Inspirerend: stijlvolle en handige decoratie voor het raam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerend: stijlvolle en handige decoratie voor het raam

press profile homify press profile homify
Begeleiden verbouwing,  interieur-voorstel en levering van de meubels: modern  door Mood Interieur, Modern
Loading admin actions …

Waarom zouden alleen muren met leuke en creatieve creaties opgefleurd worden? Het kan net zo goed ook bij ramen gedaan worden. En dat wordt mede dankzij glasfolie tot leven gewekt. Om gewoon even een voorbeeld te geven, een gewoon raam dat er doodnormaal uitziet, kan ineens getransformeerd worden in een kleurrijk en elegant geheel. Het kan de rest van een interieur meteen in een andere setting brengen. 

Men kan heel veel kanten op met het gebruik van glasfolie. Niet alleen om het interieur op te fleuren, maar het voegt ook wat privacy toe, filtert UV-stralen of kan juist een uitzicht blokkeren dat niet zo aantrekkelijk oogt. Makkelijk opgelost dus en daar hebben de experts uit dit Ideabook goed over nagedacht.

Kijk gauw mee en raak geïnspireerd door deze stijlvolle en handige decoraties voor het raam

In de kerstsfeer

modern  door Vinyl Impression, Modern
Vinyl Impression

Snowflake Christmas decoration window stickers

Vinyl Impression

De kerstdecoratie ligt al in de winkels en in de supermarkten kun je niet om het lekkere eten voor deze feestdag heen. Waarom zouden dan ook wij niet alvast aandacht besteden aan kerstdecoratie voor op het raam?! Op dit voorbeeld zien we deze super leuke, subtiele ijsvlokken — niet alleen leuk voor de kerst, maar ook zeker geschikt door het hele jaar heen! De kussens in Scandinavisch design en de speelse lichtballen ernaast maken het geheel af. Een minimalistisch, warm geheel! 

Subtiele raamdecoratie

Nog subtieler dan het vorige voorbeeld zien we de volgende raamdecoratie. Kijk goed een tweede keer en je zult de witte kantachtige lijnen in het raam zien zitten. Dit is wederom een mooi voorbeeld vaan raamdecoratie verwerkt in een Scandinavisch interieur. Voor iedereen die raamdecoratie een kans wil geven, maar klein wil beginnen is dit subtiele voorbeeld van Casa Feten een erg goed idee. 

Opfleuren met bloemen

Wie niet zo'n fan is van echte plantjes kan met dit alternatief een leuke decor maken, zowel aan het raam als op de vensterbank. Dit voorbeeld heeft een beetje weg van een henna tattoo. Een leuk idee dus voor iedereen die weg is van bloemetjes of henna.  

Aziatische vibe

Een deel van je raam highlighten kan ook middels een Aziatisch design zoals deze. het ontwerp in de glasfolie e is heel mooi gesneden en heeft een mooie creatie als eindresultaat gekregen. Het is niet alleen een mooi ontwerp, maar het biedt ook voldoende privacy aan de bewoners. Een win-winsituatie dus — een mooi en stijlvol ontwerp en een praktische oplossing in één. 

Raamdecoratie met glas-in-loodeffect

Wat een fantastisch idee deze raamdecoratie met een waar glas-in-loodeffect. En wat een goedkoop alternatief natuurlijk! Vooral erg geschikt voor klassieke wit geschilderde deuren zoals deze. De kleurrijke raamdecoratie van Catherine Nafziger uit Frankrijk steekt mooi af bij een wit interieur. 

Simpele toevoeging

Dit ontwerp biedt een simpele maar zeker sierlijke uitstraling aan de raam. De prachtige witte vlinders gemaakt van glasfolie stemmen hier heel mooi af met het witte interieur en de evenzo witte muur. De vlinders creëren een simpele toevoeging maar geven de rest van de ruimte meteen een andere ondertoon. Dat is mede dankzij de witte tinten die zowel in de vlinders als in de rest van het interieur terugkomen.

De perfecte dekking

Kenny&Mason Classic contemporary bathroom van Kenny&Mason Landelijk
Kenny&Mason

Kenny&Mason Classic contemporary bathroom

Kenny&Mason

De bedekte ramen in deze badkamerdeur maakt het plaatje helemaal compleet af. De tint is niet te donker maar bedekt zeker genoeg om alle bezigheden in de badkamer af te schermen. Het zorgt dus voor een goede cover-up en creëert daarnaast ook best wel een mooie combinatie met de rest van het interieur. Dat is vooral te zien hoe het glas mooi terug boost met de natuurlijke elementen en het houtmateriaal. Er is goed nagedacht over de samenstelling van deze ruimte.

Nog steeds op zoek naar leuke inspiratie voor het raam? Bekijk dan snel dit ideabook! Geniet ervan.

Transparant effect

Begeleiden verbouwing,  interieur-voorstel en levering van de meubels: modern  door Mood Interieur, Modern
Mood Interieur

Begeleiden verbouwing, interieur-voorstel en levering van de meubels

Mood Interieur

We gaan even over naar de doucheruimte. Die kan ook weleens om de nodige privacy vragen en daar is dit transparante effect zeker een goede uitkomst voor. De ontwerpers hebben hier goed stilgestaan bij de styling (onder andere wat betreft de kleurcombinatie) van zowel het interieur als het geselecteerde materiaal (hout, glas en meer) bij elkaar in deze ruimte. Het eindplaatje krijgt de uitstraling van een vintage look. En tot slot zorgt het transparante effect voor een handige scheidingslijn tussen de houten badkamer wand en de witte muur (waar de handdoeken opgehangen kunnen worden)

3D effect

Kuadra: modern  door Novellini , Modern

De badkamer krijgt door dit fanatisch ontwerp (glasfolie) een hele mooie moderne uitstraling. De ontwerpers van dit stijlvolle design, Novellini, brengen elke keer weer een mooi en uniek exemplaar tot realiteit (ze werken merendeels met de persoonlijke wensen van hun klanten). Het ontwerp in jet glas creëert een heel prachtig 3D-effect en brengt de rest van de badkamer ruimte in een moderne setting. Mooie opzetting en eindresultaat van deze prachtige creatie.

Vertel ons wat jij van deze stijlvolle en handige decoraties voor het RAAM vindt? Welke behoort tot jouw favoriet? Laat een bericht achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!