Een wonder: een oppervlakte van 1200 m² ! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een wonder: een oppervlakte van 1200 m² !

Stoa. Stoa.
Essex House Moderne huizen van Frost Architects Ltd Modern
Loading admin actions …

Aan woonruimte nooit een overschot, daarom laten we je deze woning maar eens even zien, om te laten zien dat het altijd meer en groter kan. Een gaaf woonpaleis, eigenlijk mogen we wel zeggen een woonwonder in de hoogste graad, want wanneer zie je nu een woning van dit formaat?! We gaan samen met jou een wandeling door de woning maken, om je eens flink van inspiratie te verschaffen. Daarna kun je lekker zelf aan de slag gaan met de mooie ideeën die we tijdens de wandeling zullen opdoen. Zin aan? Kom dan snel met ons mee!  

Exentriek

We komen aan bij een woning die excentriek is. Gevestigd in Essex, Engeland, staat het pand in een prachtige omgeving waarin veel te beleven is aan historie, natuur en culturele activiteiten. De bewoners van dit pand zijn echte kunstminnaars. Binnen in dit huis kunnen we dan ook een sfeervol en creatief ingericht interieur verwachten, de gevel van deze woning geeft er alvast een voorproefje van. Let eens op het kleurenschema: wit, rood en zwart: lekker primair dus! Meer mooie woningen kun je hier vinden. Trouwens, de ideeën die je in deze woning opdoet kun je makkelijk met een expert realiseren. 

Hal

De hal is sinds eeuwen een visitekaartje voor je woning. Als je hier binnenkomt weet je direct wat voor vlees je in de kuip heb, topkwaliteit natuurlijk! De trap van hout met een natuurlijke kleur brengt je eenvoudig en in stijl naar boven. De open ruimte hier spreekt boekdelen! Dit is een woning waarin je heerlijk kunt wonen. We vinden de opening naar de eerste verdieping ook erg bijzonder. Even doorlopen! 

Muziek

Bij sommige gelegenheden, meestal feesten bij familie en vrienden, wordt een pianist in gehuurd om de gasten met prachtige muziek te verwelkomen. De eigenaar van de woning wil ook nog wel eens achter de toetsen kruipen. Het interieur laat een bijzondere dynamiek zien: de warme houten deuren naast het zuivere wit passen bij de piano als de tonen in het C-akkoord. En let eens op de spotjes in het plafond: wat een kleurklank! 

Culinair plezier

Plezier maken in de culinaire ruimte, dat is iets wat veel Nederlanders tegenwoordig graag doen. Op tv zien we tientallen programma's die aandacht besteden aan deze rage. We weten zeker dat het met het koken hier wel moet lukken. Let eens op de ingebouwde keukenapparatuur en de ruimte die je hier hebt om te werken. Absoluut een van de mooiste en ruimste keukens die we de laatste tijd gezien hebben. 

Eet- en woonkamer

Twee functies voor de prijs van een: deze living herbergt een eet- en woongedeelte. De combinatie van deze zones maakt dat er een groot gevoel van ruimtelijkheid heerst in deze woning. Natuurlijk spelen de grote raampartijen hierbij een grote rol, want al dat daglicht brengt het wit en de kleuren tot leven! Over een ruime kamer gesproken, pas op dat je niet verdwaalt! 

De tuin

Een excellente woning als deze kan niet zonder een even hoogstaande tuin. Die zien we hier en we zijn er dan ook op gepaste wijze van onder de indruk. Links zien we een terrasgedeelte en rechtsboven een dakterras. Er is hier werkelijk aan alles gedacht om de bewoners de bewoners de gelegenheid te geven om te gelegenheid te geven om te ontspannen. Wat vind je van de rode schoorsteen, valt die op of niet?! 

We sluiten de tour door de woning in deze mooie tuin af, maar we nemen je graag mee naar een volgend project: deze dijkwoning met een uniek uitzicht!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!