8 dynamische woonkamers in diverse stijlen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

8 dynamische woonkamers in diverse stijlen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke woonkamers van Michele Moncks Arquitetura Klassiek
Loading admin actions …

Heb jij een duidelijk beeld bij de inrichting van een eventuele nieuwe woonkamer? Sommige mensen zien hun droomkamer namelijk al helemaal voor zich. Als je tot de categorie mensen behoort die daar nog niet zo’n duidelijk beeld van heeft, dan adviseren we je om de volgende acht woonkamers goed in je op te nemen. De een is namelijk nog meer bijzonder dan de ander. Met dank aan zeer getrainde interieurarchitecten en andere professionals kunnen we dit mooie overzicht bekijken.

Stijlvolle woonkamer

Dit is de stijlvolle woonkamer,  heel wat anders dan de andere kamers, maar ook weer een geheel dat je bijna doet watertanden. Wel moet je van roze houden, maar die roze accenten kunnen in een kamer als deze ook heel gemakkelijk door een andere kleur vervangen worden. 

Romantische ruimte

Deze woonkamer met eetkamer is een zeer romantisch exemplaar, maar tegelijkertijd ook heel erg fris en hip. Eigenlijk de ideale plek voor een jong gezin om te wonen. Met zo’n grote bank en de ruime eettafel moet je eigenlijk wel meerdere kinderen hebben. Of je hebt gewoon heel veel vrienden die maar wat graag komen genieten van jouw huis.

Rustieke omgeving

De eerste woonkamer die we gaan bekijken is een schitterende rustieke omgeving geworden. Hier kom je echt thuis op een hele ontspannen manier. En naast rustiek, schemert hier ook een koloniaal tintje door. Of kunnen we het beter Oosters noemen? Inspirerend is het in ieder geval!

Modern en klassiek

Een compleet ander beeld levert deze ruimte op. Modern en klassiek zijn hier op zeer hoog niveau samengebracht. De kroonluchters lijken zo uit vervlogen tijden te komen, terwijl de meubels echt vertegenwoordigers van deze tijd zijn. En om de niet zo heel grote kamer een stuk ruimer te laten lijken, is er een grote spiegel opgehangen. Je waant je bijna in een modern Versailles op deze manier.

Down to earth

Als je het over down to earth hebt, dan zie je deze woonkamer als het ware voor je. Je zit letterlijk dicht bij de grond op deze bank en het landelijke uitzicht versterkt dat gevoel nog eens extra. En toch is het geheel als zodanig heel erg modern ingericht. Dat geldt net zo voor de architectuur van het huis zelf. Wederom een zeer aantrekkelijke combinatie.

Hedendaagse studentenkamer

Na drie zeer stijlvolle ‘volwassen’ woonkamers, zien we nu een kamer die wel wat lijkt op een hedendaagse studentenkamer. Maar als hier al een student zou wonen, dan heeft hij of zij wel heel erg veel gevoel voor stijl. Schitterende retro-elementen en felle kleuren zorgen voor een zeer dynamische omgeving. Toegegeven moet worden dat je hier echt van moet houden. Maar als je dat doet, dan ziet dit er echt fantastisch uit.

De hippe kamer

Als je het over een hippe kamer hebt, dan heb je het over dit huis. In de moderne wereld ziet je huis er namelijk zo uit. Wel kan de gezelligheid van een open haard natuurlijk niet ontbreken. En de bank is dan wel heel erg stoer uitgevoerd, hij is stiekem heel erg comfortabel!

Gezelligheid voorop

We hebben al zoveel diverse kamers voorbij zien komen, maar de variatie blijkt bijna onuitputtelijk. In deze woonkamer staat de gezelligheid duidelijk voor op. Deze eettafel kan namelijk in een mum van tijd om worden getoverd in een soort van minicasino. Maar ook in de rest van de woonkamer kun je heerlijk ontspannen en van de gezelligheid genieten.

Heb je de nodige inspiratie opgedaan en begint het te kriebelen om zelf ook met je huis aan de slag te gaan? Misschien heb je dan ook nog een beetje keukeninspiratie nodig. En daarvoor kun je dan weer hier terecht!

Welke kamer is voor jou de grootste inspiratiebron? We horen het graag van je!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!