Haal de Natuur in Huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Haal de Natuur in Huis

Stoa. Stoa.
van LILI POUCE Eclectisch
Loading admin actions …

Natuurlijk is goed en de natuur om je heen is fijn. Daarom gaan we inspiratie op doen om de natuur dichterbij te brengen. Nodig de natuur uit in je huis.

Natuurlijke Muurschildering

Als op je kamer aan het werk bent, of juist aan het ontspannen bent, dan is het fijn om vrolijke, natuurlijke decoratie om je heen te hebben. Zo´n muur gaat er echt meer door leven. Deze muurstickers fleuren elke kamer op. Vooral kinderen zijn er dol op. Het zijn natuurlijk hele leuke afbeeldingen, die vogel op dat takje fluit een vrolijk wijsje. Zie je hoe goed die decoratiestickers samen gaan met andere accessoires, zoals dat huisje en die roze klok. Door de decoraties aan te brengen tussen de kast en de plankjes aan de muur, geeft je ruimte een dromerige sfeer. Echt een aanrader voor kinderen die van de natuur houden!

Op De Bodem van de Zee

van homify Scandinavisch

De warmte wil de aarde uit en zo ontstaat er vulkanisme. Daarom vinden we op de zeebodem zogenaamde hydrothermische schoorsteentjes waar een ongelofelijke hitte uit komt. Deze schoorsteentjes groeien en kunnen soms wel tien meter lang zijn. De gekleurde sculpturen die je hier ziet zijn niet vulkanisch, maar geven wel een fleurige, maritieme sfeer aan je interieur. Op een bepaalde manier zullen ze zeer goed samen gaan met Afrikaanse kunst, vanwege de kleur en de horizontale lijnen die ook in kunst uit dit werelddeel prominent aanwezig zijn. De sculpturen zijn goed als groep te plaatsen in een eclectisch interieur, waarin diverse objecten qua kleur, vorm, stijl en thema een eenheid vormen die klopt. Dit is natuurlijk een zeer persoonlijk proces, waarbij je echt je creativiteit z´n gang kan laten gaan.  

Een Liefdesboom

Wil jij een kamer als een gedicht? Is je kind dol op sprookjes? Of heb je een vriendin of vriend wiens kind van zachte, vrolijke kleuren houdt? Dan is een decoratiesticker als deze zeker een aanrader! Deze decoratie is gemakkelijk op een muur aan te brengen en geeft de kamer echt een enorme schattigheids-factor. Zo als je ziet gaat deze boom van de liefde heel goed samen met roze meubels, want dit geeft een mooi complimenterend kleureffect. De achtergrondkleur waarop je de boom aanbrengt kan het beste zo licht mogelijk gehouden worden, zodat de decoratie goed uit de verf komt. 

Altijd Verse Kruiden

modern  door Greenbop, Modern

De supermarkt voorziet zo´n beetje in alles en biedt ook veel gedroogde kruiden aan. Dat is smaakvol, maar het kan beter! De ontwerper van deze magnetische wand verenigt het praktische met het smaakvolle. Deze magnetische wand is speciaal ontwikkeld om je keukengerei netjes en schoon op de bergen, maar dat is niet het enige! Ook verse kruiden hebben hun plaats op deze wand. Je schaft een aantal kruiden aan en plaatst ze in een bakje dat je op de magnetische wand hangt. Als jij ze goed water geeft, dan kun jij elke keer als je wat nodig hebt, een stukje vers kruid afknippen en de heerlijkste gerechten maken. Dat is pas luxe! 

Uniek en Gezond

van Greenbop Tropisch

Mocht je nu geïnspireerd zijn geraakt door die verse kruiden tegen de magnetische wand, maar wil je het liever wat groter aanpakken, dan kun je er voor kiezen om wandplantsysteem aan te leggen. Dit is een ook weer zo´n mogelijkheid om de natuur in je huis uit te nodigen en om te kunnen genieten van het goede dat zij ons te bieden heeft. Om verse kruiden te verkrijgen hoe je alleen maar je hand uit te steken! Je ziet dat het systeem naast een gezonde invloed op je leven ook een esthetische uitwerking heeft. Want zeg nou zelf, het ziet er toch geweldig uit zo. Mocht je van experimenteel interieur houden, dan kun je er zelfs voor kiezen om het in je woonkamer te hangen. Eigenlijk gek dat we dit nog steeds als experimenteel beschouwen, want wat is er nu natuurlijker dan de natuur? Daarnaast is de keuken een voor de hand liggende plaats voor dit gezonde systeem.

Hoe is de natuur bij jou thuis vertegenwoordigd?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!