10 x leren bekleding in huis

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 x leren bekleding in huis

Roxanne Latupella Roxanne Latupella
  door Living It Up,
Loading admin actions …

Leren meubels heb je in veel verschillende stijlen en smaken; van degelijke klassiekers tot sfeervol landelijk of juist super modern. Geen wonder ook want met leer kun je ontzettend veel kanten op! De levensduur van leren bekleding is over het algemeen redelijk lang, natuurlijk zul je naar verloop van tijd slijtage en verkleuringen zien maar dit maakt leren bekleding vaak nóg mooier. Wanneer leren meubels dan écht hun glorie dagen gehad hebben, is het vaak niet eens nodig om ze weg te doen. Leren bekleding kan in de meeste gevallen gemakkelijk vervangen worden. 

In dit Ideabook willen we je laten zien op wat voor manieren je leren bekleding terug kan laten komen in je woning. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht je persoonlijke stijl! 

Kijk je met ons mee?

Leren bekleding in een kantoorruimte

We beginnen dit Ideabook met een plek waar we ongetwijfeld altijd leer zullen vinden; een kantoorruimte. Meestal vinden we leren bekleding terug in (bureau)stoelen of banken. Op bovenstaande foto zie je dan ook een fauteuil met medium bruine, leren bekleding. Dit meubelstuk is een tijdloze klassieker, evenals het bureau. Toch zie je dat klassiek en modern prima samen gaan en dat het contrast zorgt voor een bijzonder plaatje.  

Leren bekleding met een vrouwelijke touch

Waar we op de voorgaande foto zagen dat de leren bekleding in combinatie met de omgeving erg mannelijk oogde, laat deze foto het compleet tegenovergestelde zien! Op de foto zie je een fauteuil die een prachtige, lichte, leren bekleding heeft. Deze lichte kleuren komen ook terug in het bureau, de lamp en de spiegel. Ook hier brengt de leren bekleding een ietwat klassieke touch met zich mee, maar wederom op een eigentijdse, moderne manier. Wat vindt jij van deze frisse setting?

De leren bekleding van een bankje

 Woonkamer door homify,

Dat leren bekleding ook erg mooi kan zijn in de eetkamer zien we terug op de foto hierboven. Dit design is van Nederlandse bodem, afkomstig van de experts van Robuuste Tafels die, je raadt het al, naast mooie tafels ook prachtige (eetkamer)stoelen, bankjes en fauteuils met leren bekleding ontwerpen. Het bankje met warm bruine, leren bekleding is op deze foto uitgevoerd zonder rugleuning, maar mocht je er toch liever één met hebben, die optie bieden ze. Bekijk ook onderstaande foto van dezelfde designers. 

Van Nederlandse komaf: moderne fauteuil met leren bekleding

 Woonkamer door homify,

Ook deze fauteuil met leren bekleding is afkomstig van het team van Robuuste Tafels. Deze massieve leren fauteuil is ook een goed voorbeeld waarbij gekozen is om klassiek en modern met elkaar te mixen. Bijzonder aan dit design is dat de achterkant van de fauteuil erg laag is, de pootjes zijn maar een paar centimeter hoog! Erg bijzonder! Deze fauteuil met leren bekleding is uitgevoerd in een warme kleur bruin, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere bruintinten en zelfs antraciet! Zie jij deze leren stoel al in je woning staan? 

Leren bekleding komt in veel verschillende kleuren

Leren bekleding zien we voornamelijk in de bekende bruine tinten, en de looks en afwerkingen variëren zo erg dat bijna ieder meubelstuk uniek lijkt. Op deze foto zien we een prachtige bank met donkergroene leren bekleding. Het meubelstuk is afgewerkt met bruine houten details waardoor de klassieke, koloniale look nog extra wordt versterkt. Met name door de klassieke setting van deze foto komt de leren bank erg goed tot zijn recht, maar zie je deze bank al voor je in een modern interieur? Het contrast zal prachtig zijn! 

De wereldbekende Barcelona chair met leren bekleding

Interieuradvies en levering van meubilair en verlichting:  Woonkamer door Mood Interieur,
Mood Interieur

Interieuradvies en levering van meubilair en verlichting

Mood Interieur

Op deze foto zien we de bekende Barcelona chair, uitgevoerd met witte leren bekleding. Deze stoel draagt duidelijk de stempel van de ontwerper; eerlijk, functioneel, elegant en zonder poespas. Het ontwerp is geïnspireerd op een antieke vouwstoel en wordt vaak samen met de voetenbank/poef aangeschaft. Dit bekende meubelstuk werd oorspronkelijk alleen aangeboden in wit geitenleer, maar tegenwoordig kun je ze al krijgen in diverse kleuren leren bekleding. Het ontwerp waarbij klassiek en modern perfect samengevoegd zijn resulteert in een tijdloze eyecatcher die in elk interieur de aandacht zal trekken

Meer leren bekleding in het wit

Deze foto maakt nogmaals duidelijk dat witte leren bekleding super modern is. Waar de klassieke bruine tinten over het algemeen een redelijk klassieke indruk achterlaten, is witte leren bekleding erg verfrissend en modern in ieder interieur. Op de foto zien we een strak interieur en moderne architectuur die de banken met leren bekleding mooi uit doen laten komen. Ook is er gekozen voor leren hockers, die als voetenbank gebruikt kunnen worden maar ook dienst kunnen doen als extra zitplaatsen wanneer je bezoek ontvangt. 

Opvallende leren bekleding in de slaapkamer

 Slaapkamer door Living It Up,
Living It Up

Arthur Tall Faux Leather Bed

Living It Up

Wanneer je kiest voor leren bekleding in de slaapkamer, dan zal dit ongetwijfeld resulteren in een echte eyecatcher. Zo ook op deze foto; het hoofdbord met de leren bekleding zorgt samen met de rest van de bed ombouw dat je dit meubelstuk met geen mogelijkheid over het hoofd zal zien. 

homify biedt meer inspiratie voor het toepassen van leren bekleding en leren meubels in de slaapkamer. Interesse? Bekijk dan zeker even dit Ideabook

Het toevoegen van leren bekleding in je walk-in-closet

Bovenstaand 3D beeld geeft een mooie impressie van de toepassing van leren bekleding in een inloop kast. In een inloop kast kan je al gauw, en onbewust, lange tijd doorbrengen. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor het plaatsen van een relaxte hocker, fauteuil of kruk. Ook op dit inspiratiebeeld zien we een meubelstuk met leren bekleding terug. In combinatie met de op maat gemaakte houten garderobe kast komt het strakke design perfect tot zijn recht. Het geeft het geheel een luxe uitstraling. 

Tenslotte

Op de laatste foto van dit Ideabook zien we een klassiek moderne woonkamer waarbij gekozen is voor een grote bijzettafel met donkerbruine, leren bekleding. Nu zul je misschien denken; leren bekleding voor een salontafel? is dat wel zo handig?, niet perse. Leer is gevoelig voor warmte en licht, en ook eten en drinken kan zijn blijvende sporen achterlaten. Wanneer je kiest voor een bijzettafel met leren bekleding, kies er dan voor om gebruik te maken van een groot dienblad om daar je glazen en dergelijke op te zetten. Niet alleen handig met opruimen, maar ook wel zo veilig! 

Tot zover dit ideabook! Voor meer inspiratie van mooie, eigentijdse woonkamers zoals op deze foto, raden we je aan om hier nog even verder te scrollen! 

Tot zover de inspiratie op het gebied van leren bekleding. Laat jij leer graag terug komen in jouw huis? Of gaat je voorkeur uit naar andere tijdlo...
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!