Splinternieuwe villa met geprefabriceerde kenmerken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Splinternieuwe villa met geprefabriceerde kenmerken

Stoa. Stoa.
Villa Nieuw Oosteinde Moderne huizen van Engel Architecten Modern
Loading admin actions …

Als de muze spreekt dan spreekt ze zacht. Dat Engel Architecten een onderonsje met de muze van de bouwkunst heeft gehad mag geen twijfel leiden. Dit ervaren architectenbureau heeft met de splinternieuwe villa te Oosteinde een waar kunstwerk weten te creëren. Vandaag nemen we je mee voor een wandeling in en om deze woning die de eerste fase van de bouw van de wijk Nieuw Oosteinde als het ware afsluit. Het is dan ook een absoluut voorbeeldige woning. Met zijn kubusvorm is de villa een opvallende verschijning. Naast de woning bevindt zich een werkruimte die met een glazengang aan de eerste verbonden is. We laten je hieronder de villa zien die ons met zijn verrassende vormgeving en inrichting volkomen verrast heeft. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Gevel

Villa Nieuw Oosteinde Moderne huizen van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

Vanaf de straatkant treffen we de villa en zijn meteen onder de indruk van de bijzondere gelaagdheid van het exterieur. Ook het kleurenschema oogt verfrissend en past mooi bij de omgeving. De woning is zeer logisch opgebouwd: op de begane grond bevinden zich de entree, de eet-/ woonkamer en de keuken. Een verdieping hoger vinden we drie slaapkamers en de luxe badkamer. Deze woning heeft alles wat je als bewoner maar kan wensen. Naast de de woning zien we de werkruimte, deze haakt in de vormgeving van de villa.

Achtergevel

Villa Nieuw Oosteinde Moderne huizen van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

Vanaf deze positie hebben we een mooi zicht op de achtergevel, deze wordt sfeervol gereflecteerd in de vijver die natuurlijk voor de nodige sfeer zorgt: echt een bijzonder uitzicht. We kunnen ook een glimp opvangen van het interieur van de werkruimte en de glazengang die beide gebouwen op een transparante wijze verbindt. Deze beeldige villa is geheel opgebouwd uit een betonnen skeletstructuur, waaraan geprefabriceerde vloeren, daken en buitenwanden worden bevestigd. Prefabgebouwen bieden het voordeel dat ze relatief snel en voor een realistisch budget gerealiseerd kunnen worden. Deze villa is daar het bewijs van.

Buitenruimte

Villa Nieuw Oosteinde Moderne tuinen van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

Een privé buitenruimte in de vorm van een tuin of patio is een van de meest gewilde aspecten aan een huis. Hier zien we een strakke buiten ruimte met een gazon waarop je uitstekend kunt genieten van het zonnetje. De strakke wand rond deze buitenruimte garandeert de privacy; de banken passen er perfect bij. Laten we nu eens binnen gaan kijken. Je ideale buitenruimte kun je eenvoudig laten realiseren door experts op dit gebied.

Helderheid

Villa Nieuw Oosteinde Moderne keukens van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

In deze villa is helderheid een belangrijk concept. Dit komt concreet tot uitdrukking in deze ruime keuken met prachtig uitzicht. De houten tafel neemt een centrale plaats in en garandeert een comfortabele plek om te genieten van de culinaire hoogstandjes die op tafel komen. Het is een diepe keuken met aan de rechterkant schuifdeuren die zich openen naar buiten toe. Vooral tijdens de lente en zomer is het goed toeven hier, je zet gewoon de deuren open zodat binnen en buiten samen kunnen vloeien. Keukenexperts vind je hier.

Woonkamer

Villa Nieuw Oosteinde Moderne woonkamers van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

In deze strakke woonkamer is er ruimte voor de moderne kunst. De sprekende kleuren komen goed naar voren op de heldere witte wanden, een beetje als of je in de white cube bent. Het interieur is zo op elkaar toegesneden dat het zelf een kunstwerk genoemd kan worden. Ook hier zien we weer de natuurlijke lichtval die de hele woning tot leven roept. Voor we weg gaan willen we je nog één ding laten zien, het is een beetje een verrassing…

Dakterras

Villa Nieuw Oosteinde Moderne huizen van Engel Architecten Modern
Engel Architecten

Villa Nieuw Oosteinde

Engel Architecten

Bij een villa verwacht je natuurlijk een zo hoog mogelijke graad van privacy, niet waar? Dit dakterras biedt dit en meer! Het is de ideale plek om op een zomeravond van de sterren te genieten. Daarbij heb je een schitterend uitzicht op de omgeving. Je eigen privé plek hoog verheven boven de hectiek van de straat en het leven van alledag. Dit terras garandeert een ultieme woonbeleving voor de bewoners van deze spiksplinternieuwe villa te Oosteinde. Een prachtig werk van bouwkunde door Engel Architecten.

Lees ook over de woning die modern én traditioneel is. Hoe dat zit lees je hier!

Wat vind je van deze villa? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!