Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: van architectuur tot interieur ideeën

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het eind van deze week in november kijken we nog even naar een overzicht van de meest populaire ideabooks van de afgelopen week, oplopend naar de nummer 1 van de magazine: het artikel dat het vaakst door jullie is gelezen! Zo kun je iedere week op de hoogte blijven van de allerlaatste trends en in één blik de meest fascinerende onderwerpen op een rijtje zien. Deze week hebben we vooral naar architectuur en interieur ideeën gekeken: de buiten en de binnenkant van onze woningen. Je bent hier dan ook op de perfecte plek de meest populaire ideeën te bekijken en je erdoor te laten inspireren!

#5 Architectuur ideeën: Berg Paleizen en Mediterraanse Paradijselijkheid

Op nummer 5 staat het ideabook met de grootste variatie aan voorbeelden van idylle in en uit huis. Niet alleen zien we hier prachtige architectuur op de meest betoverende plekjes in de wereld, maar ook paradijselijk design dichter bij huis in de vorm van mediterraanse interieur ideeën.

#4 Inrichting en Decoratie | Originele Basics

Re-vive:  Woonkamer door rENs
rENs

Re-vive

rENs

Met aandacht voor muren, vloeren en sfeer worden alle drie basics voor de inrichting hier behandeld. Nu kun je dan ook aan de slag om voor jouw nieuwe kamer, appartement of huis een stijlvol fundament te leggen voor het overige interieur!

#3 homify 360°: Een Italiaanse villa met Nederlands tegeldesign

Jesolo Lido Pool Villa:  Muren & vloeren door Mosa
Mosa

Jesolo Lido Pool Villa

Mosa

Op plaats 3 zien we een bijzondere, internationale samenwerking: een Italiaanse villa in Scandinavische stijl met Nederlands tegelwerk! Vooral de tegels, van de producent Mosa keramiek, vormen hier een belangrijk en bijzonder element. Lees hier verder om de rol van Mosa keramiek in deze villa te zien!

#2 Moderne stoelen en fauteuils naar Nederlands design

Op een goede tweede plaats vinden we 3 geheel verschillende Nederlandse product- en meubelontwerpers die allemaal hun eigen interpretatie, creativiteit en stijl aan de stoel of fauteuil hebben gegeven. Zo ontstonden een grote variatie aan zitmeubels die je hier kunt bewonderen.

#1 homify 360°: Cloud 9 in Bloemendaal

Op plaats 1 staat dit fantastische Hollandse villa project in het nieuwe Duin & Beek, bij Bloemendaal. Hier vinden we een prachtig gebalanceerd architectonisch project, niet alleen op het gebied van geometrie maar ook tussen natuur en architectuur, privacy en openheid. Naast het duidelijk luxueuze en geraffineerde karakter van deze villa bergt deze woning ook een spectaculair serene energie in zich dat duidelijk merkbaar door iedere ruimte werkt. Hier kun je verder lezen en meer beelden zien van de geometrische, unieke energie die dit ontwerp uitmaken en je laten verrassen door Hollands design.

Voor de trends van een week geleden kun je hier ook kijken naar de top 5 van vorige week!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!