Een heerlijke ruime villa | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een heerlijke ruime villa

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne balkons, veranda's en terrassen van NUUN MİMARLIK Modern
Loading admin actions …

Een lekkere ruime villa in de buurt van Istanbul. Misschien zou je een onderkomen als dit daar niet direct verwachten, want dit huis zou in principe overal kunnen staan. De experts van Nuun Mimarlik hebben hun hand er echter niet voor omgedraaid. Het resultaat is een hele mooie woning die zowel aan de binnen- als de buitenkant een plaatje is om te zien. Ben je er klaar voor om hier een kijkje te gaan nemen? We weten zeker dat je na het zien van alle mooie foto’s helemaal verkocht bent!

Fraaie vormen

Over deze foto zou je al een heel Ideabook vol kunnen schrijven, zo ontzettend veel is hier te zien. Laten we rustig van links naar rechts gaan kijken. Het eerste wat je dan ziet is de fraaie tuin. Zoals het bij een villa hoort, is hier genoeg ruimte rond het huis. Fraaie natuurstenen paden maken dit geheel gelijk een heel stuk chiquer. Maar daar doet het huis zelf z’n best ook wel voor! Een mooie garage die qua stijl en vormgeving in een keer doorloopt in het eigenlijke huis. Maar eigenlijk wordt op deze manier maar een tipje van de sluier gelicht: wacht maar tot je verder in de tuin gaat kijken!

Hoogteverschillen

Wat je vanaf de oprit niet zag, zie je hier wel: de fantastische hoogteverschillen die dit huis kent. En de tuin blijkt dan ook ineens nog een stuk groter dan je eerst al verwacht had. Heel fraai is de natuurstenen onderkant. Dat geeft dit huis toch een heel leuk subtiel Mediterraans tintje. En dan al die mooie buitenruimtes die je kunt vinden maken het er nog een stuk fraaier op.

Verrassende binnenkant

Je rolt letterlijk van de ene in de ander verbazing in dit huis. Neem nou de woonkamer en de ruimtes daaromheen. Had je verwacht dat er binnen voor zo’n prachtige eclectische sfeer gekozen zou zijn? Laat het maar even lekker op je inwerken, we gaan zo de aparte ruimtes even goed in ons opnemen.

Unieke woonkamer

Als je op zoek bent naar een unieke woonkamer, dan met je hier zeker mee uit de voeten kunnen. Je hebt hier nog meer dan buiten het gevoel in een landhuis te zijn. In Turkije is het meestal aangenaam en zacht weer, maar als het toch wat kouder is dan kun je er hier voor kiezen om de open haard aan te zetten. Ook niet verkeerd!

Prachtige eetkamer

De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich allemaal in een open ruimte, maar door de ruime opzet functioneren ze eigenlijk allemaal als zelfstandige kamers. Neem nou de fraaie eethoek: wat een ontzettend leuke ruimte om lekker te kunnen eten met een groot gezelschap. Dat je dan onder de fraaie houten balken zit, zorgt helemaal voor een fantastische sfeer.

Moderne keuken

De keuken in het huis zou je modern kunnen noemen, maar is eigenlijk meer dan dat. In eerste instantie is het vooral een fraaie ruimte om in te kunnen koken. De hele specifieke sfeer maakt het vooral ook heel erg leuk. Minimalistische elementen en rustieke tintjes, eigenlijk te veel om op te noemen.

Inspirerende slaapkamer

De wooninspiratie blijft hier maar doorgaan, het lijkt wel een showroom van een meubelzaak! Ook de slaapkamer is een zeer inspirerend ingericht geheel. Stel je toch voor dat je in een huis als dit zou wonen, je zou de deur bijna niet meer uit willen gaan! Reken maar dat je hier heerlijk en tevreden in slaap kan vallen. Wij zijn helemaal verkocht!

Raak je ook altijd zo ontzettend geïnspireerd door ruime en grote woningen in een unieke stijl? Dit huis moet je dan ook heel erg aanspreken!

Wat spreekt jou het meeste aan in dit huis? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!