De schitterende uitbreiding van een familiewoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De schitterende uitbreiding van een familiewoning

Stoa. Stoa.
Verbouwing woonhuis Nootdorp Landelijke balkons, veranda's en terrassen van Architect2GO Landelijk
Loading admin actions …

Aan dit huis zijn een ruime leefkeuken met veranda toegevoegd Deze uitbreiding zorgt voor meer wooncomfort en opent de woning naar buiten toe. Het is opvallend dat de keuken en veranda 20 cm lager liggen dan de oorspronkelijke bouw, dit is bewust gedaan zodat er meer plafond hoogte gemaakt kon worden. In feite is de tuin 30mk2 kleiner geworden, maar deze lijkt door de aanpassingen wel veel groter. De bewoners van deze woning wilden graag meer woonruimte en hun woning een eigentijdse look geven. Ben je benieuwd naar de resultaten van de verbouwing? We nemen je graag mee door woning, waarin je zeker schitterende woonideeën kunt vinden! 

Genieten

Uitbreiding met woonkeuken en veranda Landelijke balkons, veranda's en terrassen van Architect2GO Landelijk Multiplex
Architect2GO

Uitbreiding met woonkeuken en veranda

Architect2GO

Deze plek is duidelijk gemaakt met het doel de bewoners te laten genieten van de buitenruimte! De veranda sluit naadloos aan op de bestaande bouw door de gootlijn die is doorgezet in de overkapping en de daklijn van de uitbreiding. Let eens op het gazon dat naadloos op het terras aansluit. Achter de zithoek zien we een gezellig haard die ook dienst kan doen als barbecue, zo worden de zomeravonden wel heel gezellig. Het rookkanaal boven de haard voort alle rook eenvoudig af. Omdat de veranda je beschermt tegen de regen, kun je hier met elk weer type zitten om te genieten. Meer mooie huizen kun je hier vinden!

Eetkamer annex keuken

Verbouwing woonhuis Nootdorp Landelijke keukens van Architect2GO Landelijk Hout Hout
Architect2GO

Verbouwing woonhuis Nootdorp

Architect2GO

Wat is er nu een betere plek voor een ontbijt dan de eettafel. Het is hier gezellig en mooi ingericht. Natuurlijk spelen de grote ramen ook een belangrijke rol als het gaat om de ambiance en woonplezier in de kamer. We zijn gecharmeerd van de luxe stoelen, deze zorgen voor het nodige comfort waardoor lang tafelen nog nooit zo fijn was. Samen met een interieurexpert ontwerp je snel je eetkamer annex keuken van je dromen. 

Andere zijde

Woonkeuken Landelijke keukens van Architect2GO Landelijk Hout Hout
Architect2GO

Woonkeuken

Architect2GO

Het keukengedeelte is strak, minimalistisch en voorzien van alle moderne gemakken. Wat ons enthousiast maakt is de modulaire lay-out van de keukenmeubels, dit design past precies bij de behoefte van de bewoners aan overzicht en orde. Het strakke design past ook erg goed bij de landelijke tafel, het is een tegenstelling die uitzonderlijk goed werkt. Let even op de lichtopening in het plafond, dit is wat je noemt een natuurlijke verlichting! Vanuit deze hoek krijgen we ook een goede indruk van de ruimtelijkheid in deze kamer. Het is ongelooflijk sfeervol om de tuin zo dicht naast je te ervaren als je aan het ontbijten bent. Dat zorgt voor een grandioze woonervaring. Hier wordt wonen weer leven!  

Verbondenheid

Verbouwing woonhuis Nootdorp Landelijke woonkamers van Architect2GO Landelijk Hout Hout
Architect2GO

Verbouwing woonhuis Nootdorp

Architect2GO

Er is niet alleen een opvallende verbondenheid tussen de buitenruimte en het interieur van de woning, ook in huis zien we een mooie connectie tussen de verschillende ruimten. Zoals hier te zien lopen de eet- en woonkamer mooi in elkaar over. In de eetkamer ligt een strakke tegelvloer, terwijl in de woonkamer voor een warme pakketvloer gekozen is. Verschil mag er zijn, want ook dan is er eenheid. 

In de tuin

Veranda bij schemering Landelijke balkons, veranda's en terrassen van Architect2GO Landelijk Steen
Architect2GO

Veranda bij schemering

Architect2GO

De buitenruimte is een van de meest geliefde ruimten behorende bij het huis. Hier buiten is er werkelijk van alles te beleven op het gebied van recreatie en plezier. Voor de kinderen biedt het gazon veel opties, om te zonnen en te spellen. Daarnaast vinden we een bestraat gedeelte van de tuin. Een zwembad is daar eenvoudig op op te blazen. Daar leg je hem op het gazon, zo kan de zomerpret snel beginnen. In de avond is deze plek sfeervol en geeft je het gevoel dat je op vakantie bent. Laat het weekeinde maar beginnen, want hier wil je dan graag zijn!

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! We willen je graag verder inspireren, kijk daarom met ons mee naar dit gave huis! 

Wat vind je van deze uitbreiding? Laat het weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!