Voor en Na: 30 vierkante meter vernieuwd dakterras | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: 30 vierkante meter vernieuwd dakterras

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Au dehors Studio. Architettura del Paesaggio
Loading admin actions …

Men neme een oud dakterras, het heerlijke Italiaanse zonnetje en een landschapsarchitect uit Rome. De ideale basis om iets heel erg leuks te gaan bekijken! Even geen moderne toestanden, maar lekker romantisch en tijdloos kijken op een inspirerende plek. Dat moet toch geen probleem zijn? Zeker niet! Je vergeet even lekker alles om je heen zodra je dit schitterende vernieuwde dakterras betreedt. Kun je niet wachten om te kijken? Reis dan met ons mee!

Voor: schitterende locatie

In tegenstelling tot vele Voor en Na’s, zie je hier al iets schitterends. Het dakterras heeft van zichzelf al heel veel sfeer en licht vooral op een prachtige locatie. We zien dus vooral mogelijkheden, het kan alleen maar beter worden en het is al zo leuk!

Voor: nog romantischer

Was de eerste foto al bijna één om mee weg te zwijmelen, dit uitzicht is nog romantischer! En dan hebben we het natuurlijk vooral over de prachtige huizen die op de achtergrond staan. Stel je nou toch voor dat je hier je ideale dakterras in kunt richten. Een heerlijke plek om lekker van het mooie weer te kunnen genieten, in de schaduw, of in de zon. Je kunt er van maken wat jij wilt!

Voor: privacy

Als je op zoek bent naar een beetje privacy, dan moeten er natuurlijk wel wat zaken goed in orde gemaakt worden. Als je even lekker wilt zonnebaden, moet het niet de bedoeling zijn dat je de hele buurt daar van mee kan genieten. De muur die je hier ziet is al een goede aanzet voor een intieme en beschutte plek. Maar hoe zouden de experts hier wat leuks van gemaakt hebben? Laten we snel gaan kijken.

Na: vrolijke soberheid

Bij de term vrolijke soberheid denk je misschien wel dat dit een onmogelijke combinatie is, maar dat is niet het geval als je het fraaie terras ziet dat is ontstaan. Stel je toch eens voor dat je in deze zeer ontspannen entourage van je rust kunt genieten. Zelfs een glas water met een schijfje citroen is al meer dan voldoende om even lekker helemaal tot rust te komen. En zie je hoe simpel ze dit effect tot stand hebben gebracht? Het is bijna een vorm van kunst om met zulke minimale middelen iets heel erg leuks te bouwen.

Na: beplanting

Waar er in de eerste foto’s sprake was van een heel erg saai dakterras, is er hier voor gekozen om de nadruk sterk op de beplanting te leggen. Hierdoor zie je dus dat er een soort van natuurlijke omgeving ontstaat die er parkachtig uitziet en tegelijkertijd aan alle kanten verwijst naar de eeuwenoude Mediterraanse cultuur en bouwstijlen. Dat snijvlak van indrukken maakt deze plek echt fantastisch!

Na: multifunctioneel

Een dakterras als dit, is heel erg multifunctioneel. Je kunt de stoelen zo aan de kant schuiven en vervolgens een feestje of een etentje organiseren. Ook de planten zijn min of meer mobiel zodat je voor iedere gelegenheid het perfecte dakterras kunt creëren.

Na: een echte tuin

Al staan de planten in plantenbakken, als je zo kijkt dan zie je toch echt een daktuin!

Na: intiem

Dat dit zo’n leuke en intieme plek is, kunnen we niet genoeg benadrukken. Je blijft maar ontspannen naar deze foto’s kijken en krijgt steeds meer de neiging om vandaag nog een heerlijke vakantie naar Italië te boeken.

Na: klein modern randje

Het kleine moderne randje is te vinden in de vorm van plantenbakken. Het valt bijna niet op, maar het geeft nog een extra dimensie aan dit schitterende geheel.

Helemaal verliefd geworden op dit dakterras? Neem dan ook op deze mooie plek even een kijkje!

Ben je ook betoverd door deze plek? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!