De 10 mooiste deuren voor binnen en buiten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De 10 mooiste deuren voor binnen en buiten

Stoa. Stoa.
van Crearreda Klassiek
Loading admin actions …

We nemen je mee langs 10 geweldige voorbeelden voor je woning. Het gaat vandaag om absolute sfeermakers: de deuren! Je zou het niet verwachten, maar er is zoveel variatie mogelijk in het ontwerp van je deuren. Donker, klassiek, mediterraans of Scandinavisch: het komt vandaag allemaal voorbij. Neem gewoon de leukste ideeën over! Kijk snel met ons mee naar de 10 mooiste deuren voor binnen en buiten.

Klassiek

modern  door Boscolo, Modern
Boscolo

Upper Park, Loughton

Boscolo

We kijken hier naar een klassieke deur. Via deze deur komen we helemaal in touch met de Engelse stijl. Een statige stijl die past bij een traditionele smaak. Strakheid en symmetrie passen bij deze ontwerpstijl. We zien de donkere deur als visitekaartje van deze woning. We zijn benieuwd hoe het interieur eruit ziet. Naast de deur treffen we aan weerskanten een mooie plantenbak, ze staan als soldaten opwacht. Meer mooie woningen kun je hier vinden.

Modern

van HORMANN Modern

Strak kan ook op een andere manier, een moderne manier. Hier in de gevel zien we een mooie combinatie tussen tussen een donkere, strakke voordeur en natuurlijk hout. Zo wordt die eigentijdse look opgeroepen. Het beton loopt als een pad via trappen naar de deur, een goed plek om te rolschaatsen! Samen met een expert ontwerp je snel een gave woning met een unieke gevel die je persoonlijke smaak reflecteert!

Speciaal

Deze mediterraanse stijl is erg creatief en conceptueel interessant, want het is een voordeur die afwijkt van de meute. De bladeren zijn met een laser in het gecorrodeerde staal uitgesneden, dit zorgt voor een artistieke twist. Open de deur met het grote handvat, dat juist van roestvrij staal gemaakt is. Over contrasten gesproken!

Oudhollands

Landelijk wonen in Soest 004 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 004

Building Design Architectuur

We houden van de Oudhollandse stijl, die we vaak aantreffen in boerderijen en oude panden. Deze boerderij heeft de functie van reguliere woning gekregen, er wordt hier niet meer geboerd. De voordeur steekt mooi af bij de gitzwarte gevel van de unieke boerderij. Licht en donker, het blijft een bijzonder contrast!

Mediterraans

Deze voordeur neemt ons mee naar de mediterraanse sferen: het lange tafelen tot laat in de avond. De vloer heeft een prachtig motief en loopt door naar de deur gemaakt van mooi gelakt hout. De witte gevel brengt de deur sterk naar voren en zo krijgt deze nog meer zeggingskracht. Het is een mooi statement: dit is een huis van  grote klasse!

Kitsch

modern  door Modern Doors Ltd, Modern
Modern Doors Ltd

Malton Diamond Double Side Panel Door Set

Modern Doors Ltd

Deze voordeur en hal hebben een look die we kitsche chique noemen, deze stijl is behoorlijk over de top. De bewoners houden van deze over-de-top-stijl en willen hiermee uitstralen dat ze levensgenieters zijn; ze houden van het glinsteren van het alledaagse. En geef ze eens ongelijk. Deze deur past prachtig bij het totaalconcept van de hal.

Strak

Glazen taatsdeur met een zwart frame. van Anyway Doors Modern
Anyway Doors

Glazen taatsdeur met een zwart frame.

Anyway Doors

Zwart-wit is al sinds eeuwen een geliefd paar om creatieve ideeën mee tot uitdrukking te brengen. Deze deur is erg bijzonder, want deze heeft het draaipunt in het midden van het vierkant, zo kan de deur 360 graden draaien in de opening die naar de woonkamer leidt. Een bijzondere beleving voor je gasten als ze voor het eerst bij je op bezoek komen

London

We vinden dit echt een geniaal idee: deze deur is semi-permanent en haalt het concept van de deur naar een geheel andere wereld, swinging Londen om precies te zijn. Deze telefooncel is een icoon van Engeland en Londen in het bijzonder. Het felle rood van deze deur steekt prachtig af bij het heldere wit. je weet niet wat je meemaakt als je hier binnen komt als gast!

Scandinavisch

Entree en hal - modern landhuis te Vinkeveen Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Building Design Architectuur Modern
Building Design Architectuur

Entree en hal – modern landhuis te Vinkeveen

Building Design Architectuur

Deze woning straalt een Scandinavische zuiverheid uit. De deuren zijn gemaakt van helder hout en verwelkomen je in een witte, minimalistische wereld. In deze lichte hal is de grijze vloer een mooie basis, donker en licht hebben hier dus hun eigen functionele plaats. Wat een doorkijk heb je hier!

Historisch

We sluiten af met een oude vertrouwde voordeur, een design dat we in de mediterraanse landen veelvuldig tegenkomen, het is een voordeur waar de geschiedenis van afdruipt. Het lijkt wel de poort van een geheime tuin te zijn of van een of andere burcht. Het komt vaak voor dat huizen in het zuiden gemaakt zijn van delen van veel oudere huizen, die bijvoorbeeld eeuwen geleden tot een ruïne vervallen waren. Bruikbare onderdelen van deze ruïnes vinden dan vaak hun weg naar nieuwe woningen. Dit is duidelijk een voordeur met een lange geschiedenis, dit schept veel sfeer in de gevel van je woning. 

Tot zover de 10 mooiste deuren voor binnen en buiten. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor mee mooie woonideeën en trends. Check deze experts als je je ideeën snel en vakkundig wilt uitwerken. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!