Voor en Na: van verslonsd huis naar heerlijk onderkomen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van verslonsd huis naar heerlijk onderkomen

Johan van Dijk Johan van Dijk
St Albans Moderne woonkamers van The White House Interiors Modern
Loading admin actions …

Sommige huizen zijn zo slecht nog niet, maar hebben een behoorlijke verslonsde uitstraling gekregen. Gedateerd of vergeeld behang, een keuken die al jaren niet meer modieus is en een badkamer die meer op een opslag voor schoonmaakmiddelen lijkt. Inspirerend en opbeurend is het niet om in zo’n huis te moeten wonen. Gelukkig is er altijd wel een interieurarchitect die weet hoe je er weer iets leuks van kunt maken. Dat is ook het geval met de specialisten van The White House Interiors. Zij hebben namelijk een heerlijk onderkomen weten te creëren.

Voor: veel mogelijkheden

Dit was in de oude situatie gelukkig niet zo’n hopeloos geval als je misschien wel van ons gewend bent. Er zijn veel mogelijkheden op deze plek en die moeten toch zonder al te veel moeite uit te voeren zijn. Wel moet er nog even wat meer worden opgeruimd. Weg met die vergeelde en licht beschimmelde muren en die gordijnen kunnen ook zo de prullenbak in. Maar zouden de karakteristieke tuindeuren ook gaan verdwijnen?

Na: modern en klassiek

Is het een pak van je hart dat de oude tuindeuren gehandhaafd zijn? Het was voor de sfeer en de stijl die is gehanteerd in ieder geval een cruciaal punt. De rest van het interieur is er op een prachtige manier op aangepast. Door te kiezen voor moderne, maar ook degelijke meubels, is een hele specifieke sfeer ontstaan waarin zowel moderne als klassieke elementen terug te vinden zijn.

Voor: gedateerde keukenkastjes

Een ruime keuken kon je aantreffen in de oude situatie. Er viel prima te koken, maar als je gevoelig bent voor sfeer en stijl, dan waren de gedateerde keukenkastjes nou niet het meest aantrekkelijke element. Zou het hier dan een geval zijn van het vervangen van de kastdeurtjes of zal er toch wat rigoureuzer verbouwd gaan worden?

Na: hippe keuken

Wat een hippe keuken is dit geworden! De specialisten zijn in dit geval inderdaad wat verder gegaan dan alleen maar de keukenkastjes vervangen. Maar vooral de grappige eethoek die is toegevoegd is zo ontzettend leuk uitgevoerd. De stoeltjes zijn met name zo mooi om te zien.

Voor: smerige slaapkamer

Een slaapkamer kan op heel wat verschillende manieren smerig zijn, maar hier was het gewoon een bedreiging voor je gezondheid. Slapen in een ruimte waar schimmel op de muren groeit, is namelijk alles behalve gezond. En ook hier krijg je bijna tranen in je ogen van de kleurstelling. Nog meer dan in de andere kamers moest hier flink wat gebeuren.

Na: ontspannen slapen

In de nieuwe situatie kun je hier heerlijk ontspannen gaan slapen. Omdat de slaapkamer vrij klein is, is het geheel bewust niet te vol en te druk ingericht. Hierdoor ontstaat een heel rustig en ook ruimtelijk effect.

Voor: badkamer uit de vorige eeuw

Je ziet hier letterlijk een badkamer uit de vorige eeuw. In de jaren 90 was het haast een must om je badkamer op een manier als deze in te richten, maar je kunt daar nu als fatsoenlijke expert niet meer mee op de proppen komen. Wat zouden ze er van gemaakt hebben?

Na: natuurstenen weelde

Tijdens de verbouwing is deze prachtige en tijdloze badkamer ontstaan. Een natuurstenen weelde waar je u tegen zegt! Het kenmerkt de diverse elementen die overal in het interieur zijn verwerkt. Moderne elementen en klassieke tintjes wisselen elkaar in combinatie met wat minimalistische trekjes op een fantastische manier af. Deze badkamer mag letterlijk een kroon op dit mooie geheel genoemd worden.

We laten je vrijwel dagelijks bij homify de mooiste verbouwingen zien. Als je direct door wilt naar een andere dan is dat geen probleem. Dit project is namelijk ook zeer de moeite waard.

Is deze verbouwing precies geworden wat jij er van zou verwachten? Laat het ons gerust weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!