De schitterende verbouwing van een Amsterdamse woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De schitterende verbouwing van een Amsterdamse woning

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Soms, heel soms, is je woning toe aan een verbouwing. Zeg maar gerust een totale make-over. Een voorbeeld van zo'n project laten we vandaag aan je zien. De resultaten die hieronder bereikt zijn spreken boekdelen en laten zien hoe goed bouw en onderhoudsbureau Victona een bestaande, versleten woning, een volkomen nieuwe look kan geven. Voor een perfect uitgevoerde verbouwing met een persoonlijke en vriendelijke service ben je bij bouwbedrijf Victona zeker aan het goede adres! 

Het belooft weer een reist heen en terug in de tijd te worden, waarbij je goed kan zien hoe mooi de veranderingen in de woning zijn. Heb je zin in wat inspiratie? Kijk dan hier naar de voorbeelden! 

Uitzicht

modern  door homify, Modern

Het balkon is een van de meest fijne plekken die horen bij het huis. Op deze afbeeldingen nemen we een kijkje in het verleden, toen de renovatie nog niet plaats gevonden had. De oude vloer is hier nog zichtbaar en de wanden en deuren hebben een grauwe look. Buiten is het winter, dus qua kleuren erg grauw, en hier binnen het niet veel beter. Tegenwoordig houden we toch meer van een licht palet, daarom kreeg ook deze kamer een mooie update. 

Gestript

modern  door homify, Modern

Een vernieuwing van de woning houdt een vernieuwing van top tot teen in. De oude vloer voldeed niet meer en werd vervangen door de vloer die we op de volgende foto zien. Bij de renovatie van de woning werd zeker geen half werk geleverd: de oude vloer is volledig weggehaald zodat de ruimte onder de vloer zichtbaar werd. Een hele klus, maar dit stelt je dan wel in staat om het interieur helemaal naar je eigen wensen weer ''op te bouwen’. Laten we snel verder kijken. 

Samen met een expert kun je je woning helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Helder

Moderne woonkamers van homify Modern

Deze heldere woonkamer zegt alles: dit is een woning die helemaal past bij onze tijd. De minimalistische looks en de efficiënte indeling maken dat je hier heerlijk kunt wonen! Wat een lichte looks heeft deze kamer! Ondanks de hedendaagse lay-out vinden we dat het raam toch erg nostalgisch aandoet, natuurlijk speelt het uitzicht op de prachtige bomen ook een grote rol als het om de ambiance in deze kamer gaat. En let eens op de spotjes in het plafond, dat is een subtiele manier om je woonkamer sfeervol te verlichten. 

Meer mooie woningen vind je hier

Oude staat

modern  door homify, Modern

Deze foto geeft heel mooi de oude staat van de woning weer. De oude badkamer heeft een look die we tegenwoordig niet graag meer zien, daarbij is de ruimte volkomen versleten. Let op de tegels, het bad en toilet, kan het treuriger? Wij vrezen van niet. Graag een update hier! We weten niet goed of we nu naar een design uit de jaren 60 kijken (het blauwe bad) of uit de jaren 80 (de overweldigende witte tegels), gelukkig maakt het niet uit, want dit gebied heeft nu een schitterende stijl. 

Je huis renoveren gaat makkelijker met een expert!

Nieuw toilet

Moderne badkamers van homify Modern

We nemen hier een kijkje in het nieuwe toilet en zien direct de nieuwe stijl van het sanitair, deze is onmiskenbaar eigentijds: grijze tegels, een zwevend toilet en een minimalistische wastafeltje. Wat een verschil met de sleetse inrichting die we zojuist zagen. We vinden de deuren ook erg mooi, let eens op die handgreep, erg luxe! 

Wereld van verschil

Moderne slaapkamers van homify Modern

Kijk, dit is nu een kamer waar je graag bent. Het is buiten inmiddels zomer geworden en binnen is de winter van grauwheid ook voorbij. Dit is een kamer waarin je graag verblijft, omdat het daglicht hier mooi naar binnenvalt en er een gevoel van vrijheid heerst. De vloer heeft een mooie houtkleur en sluit mooi aan bij de zuivere wanden. Een droomkamer! Echt een goede job van Victona!

Tot zover de wandeling door de woning. Hopelijk ben je geïnspireerd en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor de mooie woontrends! Check dit familiehuis met veel woonruimte en vrijheid!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!