Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Pastoe | Opbergmeubels met visie!

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Voor veel huishoudens en woningen is opbergen een grote uitdaging: ongebruikte spullen slingeren overal rond, veel zaken hebben geen vaste plek en niets is meer terug te vinden! De oplossing is natuurlijk eenvoudig, en kennen we allemaal wel: meer opbergmeubels! Zo kun je achter gesloten deuren of op een nette rij planken de spullen veilig wegleggen en wat meer opgeruimdheid in huis creëren. Toch vormen zelfs de meest praktische meubels weer een heel eigen probleem: dat van stijl. Een reeks aan verschillende opbergmeubels tegen de muur kan zelf ook weer slordig en onopgeruimd staan of breken de stijl van het interieur af dat je met zorg in huis hebt opgebouwd. Maar, ook voor dit probleem heeft homify een prachtige oplossing gevonden: de meubels van Pastoe! Kijk maar…

Visie

VISION BOXES_ COMBINATION V409:  Woonkamer door Pastoe
Pastoe

VISION BOXES_ COMBINATION V409

Pastoe

Pastoe is een meubelproducent dat al meer dan een eeuw lang (sinds 1913) zitmeubels en opbergmeubels ontwerpt en produceert. Kenmerkend voor de Utrechtse fabriek, dat een rijke geschiedenis aan vooruitstrevend ontwerp achter zich heeft, zijn de eenvoudige, simpel ontworpen producten met hoge kwaliteit en oog voor detail. Ook nu is Pastoe, na een eeuw aan ervaring en prijswinnende producten, een innovatief merk dat ons prachtige oplossingen biedt voor onze opbergproblemen! Hier willen we jullie voorstellen aan de productlijn Vision, dat uit een grote verscheidenheid aan kubusvormen bestaat waarmee een grote variatie aan vormen en stijlen mogelijk is.

Vision

VISION ELEMENTS WORKSTATION B:  Woonkamer door Pastoe
Pastoe

VISION ELEMENTS WORKSTATION B

Pastoe

Het geheim van Pastoe meubilair is de eenvoud van stijl en functie: je wordt nooit moe van de eigentijdse maar tegelijk ook tijdloze en eenvoudige lijnen en kleuren. Hier zien we ook de multifunctionele kijk op opbergmeubels die de Vision producten en Pastoe's visie in het algemeen kenmerken. Als dressoirs, sideboards, bureaus, tv meubels of zelfs als geometrische kunst kun je niet alleen op praktische manier je wand vullen met handige opbergmeubels, maar daarbij ook je eigen wensen, smaak en stijl behouden of zelfs aangeven.

Kleur en vorm

VISION ELEMENT_COMBINATION LC03:  Woonkamer door Pastoe
Pastoe

VISION ELEMENT_COMBINATION LC03

Pastoe

De kenmerkende filosofie van Pastoe dat door deze serie meubels belichaamd wordt zien we hier ook in kleur: tijdloos meubeldesign met eindeloze mogelijkheden. Vorm en kleur zijn bij de Vision producten geen beperking: de eenvoudige kubusvormen kunnen in verschillende maten en vormen gekozen en gecombineerd worden waarbij kleurkeuze een grote variatie aan stijlen mogelijk maakt: zoals we hierboven al hebben kunnen zien is er voor ieder interieur wel een perfecte, eenvoudige, praktische, en ook kunstzinnige en passende variatie mogelijk!

Deze 3 voorbeelden van de uitgebreide Vision lijn van Pastoe vormen maar een klein deel van de spectaculaire collectie praktische en stijlvolle meubels. Het uitgangspunt van Vision – de greeploze kubussen die met een eenvoudig druksysteem openen en in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn – bieden eindeloze mogelijkheden in volume, kleur en lijnenspel. Van een enkel object aan de muur tot een compleet opberglandschap en van een strak, minimalistisch wit design tot een fleurige combinatie heeft Pastoe onze woonproblemen stijlvol en met kwaliteit opgelost!

Voor meer prachtige voorbeelden van Pastoe meubeldesign kun je hier een aantal andere van hun eigentijdse en originele collecties en producten vinden!

Hoe zou jij de Vision meubels van Pastoe in huis combineren? Deel je creativiteit bij de reacties hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!