Gezondheid en Genieten | Een Spa of Sauna In je eigen Huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Gezondheid en Genieten | Een Spa of Sauna In je eigen Huis

Stoa. Stoa.
Bespoke Custom Built Saunas van Leisurequip Limited
Loading admin actions …

Iedereen wil graag gezond zijn en daarom is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Met een thuissauna of spa kun je je gezondheid op peil houden, maar natuurlijk ook vooral genieten!

Aqua, Vissen en Ontspannen liggen

Wanneer je ruimte hebt en verzot bent op spa´s, waarom richt je dan zelf geen spa in? Deze spa heeft als thema de onderwaterwereld van de zee. Het is algemeen bekend dat het kijken naar vissen een ontspannen en meditatieve bezigheid kan zijn. Als je dit combineert met het heerlijke gevoel van het water om je heen, dan geeft dit een bijzondere sensatie. Het zwembad is geschikt voor meerdere personen en heeft zoals je ziet genoeg ruimte om handdoeken en sfeervolle kaarsjes neer te zetten. Naast het zwembad is een rustbank waar je op kunt uitrusten of een massage op kunt krijgen! Zwembad en bank kunnen gescheiden worden door een doorzichtig, crèmekleurig gordijn, dat zo de kamer een bepaalde intimiteit geeft. Ook is het in deze spa mogelijk om na het zwemmen te douchen, want er is ook een prachtige douchecabine aanwezig. Het is een droom spa, maar dromen dienen we te verwezenlijken!

Sauna bij je Thuis

modern  door homify, Modern

Hou je van de sauna, maar wil je er op een winterdag niet de deur voor uit hoeven, dan is deze thuis sauna echt iets voor jou. Door de eenvoudige wijze van montage kan iedereen dit thuis realiseren. En anders is er vast wel een aardige vriend of vriendin waarmee je dit project handjes en voetjes zou kunnen geven. Hoewel de sauna een bescheiden ruimte in neemt, is er van binnen voldoende ruimte. De drie banken kunnen dienst doen als bank waarop je kunt genieten en uitrusten of als bank waar je dingen, zoals die emmer daar, op neer kunt zetten. De verlichting aan de wand geeft een sfeervolle ambiance aan het interieur. De thermometer aan de wand zorgt er voor dat je de sauna op de juiste temperatuur kunt houden, dat wil zeggen tussen de 80 en 100 graden. De sauna helpt je gezond te houden en de reiniging van je lichaam te bevorderen.  

Gesloten Sfeervolle Douchecabine

Deze spa heeft een douchecabine die geflankeerd wordt door geweldig fijne sfeerlichten die je een geweldige rustgevende sensatie geven. De deur sluit perfect af waardoor de eikenvloer niet nat wordt en zo blijft de spa ruimte netjes. In deze spa bevindt zich ook een bad dat in dezelfde stijl uitgevoerd is als de cabine, namelijk met ingelegde kleine steentjes die een prachtig contrast vormen met de grove natuurstenen muur. Misschien heb je wel een vakantiehuisje in het zuiden van Europa, dan zou een spa als deze een goede investering zijn. Stel je eens voor hoeveel mensen dit vakantiehuisje dan zouden willen huren!

Een Saunacabine naast een Relax Ruimte

van old oak Landelijk

Wanneer je beperkte ruimte tot je beschikking hebt is het belangrijk dat je slim met deze ruimte om gaat. Een manier om dit te doen is één kamer twee functies te geven. Een deel wordt sauna het ander deel wordt relaxt gedeelte. Je ziet dat deze ruimte op een subtiele wijze twee functies vervult. Links zie je de saunacabine die qua kleur perfect past bij de donkere vloer, vaak is een contrast mooi, maar in dit geval is een donkere laminaat vloer het meest geschikt. Het raampje in de rechterkant van de cabine maakt het mogelijk om te zien wat er in het rechterdeel van de relax ruimte gebeurt. De ontwerper van deze kamer heeft er een relaxhoek gemaakt waar een grote ligstoel je uitnodigt om bij te tanken. Het tafeltje valt weg in de sfeervolle hoek, maar draagt de rode lamp waarvan het licht de ruimte een meditatieve mood geeft, alsof je na een ondergaande zon zit te kijken. Hoe ontspannend is dat! 

Hemelse Kleuren en Genieten van het Reinigende Water

Het idee van de ingelegde steentjes is erg populair en niet zonder reden. Je ziet dat de steentjes in combinatie met het sfeerlicht een zeer unieke sfeer aan de douchecabines geven. Het is mogelijk om verschillende soorten licht in je cabine te laten schijnen, want variatie qua kleur is natuurlijk erg belangrijk. Je zou ook kunnen kiezen om gewoon neutraal licht te nemen. But that´s up to You! De grijze vloer staat ontkent mooi samen met deze gekleurde cabines. 

Een Heerlijke Jaccuzi om van te Genieten

modern  door blumaxx, Modern

Een eigen spa is natuurlijk erg fijn en super luxe, maar het kan ook anders. Sommige mensen kiezen er juist voor om het meer basic te houden en zich te beperkten tot een jacuzzi. Dit is natuurlijk nog steeds een ware luxe ! Deze jacuzzi wordt omringt door gezellige kaarsjes die helder staan de branden in de nis en op de bad rand water. Het bad is gemakkelijk toegankelijk en heeft genoeg ruimte om alleen of samen van het ontspannende warme water te genieten. Het blauwe sfeerlicht heeft een hypnotiserende werking op mensen. Ook jonge kinderen of baby´s blijken het heerlijk te vinden om in deze jacuzzi te dobberen. Het is een luxe bad, maar wel in bereikbare klasse. 

Eenheilzame, Natuurlijke UItkijk

Waren de andere spa´s en sauna´s heerlijke gesloten ruimten met veel ambiance, deze sauna is volstrekt het tegenovergestelde. Nou ja hij is natuurlijk wel gesloten, maar zo oogt hij niet, omdat hij zo´n fijn uitzicht heeft op de rivier. Een raam in de sauna is natuurlijk een geweldige plus, omdat zonlicht heilzaam licht is. Als je buitenaf woont en je uitkijkt over de weilanden, is het ontwerp van deze sauna zeer geschikt. Aan weerskanten van het raam bevinden zicht de ruime banken waar je heerlijk alleen, met z´n tweeën of met vrienden kunt genieten van de weldadige warmte. Midden in de sauna staat een bak met hete stenen waarop water gegoten kan worden, een zogenaamde löyly, dit zorgt voor een hoog luchtvochtigheidsgraad. Wanneer je deze opgieting combineert met heilzame geuren,  zoals lavendel, appel of bamboe, dan geeft dit een ontspannende, fijne sensatie.  

Ga jij geregeld naar een spa?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!