Hét huis voor levensgenieters!

Stoa. Stoa.
BioMalta: Rifinitura continua su massetto riscaldato - Bagni e piatti doccia, Marcello Gavioli Marcello Gavioli Rustieke zwembaden
Loading admin actions …

Oude ruïnes in Frankrijk, Spanje en Italië worden heel vaak omgetoverd tot mediterraanse woonpaleizen. Deze zijn daarbij ook nog eens relatief goedkoop in de vinger te krijgen! Dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Natuurlijk moet je over de juiste hulp beschikken om een oude hoop stenen weer bewoonbaar te maken. En zelfs meer dan dat: het wordt dan een plek waar je in de vakantie of permanent gaan wonen. Wat is je lievelingsland? De woning die we vandaag aan je laten zien zou je er zomaar tegen kunnen komen. 

Keuken

Eten en drinken spelen in elke cultuur een grote rol, in de mediterraanse landen is dat niet anders. In deze keuken weet je zeker dat je heel veel plezier gaat hebben tijdens het koken, was het alleen al vanwege de werkruimte die je hier hebt. Natuurlijk speelt het authentieke design ook een grote rol bij het ontstaan van de prachtige ambiance die in deze kamer heerst. Let op de wanden, de kastdeuren en het werkeiland. Wij genieten hiervan. Veel kook plezier! 

Uitzicht

Je voelt je als een koning als je aan de rand van het zwembad ligt. Veel mensen hebben wel eens een woning als deze in de vakantie gehuurd, dus het gevoel met je bekend voorkomen. Maar wat nu als deze villa van jezelf zou kunnen zijn? In de ochtend en avond even zwemmen om de dag te beginnen en af te sluiten. Kan het beter? Je kunt bijzonder ver kijken, de bergen in de verte worden al snel vertrouwd terrein. Genieten wordt hier met een hoofdletter geschreven! Meer droomwoning kun je hier ontdekken!

Muziek

In deze woning is muziek erg belangrijk, de bewoners zijn er dol op, en geef ze eens ongelijk. Deze vleugel vormt niet voor niets het centrum van deze muziekkamer, want hier wordt elke dag wel een uurtje gespeeld. De bloemen erop geven aan dat het om een instrument met een lieflijke toon gaat. Deze kamer heeft ook die sfeer. De wanden zijn authentieke mediterraans, maar de vloer is industrieel, het gaat hier om een gietvloer van kunststof die makkelijk te reinigen is. Meer ideeën voor je interieur vind je hier

Kleur

Fleurig en modern design past in een mediterraanse setting, omdat ze in het zuiden veel van kleur houden. Deze kussens zorgen voor prachtige sfeer, ook de mooie houten tafel doet een duit in het zakje. De stoelen hebben die populaire look, ontworpen door Eames. Let even op de hanglampen, wat een unieke design, er zitten wollen kappen om de lampen. Eigentijdse woonideeën maken het net even wat makkelijke om je woning een frisse look te geven. 

Modern

De moderne touch kon natuurlijk niet ontbreken in deze keuken. Deze stijl kwam in de muziekkamer al even aan de orde, ook hier zien we een gietvloer en een aanrechtblad in deze strakke stijl. Minimalisme versus mediterraans, wij denken dat dit een gouden match is! Let ook op de verlichting, de spotjes zorgen voor sfeer en goed zicht op je werk. 

Terug in de tijd

In deze kamer voelen we ons teruggaan in de tijd. Niets in deze kamer herinnert ons aan het heden. Nou ja, het bad is van roestvrij staal en het lampje is ook vrij eigentijds, maar verder is de badkamer zo vormgeven dat deze ook gerust 200 jaar oud zou kunnen zijn. Als je even weg wilt van de invloed van het internet, dat via de sociale media je mobiel gekaapt heeft, dan moet je in deze badkamer zijn. Een plek waar de Spartaanse inrichting je geen afleidingen biedt. Hier is het mogelijk om je gedachten op een rijtje te zetten, terwijl je geniet van een heerlijk warm bad. 

We nemen afscheid van het huis maar nemen je graag mee naar deze villa! 

Wat vind je van het design? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine