Een hele kleine studio met een grootse uitstraling | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een hele kleine studio met een grootse uitstraling

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Anna Serafin Architektura Wnętrz Modern
Loading admin actions …

Hoe kan een piepklein huis een grootse uitstraling hebben? Alles over en het hoe en wat van zo’n geval, zie je bij deze kleine studio. Met de juiste interieurarchitect kun je een heel eind komen. De Poolse Anna Serafin is zo’n expert. Ze heeft op een schitterende wijze een heel erg sfeervolle studio weten vorm te geven. Het is eigenlijk een prachtig stadsappartement geworden in mini-uitvoering. Ben je ook zo benieuwd met welke middelen ze dat allemaal voor elkaar heeft gekregen? Reis dan mee naar het oosten voor een uitgebreide rondleiding door dit bijzondere geheel.

Gezellig en stijlvol

Voor we de afzonderlijke onderdelen van de studio als zodanig gaan bekijken, zien we eerst een overzicht van de gehele ruimte. Valt je ook direct op hoe gezellig en stijlvol alles er uit is komen te zien? En wat nog het meeste opvalt, is dat het heel erg ruimtelijk is geworden. Het blijft elke keer weer fascinerend om te zien hoe een woonkamer, eetkamer, keuken en slaapkamer in één ruimte ondergebracht kunnen worden. En toch misstaat het absoluut niet. Laten we eens kijken wat de verschillende woonfuncties allemaal te bieden hebben.

Ingang met keuken en eethoek

Vaak kom je in studio’s eerst langs de badkamer voor je via een gangetje de eigenlijke ruimte betreedt. Hier is dat niet het geval, je valt hier bijna letterlijk met je neus in de boter doordat de keuken het eerste is wat je tegenkomt. Gelijk ook in de keuken gesitueerd zie je de eethoek. In principe slechts voor twee personen, maar met een beetje creativiteit zou je er ook met z’n drieën kunnen eten. De keuken valt trouwens op door de prachtige stijl waarin die is vormgegeven en dat geldt niet minder voor de eethoek. Let vooral ook even op de leuke lampjes boven de tafel.

Grote spiegel

Je zag het op de eerste afbeelding al en nu valt het misschien nog meer op: de grote spiegel die een beeldbepalend element in deze studio is. Het belangrijkste is natuurlijk dat deze spiegel het ruimtelijke effect heel goed stimuleert. Op deze manier ziet alles er namelijk een stuk groter uit. Verder zien we hier het stukje woonkamer dat er is aangebracht. De tv heb je net ook al kunnen zien en die is recht tegenover de bank opgehangen. Erg fijn ook om een bank te hebben, in sommige studio’s is zelfs daarvoor soms geen ruimte.

Lekker slapen

Voor we in de badkamer gaan kijken, nog snel even een close-up van het bed. Je kunt hier vast wel lekker slapen. Zelfs aan de nachtkastjes is gedacht! En het handige van dit bed is dat die direct achter de bank staat en daartegenover vinden we de televisie. Tv kijken vanuit bed is hier dus geen enkel probleem.

Aardse badkamer

Deze badkamer valt op door een ‘aardse’ uitstraling. Mooie natuurstenen elementen in combinatie met wit keramiek. Een lekkere ruimte om te kunnen ontspannen en om je even terug te trekken als je hier met z’n tweeën woont.

Aan tafel!

Het ontbijtje staat hier klaar en vormt vast de opmaat van een dag hard werken of studeren. Wat is het fijn om een eigen plekje als dit te kunnen hebben als je bijvoorbeeld een starter bent op de huizenmarkt. Een moderne sfeer die met wat aardse en landelijke tintjes omringt wordt, omarmt je overal in dit kleine huis. Voor de bewoners erg fijn, maar vooral ook een prachtig visitekaartje voor deze interieurarchitect.

Wil je nog zo’n studio zien die er een stuk groter uit is komen te zien dan die in werkelijkheid is? Bekijk dan ook dit leuke project.

Is dit een geslaagd project in jouw ogen? We horen je mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!