Voor en Na: een ongelooflijke transformatie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een ongelooflijke transformatie

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne slaapkamers van acertus Modern
Loading admin actions …

Sommige huizen hebben een herwaardering nodig. Of dit nou financieel of in de praktijk is, maakt in feite niet zoveel uit. Althans in het algemeen niet. Voor ons is die praktische herwaardering natuurlijk wel van groot belang. Herwaardering betekent dan ook vaak waardevermeerdering. En in het geval van ons reisdoel is dat al helemaal het geval. In het zonnige Spanje hebben de experts van Acertus een woning namelijk schitterend opgeknapt. En daarbij zijn niet alleen de bestaande kamers gerenoveerd, ook ongebruikte ruimtes hebben een herwaardering gekregen. Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan snel met ons mee!

Voor: een oude zolder

Moderne serres van acertus Modern

We hadden je een ongebruikte ruimte beloofd en die zie je hier dan ook. Of beter gezegd: die zag je hier. Een zolder die er een beetje ongezellig en haast een beetje angstaanjagend uitziet. Als opslagruimte of als decor voor een horrorfilm was het in de oude situatie misschien erg geschikt, als gezellige leefruimte absoluut niet. En toch zijn hier mogelijkheden genoeg om er iets leuks van te maken. Heb je daar zelf misschien al een beeld bij?

Na: de ideale slaapzolder

Moderne badkamers van acertus Modern

Herken je de oude situatie nog? Alleen aan de contouren van de verdieping kun je goed zien dat we hier op de oude zolder zijn. Maar dat is die nu niet meer, het is een prachtige slaapzolder geworden. En dat niet alleen: er is ook een schitterende halfopen badkamer gerealiseerd. Een heerlijke lichte plek om lekker te ontspannen. De combinatie van een natuurstenen vloer en natuurstenen muren maakt het helemaal af.

Na: grote kastenwand

Moderne slaapkamers van acertus Modern

Een schuine muur kent z’n voor- en z’n nadelen. In dit geval is het nadeel omgetoverd in een voordeel: de kastenwand volgt namelijk heel mooi de vorm van zowel het dak als de muur. Vanuit de badkamer kijk je dus ook op deze kastenwand uit en kijk je niet rechtstreeks naar het bed. En dat is dan weer fijn voor de privacy en voor de overlast. Het is wel fijn dat je als partners geen last hebt van elkaar als de een nog slaapt en de ander onder de douche staat.

Voor: een vreselijke keuken

Moderne badkamers van acertus Modern

Je hebt vreselijke keukens en nog vreselijker keukens. Met de laatste hebben we hier te maken! Het is smerig, krap en laten we over stijl hier maar helemaal zwijgen… Ook hier kunnen we niet wachten om te zien hoe het geworden is.

Na: ruimte en licht

Moderne keukens van acertus Modern

Wat is hier veel veranderd zeg en wat is het ontzettend licht geworden! Lekker ruim koken is nu geen enkel probleem en er is zelfs nog ruimte overgelaten voor een bar. Leuk voor gasten om lekker plaats te nemen als de heer of vrouw des huizes een heerlijke maaltijd aan het bereiden is. Hier wil je graag zijn!

Voor: de oude trap

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van acertus Modern

Deze oude trap was misschien wel de mooiste ruimte in het huis. Geheel in stijl zag je hier een Mediterraanse sfeer. Heel leuk die tegeltjes, maar als je toch wat beter ging kijken dan kwamen er steeds meer gebreken aan het licht. En licht ontbrak hier nou juist een beetje.

Na: licht en natuursteen

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van acertus Modern

Het is hier een stuk lichter geworden! Dat komt vooral doordat hier een raam is toegevoegd. Witgeverfde muren en natuurstenen traptreden creëren hier een schitterende ambiance. Nu is het ineens helemaal niet jammer meer dat de oude trap verdwenen is. Zie jij jezelf al op deze leuke opgeknapte plek wonen?

Voor en Na, het blijft keer op keer weer een grote verrassing. We hopen dat je met al die inspiratie ook echt iets kunt. Als je meer wilt zien, dan kan dit huis je ook zeker verder helpen.

Enthousiast geworden door het zien van deze beelden? We horen graag wat jij er van vindt!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!