Een stijlvolle tuin met deze 10 tuinideeën! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een stijlvolle tuin met deze 10 tuinideeën!

Stoa. Stoa.
Landelijke tuinen van Ambiente Landelijk
Loading admin actions …

Een uniek ontwerp van je tuin, zoals de vegetatie, bomen, gazons en decoraties, verleent je tuin de stijl die iets zegt over je persoonlijkheid. Natuurlijk moet je tuin geen openluchtmuseum worden, waarin het vooral om de prullaria gaat, maar een aantal mooie objecten in de buitenruimte geven toch extra sfeer aan de tuin. Vandaag laten we je manieren zien om je tuin de juiste look te geven. Check ze hieronder. 

Tuinhuis

Blokhutten van NuBuiten.nl Scandinavisch
NuBuiten.nl

Blokhutten

NuBuiten.nl

Gezellig zitten in het tuinhuis. Buiten eten omdat het kan. In deze tuin is het allemaal mogelijk. Wat een sfeer wordt er door het tuinhuis opgeroepen! Het gazon is de plek voor de kinderen om te spelen! Meer mooie ideeën voor de tuin vind je hier

Ruïne

Ooit gedroomd om een landgoed te kopen met een ruïne erop? De eigenaars van deze tuin wel. Daarom hebben ze een ruïne gebouwd, want een echte was op hun landgoed niet te vinden. Dit tuinhuis heeft een authentieke look en geeft echt een bijzondere sfeer aan de tuin. Prima plek om te genieten. Met een architect ontwerp je snel je droomtuin! 

Droom

Landelijke tuinen van Ambiente Landelijk

Deze tuin is afkomstig uit een droom, echt waar! De eigenares heeft dit in haar droom gezien en besloot het zo uit te laten voeren. Deze tuin is nu de ideale plek om een trouwceremonie te houden. Sprookjesachtig en rustgevend. Wat wil je nog meer als het zomer is! Tips voor de buitenruimte vind je hier

Schommel

Van kinds af aan houden we van schommelen. In deze tuin kan dat. We kunnen zelfs even uitrusten op de schommel, want het is ook een kruk. Gezellige bloemen zorgen hier voor een goede sfeer. 

Zithoek

Om in je tuin goed te kunnen genieten is het erg mooi als je een aparte zithoek inricht. Deze is overdekt, waardoor je beschermt zit als de zon fel schijnt. Het gazon, de tegels en de garage vormen een bijzondere buitenruimte die erg luxe oogt. 

Space age

Kijken we hier naar een onderdeel van een ruimteschip? Bijna, je kijkt naar een waterval gemaakt van roestvrij staal. Het mooi is dat je het water niet ziet vallen waardoor deze setting een bijna magische look krijgt. 

Kunst

Wie houdt er niet van kunst! Kunst is zoveel meer dan alleen een perfect geschilderd realistisch schilderij, dat is slechts een van de vele vormen. Wij kijken hier naar eclectische kunst, sculpturen die geïnspireerd zijn op primitieve voorbeelden. 

Potjes

Eeuwenoud en nog steeds mooi en relevant, gewoon omdat ze als decoratief design goed werken. Op deze potten met bloemen staan letters. Leuk om er woorden mee te maken! We krijgen bij dit voorbeeld het gevoel te kijken naar een oud stilleven uit de Gouden Eeuw. Een prachtige set om je tuin een unieke look te geven! 

Vogelhuis

Als je van vogels houdt dan help je ze een pootje: door het plaatsten van zo'n huisje (dat er superstrak uitziet) weet je zeker dat je vogels in je tuin krijgt. Ze brengen leven in je tuin. In de ochtend hoor je fluiten als de zon opkomt. Dat zijn van die magische momenten. Je stapt nooit weer met een verkeerd been uit je bed. Daarbij zorgen ze er ook voor dat het aantal insecten verminderd. Deze vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo sluiten ze aan bij de smaak van de verschillende vogelsoorten… . nou eigenlijk op die van jou, maar misschien hebben vogels ook wel zo hun voorkeur. 

Inspirerende teksten

Je kent ze vast wel, want op Facebook worden we eronder bedolven: inspirerende teksten. Het kan heel leuk zijn om wat persoonlijke teksten in je tuin te hangen. Deze zijn ook zelf te schrijven of te vinden, bijvoorbeeld in goede literatuur die je aan het lezen bent. Het zorgt voor een net wat persoonlijkere touch! 

Stay inspired, blijf ons volgen! 

Check deze gave inloopkasten!

Wat vind je van deze ideeën? Laat het weten met een 3 seconden comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!