Stijlvol en klein: wonen op 38 vierkante meter | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Stijlvol en klein: wonen op 38 vierkante meter

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industriële keukens van dziurdziaprojekt Industrieel
Loading admin actions …

Hoe groot is 38 vierkante meter? Groot genoeg om heel aangenaam te kunnen wonen! Er is in ieder geval meer dan voldoende ruimte voor een aparte slaapkamer en daarmee is dit een appartement en geen studio. De inrichting is ook nog eens om door een ringetje te halen. Deze wooninspiratie kunnen we vinden in het oosten van Europa. De interieurarchitecten van DZIURDZIA PROJEKT uit de Poolse hoofdstad Warschau zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de inrichting. Een aantrekkelijk project om te bekijken en dit kan voor jou een grote bron van inspiratie zijn.

Prachtige keuken

Na de fraaie woonkamer is ook de keuken fantastisch om te zien. Wat een prachtige ruimte! Ook weer een typisch gevalletje klein, maar fijn. Hier zie je ook wat voor ontzettend mooie vloer er in de woonkamer ligt. De keukenvloer vormt daarmee een groot contrast, maar het past toch wel heel erg goed bij elkaar. En de keuken zelf is ook een prachtig modern element in deze eigentijdse ruimte. Net zoals de retrovloer, is ook de koelkast heel erg retro. Het komt hier op een prachtige manier bij elkaar.

Wit en kleurrijk

Hoe kun je wit en kleurrijk in één ruimte verwerken? Op deze manier! Het is een opvallende en lichte ruimte waar veel witte tinten zijn gebruikt. Toch is er een hele specifieke dynamiek aanwezig. Dat komt vooral door te kiezen voor een opvallende gele stoel. Die gele elementen komen ook terug in de vorm van kussens op de bank en op de fruitschaal zijn waarschijnlijk ook bewust alleen citroenen neergelegd. Het ziet er hier zo gezellig en knus uit, dat je gelijk zin krijgt om ook zo’n intieme woonkamer in te richten. Klein wonen kan hier voor de sfeer juist heel erg bepalend zijn!

Oog voor detail

Sommige interieurarchitecten houden zich alleen maar bezig met de grote lijnen, maar deze experts hebben er bewust voor gekozen om ook heel erg veel aandacht aan de details te besteden. Deze mooie close-up laat dat prachtig zien. Je ziet zelf heel goed hoe mooi alles op elkaar is afgestemd, verder commentaar is eigenlijk overbodig.

Eethoek

Een leuke eethoek mag in een appartement als dit ook niet ontbreken. En daar is de interieurarchitect ook weer heel goed in geslaagd. Dit heeft ook weer zo’n leuk retro elementje. Hoe gezellig is het alleen al om hier ’s ochtend te kunnen ontbijten. Bij het avondeten kunnen ook nog mensen worden uitgenodigd om gezellig aan te schuiven. Wij willen wel komen eten!

Werken en slapen

De slaapkamer is niet alleen bedoeld om in te slapen. Er is ook een leuk bureau geplaatst. Lekker thuiswerken of studeren is dus ook een optie. De sfeer is in ieder geval erg inspirerend. Dat geldt ook als je hier wilt slapen of je gewoon even lekker terug wilt trekken. Lekker languit op bed een dutje doen, een boekje lezen, de kaarsjes aan… Wat een ontzettend romantische omgeving is hier gecreëerd. En dat op een hele eigentijdse manier!

Badkamer met pit

De badkamer mag qua oppervlakte ook niet zo heel erg groot zijn, pit heeft deze ruimte in ieder geval wel! We kunnen hier een klein industrieel tintje ontdekken. Maar het kan ook zo door voor een hele kleine spa. Lekker genieten van heerlijk warm water onder de stortdouche slaan we dan ook zeker niet af. Ook hier kun je een kaarsje aansteken om de sfeer nog meer te verhogen. En dan is het misschien ook wel leuk om samen van een lekkere douche te genieten!

Benieuwd geworden naar meer kleine maar sfeervolle woningen? Begin dan eens met dit leuke huis.

Spreekt deze stijl jou wel aan? We horen graag waarom!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!