8 woningen die zo uit een tijdschrift lijken te komen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

8 woningen die zo uit een tijdschrift lijken te komen

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Landelijke huizen van homify Landelijk
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar Buenos Aires en tonen je 8 fenomenale celebrity huizen die niet zouden misstaan in een glamour woonmagazine. De architectuur van de provincie Buenos Aires en in het bijzonder die van de gebieden die we hier hebben verzameld, is zeer gevarieerd. Tegelijkertijd zien we dat bepaalde stijlen veel worden toegepast die zo een trend worden en als zodanig worden gerepliceerd in andere woningen.

De natuurlijke schoonheid van deze gebieden dichtbij de hoofdstad zorgt voor werkelijk spectaculaire gebouwen die op bijzondere wijze zijn geïntegreerd met de omgeving en zo een werkelijk fantastische landschapsarchitectuur creëren.

Zonder verdere introductie beginnen we deze reis door het noorden en westen van de provincie Buenos Aires en bewonderen we de werken van de getalenteerde architecten uit Buenos Aires.

Een eclectische woning

Dit huis gebouwd door de professionals van Parrado Architecture in Pilar is een duidelijk voorbeeld van de integratie van trends die we hierboven bespraken. Een prachtig eclectisch pareltje die wordt gekenmerkt door de afwisseling in de daken en een prachtige zachtroze kleurstelling.

Dit project heeft op de begane grond een ruime woonkamer die geïntegreerd is met de keuken; vanuit elke ruimte in de woning is er uitzicht op de omgeving en de tuin. Het heeft drie slaapkamers met een eigen badkamer. Dit huis heeft een totale oppervlakte van 160 m². 

Een rustieke woning in de natuur

Alejandro Sticotti ontwierp deze spectaculaire rustieke woning in Olivos. Deze stijl is een combinatie van hout met glas en staal die steeds populairder wordt in de regio. Door het gebruik van natuurlijke materialen valt deze woning mooi weg in de omgeving en vanaf het dakterras heb je een fenomenaal uitzicht.

Landhuis in Ituzaingo

Landelijke huizen van homify Landelijk

Deze spectaculaire woning van Carbone Fernandez Architecten uit Ituzaingo zorgt ervoor dat we de grote steden onmiddellijk willen verlaten en zou niet misstaan in een glamour tv serie. Met een oppervlakte van 550m2 en een benijdenswaardige tuin combineert deze woning verschillend soorten puntgevels met baksteen, houten balken en donkergrijze daken, deze combinaties zien we vaak terug in de provincie Buenos Aires.

De duurzame woning in Escobar

Professionals BAM! Architectuur in San Isidro zijn verantwoordelijk voor dit duurzame huis aan de rand van een lagune. Het land bevindt zich in een omheinde omgeving met golfterrein. In dit huis zijn duurzame energiesystemen opgenomen die resulteren in een groene en duurzame woning.

Een moderne woning

2424 architectuur professionals in Victoria ontwierp dit moderne huis bekleed met horizontale en verticale gevelbekleding in zwart gelakt coating afgewisseld met stenen. Gelegen langs de rivier, heeft de woning haar eigen steiger waar je in de zomer heerlijk van de zon kunt genieten of een eigen boot kunt aanmeren, een bijzondere luxe in dit gebied. De grote glazen ramen zorgen voor ruim licht in de woning en een prachtig uitzicht op de tuin en het water.

Een klassieke woning

M & CC Architecten uit Benavidez kozen klassieke lijnen voor dit huis van 500m2 gebouwd in Nordelta. Een imposante gevel omringd door een imposante oprijlaan met rotonde begroet de bezoekers bij aankomst. De witte muren vormen een mooi contrast met het zwarte plafond en dragen bij aan deze klassieke, elegante en vooral zeer eenvoudige woning.

Een woning in mediterraanse stijl

Hoewel niet zo veel voorkomend als de koloniale stijl, maakt dit huis in mediterrane stijl ontworpen door Junor Arquitectos uit Pilar volop gebruik van de beschikbare ruimte en de architectuur van de woning vormt een mooie aanvulling op het omringende landschap. De warme tinten van dit huis zijn uitnodigend en gezellig en het heeft diverse terrassen, patio's en een klein balkon om volop te profiteren van het buitenleven. Kortom, een volledige mediterraanse stijl van wonen!

Woning in Engelse stijl

Dit huis van Fainzilber Architecten in San Isidro heeft een uitgesproken Engelse stijl die we vaak tegenkomen in deze regio. Ramen met witte luiken contrasteren op subtiele wijze met de bakstenen. Het huis is verdeeld over in totaal drie verdiepingen en heeft een groot balkon met openslaande deuren aan de rechterzijde en een Frans balkon aan de linkerzijde en drie boogramen op de bovenste verdieping. Een spectaculaire veranda met ijzeren pergola overkapping zorgt ervoor dat de eigenaren optimaal kunnen genieten van de tuin.

Waar zou jij willen wonen?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!