Een modern huis met rustieke roots | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern huis met rustieke roots

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne woonkamers van SBARDELOTTO ARQUITETURA Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we een kijkje in het prachtige en zonnige Brazilië. Daar hebben de architecten van Estudio 30 51 dit geweldige huis gebouwd dat de naam Casa Ventura M22 kreeg. Het is een fijne mix van moderne architectuur en rustieke elementen geworden. Naast de fraaie buitenkant, met veel fijne en groene buitenruimte, is gelukkig ook veel aandacht besteed aan de binnenkant. Ook hier een fijne mix van modern design en rustieke accenten. Laten we gauw verder kijken!

Gevel

De gevel van het huis wordt gekenmerkt door twee delen. Boven het witte en strakke gedeelte dat een heel moderne uitstraling heeft. Deze verdieping rust op een etage met rustieke, blootgelegde bakstenen. Het is een mooi contrast maar past ook wel weer heel goed bij elkaar. Er is gekozen om de twee enorme raampartijen boven elkaar te plaatsen, hetgeen ook een bijzondere stempel op dit huis drukt. Omdat aan de achterzijde ook grote raampartijen zijn, is dit huis lekker luchtig en licht.

Tuin

We zagen net al even de grote raampartij aan de achterkant, en dit is waar die op uitkijkt. Een fijne groene tuin met een buitenbar en als je goed kijkt rechts een heerlijk zwembad. We zien ook nog een schoorsteen, die zou kunnen duiden op een barbecuegedeelte. Verder is er een mooie verdeling tussen groen gras en een houten vlonder waar je bijvoorbeeld ook nog een eettafel neer kan zetten.

Woonkamer

Buiten heeft het huis veel te bieden, maar binnen minstens net zo veel. We staan hier in de ruime en gezellige woonkamer. De enorme ramen zorgen voor veel licht en een fijne connectie met de buitenruimte. Het interieur is modern en we zien veel witte muren. Daarbij springt de muur rechts, voorzien van natuurstenen tegels, er bijzonder uit. Niet in de laatste plaats vanwege de zwevende trap.

Entresol

Vanuit een andere hoek in de woonkamer zien we ook de tweede verdieping van dit mooie huis. Deze is in de vorm van een entresol, waardoor op de benedenverdieping een enorm gevoel van hoogte ontstaat. Van hieruit kijken we ook langs de keuken weer door een enorm raam de prachtige tuin in. Links zien we nog een gezellige open haard en een mooie open kast en helemaal boven een stukje blootgelegde muur die mooi aansluit op die van het exterieur.

Keuken

We besluiten de rondleiding door dit prachtig huis met een blik in de keuken. Ook hier weer een mooie mix van modern en rustiek. De ontbijtbar van massief natuursteen sluit perfect aan op de filosofie van dit huis. Een stukje verder zien we buiten ook nog weer een stukje blootgelegde bakstenen muur.

Wil je nou ook je eigen droomhuis laten bouwen, laat deze professionals dan eens met je meedenken. Meer moderne interieurs met een rustiek tintje, vind je hier. En in dit Ideabook lees je meer over fraaie bakstenen muren.

Wat vind je van de combinatie van dit moderne interieur met rustieke elementen? Laat het ons hieronder in de comments weten.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!