier weer de 10 meest baanbrekende ontwerpen voor in huis: stijlvol, uitzonderlijk en natuurlijk ook bijzonder praktisch heb je met ieder van deze houten meubels een echt pronkstuk in huis gehaald.

#2. homify 360°: Een Schuurhuis in Leusden

Schuurwoning Leusden:  Huizen door Kwint architecten
Kwint architecten

Schuurwoning Leusden

Kwint architecten

Op de tweede plaats staat dit prachtige schuurhuis: in dit artikel hebben we een kijkje genomen binnen en buiten een huis dat als een oude schuur is vormgegeven maar met spectaculaire moderne elementen. Kijk hier verder naar het prachtige interieur en exterieur en ontdek het moderne en het oude comfortabel onder één dak.

#1. Dutch Design | Buitengewone Woningen

Boomhut in bloeiende kersenboom:  Slaapkamer door Atelier Dutch
Atelier Dutch

Boomhut in bloeiende kersenboom

Atelier Dutch

En ruim op de eerste plaats, #2 met een factor 4 verslaand, staan deze woningen die met originaliteit, humor en veel stijl onze Nederlandse woonlandschap op spectaculaire manier opfleuren. Weg met het gewone rijtjeshuis of de antieke woonboot en op naar een wereld gevuld met boomhuizen en knalgele gevels!

Voor meer van de laatste trends op het gebied van interieur en architectuur kun je hier de top 5 van vorige week lezen!

https://www.homify.nl/ideabooks/11272/top-5-van-de-week-van-trendy-huizen-tot-designer-meubels

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!