Op vakantie in een sprookjeshuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Op vakantie in een sprookjeshuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne spa's van SALLIER WOHNEN SYLT Modern
Loading admin actions …

Bij de Waddeneilanden denk je vaak aan de Nederlandse eilanden zoals Texel, Terschelling en Ameland. Maar wist je dat ook Duitsland en Denemarken heel wat Waddeneilanden kennen? Sylt is zo’n eiland, helemaal in het noordelijkste puntje van Duitsland, tegen de Deense grens. En wat aan Sylt vooral opvalt voor ons, is dat ze er een hele kenmerkende bouwstijl hebben. Sprookjesachtige huizen met rieten daken zijn daar namelijk de ideale vakantiewoningen. Zo’n schitterende woning gaan we dan ook bekijken en we zullen daarbij de nadruk vooral leggen op het comfort en het gemak van de woning. Reis met ons mee om het werk van de experts van Sallier Wohnen Sylt te bekijken.

Rieten dak

Een rieten dak, authentieke halfronde ramen en een dubbele voordeur. Het is het eerste wat je ziet als je op deze plek aankomt voor je vakantie. Wat een heerlijk plekje en wat een schitterend huis. Je lijkt bijna terug te gaan in de tijd in een gebouw dat qua uitstraling tussen een villa en een boerderij inzit. Een heerlijke combinatie van klassieke en landelijke elementen bepaalt hier het beeld. Maar wacht maar tot je binnen bent!

Modern en landelijk

Waar aan de buitenkant duidelijk iets klassieks te zien was in combinatie met landelijke elementen, wordt die sfeer binnen vooral bepaald door een modern randje. De meubels zijn hier nog niet eens geplaatst, maar nu kun je al zien hoe sfeervol de woning van binnen is. Deze stijl laat trouwens ook heel veel ruimte over voor eigen invulling. Zowel landelijke, moderne als klassieke meubels kunnen hier prima geplaatst worden. Erg leuk vinden we bij homify het trapje. Hiermee kun je de woonkamer en de eetkamer echt als twee aparte ruimtes inrichten.

Heerlijk slapen

Een van de voordelen van een vakantie op een eiland is dat je lekker ontspannen kunt leven. Heerlijk slapen hoort daar natuurlijk ook bij. In een slaapkamer als deze moet dat geen enkel probleem zijn. Met een tv is al rekening gehouden, dus als je voor het slapen nog even lekker lui televisie wilt kijken, dan kan dat ook. Dezelfde sfeer als eerder in de woonkamer is hier verder ook weer terug te vinden. Hoe zou jij het hier gaan inrichten?

Het toilet

We willen ook vooral de sanitaire ruimtes van het huis laten zien, gewoon omdat ze zo mooi zijn. Je ziet hier het toilet. Vaak niet de meest inspirerende ruimte van het huis, maar hier zie je werkelijk waar een prachtexemplaar. Vooral het design van de wc-pot en de wasbak zijn zo prachtig om te zien. Dat geldt ook zeker voor de tegels op de vloer.

De kleine badkamer

Het huis beschikt over twee fraaie badkamers. De kleine badkamer is boven te vinden en doet op het gebied van sfeer zeker niet onder voor de ruimtes die we eerder al zagen. Maar waar in het toilet natuursteen op de vloer lag, lijkt hier wel gekozen voor hout. Ook een prima oplossing natuurlijk!

Eigen spa

Je moet het leukste voor het laatst bewaren en dat hebben we in dit geval ook zeker gedaan. De badkamer op de begane grond is namelijk meer dan een badkamer alleen, met een sauna is het een heuse eigen spa geworden! Na een lange strandwandeling kun je hier nog verder gaan ontspannen en genieten van het mooie huis, de prachtige omgeving en aangenaam gezelschap.

Grote douche

Nog een keer dezelfde badkamer voor we weer afscheid nemen van dit huis. Zie je de grote douche? Ook zo heerlijk om daar lekker onder te gaan staan. Je zult echt moeite moeten doen om deze badkamer te verlaten!

Wil je een beetje in de vakantiestemming blijven en nog verder rondkijken? Dit project moet je dan ook zeker zien.

Zin in vakantie gekregen? Laat ons weten wat jouw ideale bestemming is!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!