Jazzy woning steelt de show! | homify

Jazzy woning steelt de show!

Stoa. Stoa.
KatyshinDesign
Loading admin actions …

Wie dacht dat alleen muziek jazzy kon zijn heeft het mis, ook kleuren en design kunnen een jazzy touch hebben. Vandaag gaan we een woning bekijken dit zeker onder de categorie van jazzy valt. Gewoon, vanwege het spraakmakende en expressieve design dat erin te zien is. De woning heeft een bijzondere vormgeving die direct herkenbaar is. Laten we niet langer wachten, maar gewoon even kijken naar de voorbeelden. Be inspired! 

Ingetogen

Je denkt misschien, is dit nu werkelijk een jazzy woning? Zo aan de buitenkant zie je het niet. Tenminste, aan deze zijde van de woning niet. Het pad leidt ons in een rechte lijn naar de voordeur, tot zover nog niets jazzy-achtigs zien, maar wacht maar tot we binnen zijn. Er is een element op deze gewone gevel die het expressieve karakter van de woning een beetje verraadt, dat is de rode V op de voordeur. Benieuwd naar het interieur? Check hier beneden. Hier vind je trouwens nog meer mooie woningen. 

Explosie

We vinden de sfeer hier onmiskenbaar jazzy, alsof je in een Parijse nachtclub op bezoek bent. De muzikanten zijn er niet, maar er klinkt hier altijd muziek. Toch!  Een zangeres op de wand geschilderd begroet ons in vrolijke kleuren. Let eens op de vorm van de woonkamer, de wanden, is deze niet typisch? Het lijkt wel de vorm van een Joert, nee dat is geen Friese lekkernij, maar een traditionele Mongoolse tent. Samen met een expert ontwerp je een mooi interieur dat origineel is. 

Keuken

We staan hier in het keukengedeelte met zicht op de bar en de woonkamer. Een grote open ruimte geeft de ontwerp veel inspiratie om lekker te keer te gaan qua design. De verschillende lampen maken een gave sfeer. Let eens op de vloer, die zorgt voor een authentieke look. We vragen ons werkelijk af waar de ontwerper al deze inspiratie vandaan haalt. Het is net alsof er hier met design wordt geëxperimenteerd, geïmproviseerd, lekker jazzy en origineel dus! Keukenideeën vind je hier!

Slaapkamer

We houden het tempo nog even vast en gaan kijken in de slaapkamer van het huis. Hier ook weer een unieke samenstelling van elementen. Vooral die groene deur is geniaal! Het bed ligt comfortabel (hebben we getest) en de wand erachter ziet er lekker nostalgisch uit. Hier is het dak van de woning duidelijk te zien, dat is van hout, de planken zorgen voor een ouderwetse en gezellige look. De mooie vloer van zojuist zien we hier ook. Een gave slaapkamer waar je ook goed terecht kunt voor een middagdutje. 

Koel

Net zagen we hot jazzy, nu zien we cool jazz. Het verschil? De feel! Deze badkamer heeft door zijn frisse groen een kalmerend effect op ons. Daarbij voelen we ons als herboren als we onder de douche vandaan komen, zoveel ruimte! Het licht komt via de verschillende ramen als een golf naar binnen. Het mediterraanse leven lijkt hier zijn intrek te hebben genomen, je voelt je hier alsof je op vakantie bent, elke dag opnieuw! 

Joert

Nu we hier zo buiten staan wordt het duidelijk dat de woning qua vormgeving echt geïnspireerd is op de traditionele bedoeïenentent. We zijn onder de indruk van deze woning, omdat de authentieke vormgeving van de bedoeïenentent er zo duidelijk in naar voren komt. Het is ook wel toevallig, want de bedoeïenentent is momenteel steeds populairder aan het worden bij hippies en hipsters. Een woning die aansluit bij de moderne tijd, maar ook bij de traditionele gewoonten, die zowel verleden als heden zijn. 

We hopen dat je inspiratie gevonden hebt tijdens deze wandeling. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën. Deze topwoning is ook erg gaaf! 

Wat vind je van het interieur? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!