10 fantastische moderne kookeilanden! | homify

10 fantastische moderne kookeilanden!

Stoa. Stoa.
Moderne keukens van alberico & giachetti architetti associati Modern
Loading admin actions …

Vandaag laten we je de mooiste kookeilanden van dit moment zien. Ze zijn heel populair, dat komt omdat ze het leven in de keuken net even wat mooier en leuker maken. De extra ruimte en het heerlijke comfort maakt dat ze nu in elke nieuwe keuken gewenst zijn. In dit ideabook nemen we je mee lang verschillende stijlen die je verbaast zullen doen staan. Kijk even met ons mee naar de keukeneilanden van je dromen.

1. Modulair

In deze modulaire keuken past dit kookeiland perfect in het geheel. Alles vormt hier een eenheid, een modulair systeem. Dit is de keuken van de toekomst. Let eens op die achterwand links, fenomenaal! Het kookeiland geeft je superveel werkruimte. Het is ook een bar, de stoelen die erbij staan zitten heerlijk. Een perfect plek voor een goed glas wijn. De lichte vloer is van hout, dat past goed bij de witte tinten in de ruimte. Meer gave keukenideeën kun je hier vinden.

2. Mooi contrast

Ook dit keukeneiland heeft de functie van een bar. Het donkere hout staat goed bij de lichte blauwe wanden. Een typische combinatie die echt werkt. Let eens op de sierlijke krukken. Wij vinden de keuken in zijn licht blauwe tooi erg mooi. Niet alles is hier schoonheid en sierlijkheid, want er moet natuurlijk ook gewerkt kunnen worden in deze keuken. Het kookeiland biedt je het werkoppervlak waar je behoefte aan hebt. Samen met een expert ontwerp je snel een mooi kookeiland.

3. Americana

Dit is de landelijke stijl met een zuiderlijk tintje. We wanen ons in Small town America, misschien zijn we daar ook wel… Let eens op de prachtige boom buiten. Wat een schitterende lichtval! In deze keuken ga je lekker zitten aan tafel bij het raam en dan heb je dat gevoel van een diner in de VS. Het keukeneiland hier links draagt vele gaspitten, waardoor je gerechten snel klaar zijn. Er zit ook een oven in, zodat je met Thanksgiving een turkey kan braden. Heerlijk! 

4. Licht hout

De bewoners van dit huis houden van een lichte tint in hun interieur. Hier zien we een interieur dat helemaal aan die eisen voldoet. Het kookeiland is hier tevens een eettafel, deze combinatie maakt het meubelstuk multifunctioneel en dit bespaart je veel ruimte. De bewoners houden ook veel van deze strakke lamp boven de tafel, die steekt mooie af bij al het vierkante design. We vinden de betonkleur van het aanrechtblad ook mooi. Dat matcht perfect met de vloer, die ook zo'n kleur heeft. 

5. Minimalistisch

Voor de liefhebber is dit wonderland, de minimalistische stijl is hier helder, alomtegenwoordig en stralend als nooit te voren. De vele lichtpunten brengen het gehele interieur tot leven en het keukeneiland vormt het centrum van de ruimte. We zien direct dat het eiland vele praktische voordelen met zich meebrengt, zoals een gave wastafel links. Daarbij is het een ideale plek om bloemen en andere decoraties op te zetten, maar houd het minimalistisch. Achter het eiland zien we de strakke keuken, die in de wand weggewerkt is. Een prachtige harmonie is er in deze keuken voelbaar!

Dit waren de schitterende ideeën om het kookeiland van je dromen te realiseren!

Meer mooie woonideeën vind je hier!

Wat vind je het mooiste design? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!