Villa Montfoort: moderne Huizen door Station-D Architects

Een woning met een prachtig modern design!

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een villa in Montfoort waarin twee aparte functies gerealiseerd, hierin kunnen twee helften van een samengesteld gezin leven. Ook zijn er gemeenschappelijke woonruimten gemaakt waar de twee helften van het gezin samen komen. Het lijkt erop dat de architectuur ingezet wordt om enerzijds te behouden wat eigen is en anderszijds de nieuwe samenstelling van het gezin alle ruimte te geven. We nemen je mee op een wandeling door de woning die zich al snel al snel eigentijds en excellent aan ons presenteert. Kijk snel met ons mee naar de villa die in alle opzichten zeer modern is. 

Gevel

Villa Montfoort: moderne Huizen door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

De woning presenteert zich direct als supermodern en minimalistisch van vormgeving. Achter de zwarte gevel, een combinatie van larikshout en donkere baksteen bevindt zich de ouderlijke slaapkamer. Het zijn de hal en de centraal gelegen woonruimten die door middel van prefab betonplaten gerealiseerd zijn, dergelijke prefabtechnieken maken dat een woning relatief snel gebouwd kan worden. De looks van dit schitterende huis zorgen ervoor dat we direct in een good mood zijn!  Meer mooie huizen vind je hier

Hal

Villa Montfoort:  Gang en hal door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

Deze hal is echt een schoonheid op zich! Wat een symmetrie en wat een lichtval! Links en rechts zien we twee mooie trappen die ons naar boven brengen. Een unieke indeling van de hal! Op de achtergrond zien we de gave keuken waarin koken een feest wordt. Deze hal is ene centraal ontmoetingspunt voor de families. Laten we snel even een kijkje in de keuken gaan nemen. We lopen door de gang richting de gemeenschappelijke ruimten. Meer ideeën voor de hal kun je hier vinden. 

Gemeenschappelijke ruimte

Villa Montfoort: moderne Keuken door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

Hier zijn we in de gemeenschappelijke keuken, een plek waar het culinaire leven ten volle wordt beleeft. Dat komt door het ruimte keukeneiland (lekker praktisch) en de sfeervolle eettafel. Let even op de industriële looks van de ruimte: de afzuigkap en de lampen boven de eettafel. In een woord prachtig! Met een expert ontwerp je snel een droomkeuken!

Eetkamer

Villa Montfoort: minimalistische Woonkamer door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

Een gave villa heeft natuurlijk een supermooie eetkamer. Hier vinden we een plek waar het gezin tot rust kan komen. Gezellig samen praten en de dag doornemen. Wat een uitzicht heb je hier! In de natuurlijke tuin buiten wordt deze kat weer een beetje tijger. Als de schuifpuien hier openstaan lijkt het wel alsof binnen buiten wordt, en andersom. let even op de kleuren: zwart-wit en rood. Kan het nog  essentiëler? Wij voelen ons hier helemaal in the zone! Opnieuw je woning inrichten gaat makkelijker met de hulp van een expert

Overloop

Villa Montfoort:  Gang en hal door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

In het dak vinden we een verborgen dakraam. Zo krijgt het zonlicht alle kans om binnen te vallen, waardoor deze hal een uitgesproken serene vibe heeft. Via de treden, gematerialiseerd in natuurlijk hout, worden we richting de ouderlijke slaapkamer gebracht. Een plek die een wereld op zich lijkt te vormen. Via de ramen kijk je dwars door het interieur heen, dat zorgt voor de excellente distributie van het daglicht. 

De ruime tuin

Villa Montfoort: moderne Huizen door Station-D Architects
Station-D Architects

Villa Montfoort

Station-D Architects

We kijken hier op de achterzijde van de woning. Deze ruime tuin heeft alles waar je als bewoners van droomt. Een natuurlijke vegetatie bepaalt voor een groot deel de sfeer in deze buitenruimte. Ook de gevel doet wat dat betreft een duit in het zakje. Donkere bakstenen en een zuiver witte wand geven deze gevel zijn unieke looks. Let ook even op de donkere kozijnen, deze zijn vrij slank, waardoor de gevel een sfeer van lichtheid over zich heeft. 

Blijf ons volgen voor meer mooie trends en woonideeën. Check dit huis voor extra inspiratie!

Wat vind je van deze villa? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!