Strakke woning met pure vormgeving | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Strakke woning met pure vormgeving

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een woning die in alles het essentiële van de minimalistische stijl laat zien: strak design, geen decoraties en een zuiver ontwerp. Het huis heeft een tijdloos interieur waarin vooral beton een centrale plek inneemt als bouwmateriaal. In een woning als deze heb je niet veel werk om je huis aan kant te krijgen, want er zijn geen obstakels. Hoe dit allemaal precies in elkaar zit zie je hier onder, kijk even met ons mee!

Luxe

Moderne huizen van homify Modern

Een van de luxe panden in de wijk is deze woning die gebouwd is voor een stel met grote toekomstplannen. De gevel laat een zekere spanning tussen hoog en laat zien, want we zitten de hele tijd te denken: 'als dat dak maar niet op die dure wagen valt', wat natuurlijk niet gebeurt. Het massieve van de gevel wordt gecompenseerd door de grote raampartijen die veel licht in het interieur doorlaten en het kunstlicht van binnen uit de avond doet verlichten. Via een aantal treden kom je boven bij de overdekte parkeerplaats en de ingang van de minimalistische woning. Meer mooie huizen kun je hier vinden.  

Andere zijde

Moderne huizen van homify Modern

De andere zijde van de gevel is nog meer open dan de andere, dat komt vanwege de ligging van de eerste aan de weg, hier hebben we niets te maken met de openbare weg waardoor de gevel hier meer open kan zijn. Daarbij is de tuin hier gesitueerd waardoor het wenselijk wordt om hier een open gevel te hebben. Het terras links bestaat uit weersbestendig hout en past prachtig bij de zuivere gevel. Verschillende happen uit de muren reduceren het massieve van de gevel en open de woning naar de buitenwereld. Binnen en buiten lopen dus door elkaar. Samen met een expert ontwerp je snel en vakkundig je droomwoning. Laten we snel het interieur eens onder de loep nemen. 

Eenheid

Moderne woonkamers van homify Modern

Als we een woord mochten gebruiken om deze woonkamer te omschrijven dan zouden we dat doen met: 'eenheid'. De zuivere betonnen vloer, de grote sofa en de haard, die in de hoek van de wand gebouwd is, zorgen voor een interieur dat overkomt als een geheel. Boven zien we de lichtopeningen die op hun beurt zorgen voor de heerlijke ambiance die in de woonkamer te ervaren is. Dit is minimalisme van de bovenste plank! Deze kamer is vervuld van leegte, dat zorgt voor een bijzondere zenachtige sfeer. We weten zeker dat je hier helemaal tot rust komt. Wil je je huis een make-over geven? Klik dan hier!

Keuken

Moderne keukens van homify Modern

Geheel in lijn met het totale concept van de woning treffen we deze keuken met minimalistisch keukeneiland. De achtergrond waartegen dit eiland is gebouw zorgt voor de nodige warmte in de ruimte. Het culinaire hart van het huis kan natuurlijk niet zonder de nodige warmte, want koken associëren we toch ook met gezelligheid en huiselijkheid. Hoe minimalistisch, rustgevend koel en strak een woning ook ingericht mag zijn,  je zult er altijd een warme plek vinden, en heel vaak is dat de keuken! 

Ruimte

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

De transparantie van de ruimte is hier ongekend. We staan nu met onze rug naar de sofa en zien dat de woon- en keukenzones mooi in elkaar overlopen. Rechts zijn de grote raampartijen gerealiseerd waardoor de lichtsfeer hier fantastische is. In de avond ligt de aandacht vanzelfsprekend nog sterker op het interieur, waardoor de functie van de haard extra relevant wordt: deze sfeermaker is al eeuwen een geliefde huisvriend, vanwege de warmte die hij biedt en het visuele plezier waar de vlammen voor zorgen. Zeker in een koele wand als deze komt het vuur bijzonder sterk tot leven. 

Licht

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

We hebben tijdens onze wandeling door het huis goed kunnen zien dat de woning in grote mate bepaald wordt door de excellente lichtval. Ook hier op de overloop is er gedacht aan voldoende daglicht. Zo wordt het wel heel verleidelijk om hier een lees- of schrijfzone in te richten. Het daglicht maakt dit tot een multifunctionele ruimte. Met deze heldere foto nemen we afscheid van de minimalistische woning. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij!

Zit je om inspiratie verlegen? Check dan eens deze mooie ideeën waarmee je een gaaf verlaagd plafond in je woning kunt maken!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!