Luxe uitbouw aan een jaren dertig huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Luxe uitbouw aan een jaren dertig huis

Stoa. Stoa.
Moderne uitbouw aan een jaren dertig woning van Archimees
Loading admin actions …

Een nieuwe uitbouw aan een oude woning zorgt voor veel extra woonruimte. Een verhuizing vanwege gezinsuitbreiding is opeens niet meer nodig. Vandaag laten we je zien hoe je een authentieke woning een update kan geven. De aanpassingen zijn niet astronomisch maar hebben een groot effect op de woonsfeer. Je creëert al snel een prachtige plek om de komende tijd met je gezin te kunnen wonen. De experts van vandaag kunnen deze klus klaren. Hieronder kun je de resultaten zelf gaan zien. Wandel met ons mee en voel de inspiratie!

Oud en nieuw

uitbouw exterieur 1 van Archimees
Archimees

uitbouw exterieur 1

Archimees

We zien hier buiten een prachtige synergie tussen de oude jarendertigarchitectuur en de nieuwe uitbouw met de moderne materialen. De look past precies bij onze tijd en is er duidelijk kind van. In deze buitenruimte aan de achterzijde van het huis neemt een grote tuintafel de centrale plek in, dit is de ideale plek om te genieten van de frisse buitenlucht. De aansluiting van de nieuwe uitbouw op de oude architectuur is bijzonder fraai gelukt. We zien zelfs op de eerste verdieping een extra uitbouw die dit deel van het huis vergroot. Wil je een nieuwe uitbouw bij je woning realiseren of een ander project tot wasdom brengen? Schakel dan een expert in voor de nodige hulp.

Oude keuken

oude keuken van Archimees
Archimees

oude keuken

Archimees

Ook binnen is er heel wat gebeurd. De oude keukenruimte heeft een grote update gekregen, maar één ding is wel bewaard gebleven, namelijke het luxe keukenblok. Deze keukenmeubels zijn splinternieuw en van een hoge kwaliteit, zodat ze nog jaren mee kunnen. Vervanging van dit blok was dus absoluut niet wenselijk. De keuken zag er best aardig uit, maar qua ruimte liet dit vertrek nog heel wat te wensen over. Heb je trouwens ideeën om je eigen keuken een update te geven nodig? Hier vind je de juiste inspiratie.

De nieuwe keuken

uitbouw interieur 3 van Archimees
Archimees

uitbouw interieur 3

Archimees

In de oude staat was de woning opgedeeld in verschillende kamers, wellicht onbedoeld een reflectie van de zuilen in Nederland. Nu is alles anders geworden, want de verschillende kamers (ook de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland) hebben een interactie met elkaar en vloeien in elkaar over. De keuken en de woonkamer zijn nu sterk op elkaar betrokken. De groene wand zorgt voor de nodige frisheid, terwijl de lichte vloer en de witte wanden daarmee een helder contrast vormen. De oude keuken heeft een nieuwe functie in de nieuwe ruimte gekregen. De eettafel is de centrale plek in de open ruimte waar de familie elkaar tijdens het diner ontmoet.

Oude badkamer

oude badkamer van Archimees
Archimees

oude badkamer

Archimees

Er mag geen twijfel over bestaan, dit kleine kamertje, dat door moet gaan voor familiebadkamer, is volledig door de tijd ingehaald. De onhandige inrichting maakt het er niet beter op. Tijd voor een update! Want hoe slecht het ook met een vertrek gesteld is, er is altijd hoop op een beter interieur. Een van de grootste problemen met deze ruimte was vooral de bedompte en donkere sfeer. Let ook op de kleine douchecabine, daar kan toch geen mens in keren. Kijk mee naar het resultaat van de transformatie.

Meer ruimte

uitbouw interieur 4 van Archimees
Archimees

uitbouw interieur 4

Archimees

We geloven onze ogen niet. De uitgerangeerde ruimte van zojuist is nu helemaal up-to-date. Let op de lichtheid, de sfeer en de transparantie van de ruimte. Het heerlijke bad geeft je de mogelijkheid om te genieten van het heilzame water. Let ook op de grote wastafel, deze biedt ruimte aan het hele gezin. Tandenpoetsen wordt zo een stuk gezelliger. Deze badkamer bewijst hoeveel plezier je als bewoner van een uitbouw kan hebben, want door de moderne uitbreiding is de oude en bedompte sfeer van de badkamer getransformeerd in een heldere, moderne ambiance.

Lees ook over duurzame villa te Heemskerk. Prachtige voorbeelden voor je eigen interieurontwerp.

Wat vind je van deze uitbouw? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!