Familiehuis met een zuiver aura | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Familiehuis met een zuiver aura

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Schiller Architektur BDA Modern
Loading admin actions …

Woningen die gebouwd zijn in de minimalistische stijl staan bekend om ingetogen schoonheid. Vandaag laten we je een familiehuis in deze categorie zien die het landschap laat oplichten door zijn zuivere aura, dat wil zeggen de uitgesproken uitstraling en de unieke eigenheid van de architectuur. Het is een woning die prefect voldoet aan de wooneisen van de bewoners. Laten we snel een wandeling maken door deze schitterende familiewoning.

Avondsfeer

We treffen hier de woning in de avond, dat is de juiste tijd om de sfeer van de woning te proeven. Het pand heeft een open karakter en staat als gevolg daarvan fris en uitnodigend in de natuurlijke omgeving. We zijn betoverd door het huiselijke licht dat uit de woning straalt. Het gazon voor de deur maakt de setting compleet. Een woning waar je in de avond echt thuis kunt komen. Meer mooie woning kun je hier vinden. Laten we nu snel binnen gaan om het schitterende interieur te bewonderen.

Werken

Deze werkkamer is de juiste plek om thuis aan de slag te gaan. Thuiswerken is steeds meer een normale manier om de kost te verdienen. In deze minimalistische kamer moet dat ook echt geen probleem zijn. Het valt direct op dat de setting een artistieke inslag heeft, deze kamer is duidelijk bedoeld om er creatieve arbeid in te verrichten. Het kunstwerk rechts en de schildersezel links bepalen voor een groot deel de sfeer. Wat een gave looks! Happy working! Samen met een expert ontwerp je je ideale werkkamer!

Badkamer

Zuiver en eenvoudig, dat zijn de woorden die passen bij deze exclusieve badkamer. Het kon niet anders of deze strakke woning had een minimalistische badkamer. Het is de ruimte bij uitstek waarin je deze stijl kunt hanteren. De vele oppervlakken zorgen ervoor dat de kamer makkelijk te reinigen is. Daarbij zorgt het zuiver design voor een rustige uitstraling. Let eens op de spiegel en de subtiele kraan: een zuiverder ontwerp kan bijna niet! Mooie ideeën om je badkamer in te richten vind je hier.

Ruimte

De eetkamer en de keuken horen bij elkaar als het strand en de zee, daarom zijn deze twee functies in deze open ruimte gecombineerd. Je creëert dan een totaalbeleving die zich vooral tijdens etenstijd laat gelden. We zijn dol op de grote eettafel met de Eames stoelen. Je weet zeker dat je veel mensen hier kunt uitnodigen. Een handige en mooie designoplossing is de gepolijste betonvloer: erg makkelijk bij het schoonmaken, want hier in de eetkamer kan er nog wel eens iets over de vloer gaan, zeker als er kleine kinderen bij zijn.

Helder

In de middag leren we de woning kennen als een zuivere verschijning in een natuurlijk landschap. De bewoners voelen zich volkomen in contact met de natuur. Het is niet moeilijk om ons dat voor te stellen, want je stap je woning uit, loopt het trapje af en je staat buiten in het weiland. We horen in gedachten al de muziek van ’The Sound of Music’, deze setting ziet er dan ook bijzonder idyllisch uit! Samen met een expert ontwerp je eenvoudig je droomwoning.

Gezelligheid

De haard schenkt ons in de winter veel woongenot en warmte; het is een absolute sfeermaker. In deze minimalistische kamer heeft de haard een centrale plek. Juist door de koele inrichting (veel wit) hebben de vlammen van de haard extra zeggingskracht. Je zit met je geliefde op de bank en genieten van de ontspannende momenten bij het haardvuur. Erg romantisch!

Dromerig

We hebben de vele gezichten van het huis leren kennen en zijn behoorlijk onder de indruk van het ontwerp. Hier op deze laatste foto zien we de verschillende raampartijen en het gezellige licht dat erdoor naar buiten schijnt. Het is een huis waarin je je direct op je gemak voelt. Stel je voor dat je vanuit je werk vanaf de weg dit huis ziet liggen en weet dat dit je thuis is dat op je wacht. Dat zorgt voor een geweldig gevoel! 

We nemen afscheid van de woning maar gaan je snel meenemen naar een volgend project: een droomwoning met Oudhollandse looks!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!