Voor en Na: hoe een donkere keuken stralend werd!

Stoa. Stoa.
Metamorfoza kuchni - styl angielski., Decolatorium Decolatorium
Loading admin actions …

We nemen je mee naar de meest donkere woning van heel Europa, te vinden in Polen. Natuurlijk is deze kamer tegenwoordig niet donker meer, maar dat was hij vroeger wel. Gelukkig wisten de bewoners de juiste experts te benaderen om hun woning een nieuw look te geven, die eigentijds en stralend licht is! Een goede verlichting kan zo veel goeds betekenen voor je interieur. Daarbij is een licht inrichting een gouden manier om je woning tot een woonpaleis om te toveren. Alles begint met een juiste woonsfeer. Hieronder laten we je zien hoe mooi de woning veranderd is. 

Duister

Het interieur was op alle vlakken duister: het meubilair is donker eiken, het daglicht kan de kamer niet verlichten omdat de gordijnen alles blokkeren. Het is een troosteloze aanblik. Denk je dat de mensen hier naar alle tevredenheid kunnen wonen? We geloven dat dit interieur het licht nodig heeft, omdat de mensen in deze duistere kamer niet happy kunnen zijn! Aan het einde van de tunnel is licht! Check het hieronder. Mooie woning vind je hier

Stralend licht!

In deze keuken is alles gesneden op de tegenwoordige tijd. De donkere meubels zijn verdwenen en ook de inrichting is helder en wit. Wat een enorme verandering ten opzicht van de vorige situatie! We kunnen bijna niet geloven dat we het hier over dezelfde woonkamer hebben! De eettafel vormt de gezellige plek waar je lekker kunt ontbijten. Zo jezelf in het zonnetjes zetten is een goed begin van de dag. Samen met een gedreven expert ontwerp je eenvoudig je droominterieur. 

Oude staat

Om een goede indruk te krijgen van de verloederde toestand van de oude keuken nemen we je nog even mee terug naar de oude staat waarin deze ruimte verkeerde. De groende keukenmeubels zien er versleten uit, ze zijn totaal out of touch met de eigentijdse realiteit. Het is een aparte combinatie: de witte tegeltjes en het groene hout. Een ongelukkige combinatie van design dat hoognodig aan vervanging toe is!  Een keuken verbouw je sneller met de hulp van een ervaren expert

Update

Er werd gekozen om de keuken een nieuwe look te geven, de oude meubels hebben een update gekregen! Even schuren en een nieuwe lik verf erop en je keuken ziet er weer als nieuw uit. We zijn nu erg dol op de keuken waarin de oude meubels een nieuw leven gekregen hebben. Vintage design heeft een authentieke look die ons inspireert, die onze keuken een gave look geeft. Een moderne bewerking maakt ze ook een beetje eigentijds! 

Andere zijde

Deze zijde van de keuken geeft ons een goed inricht in de ruimte. We zien direct dat de bewoners wijn liefhebbers zijn. In een mooie rek zijn de flessen uitgestald. De zuivere looks van deze ruimte doen het erg goed, wit en houtkleur passen goed bij elkaar. Een gaaf interieur dat eigenlijk zeer snel en eenvoudig gemaakt is, door de juiste kleuren te kiezen. In deze fijne keuken heb je veel ruimte om samen met vrienden te koken en de heerlijkste gerechten te bereiden. We zien diverse werkgebieden, zo sta je elkaar niet in de weg! Een praktische en mooie keuken! 

Gezellig

We sluiten af met een kiekje op de gezelligste plek van de woning: de ontbijttafel in de keuken! Het frisse bosje bloemen en het kunstwerk op de wand zorgen voor een fijne color boost, ze passen prachtig bij al dat wit. We genieten even van een kopje thee, om daarna weer verder te gaan naar het volgende project. 

We hopen dat je geïnspireerd bent door deze make-over. Dit project bewijst dat een donker vertrek met eenvoudige middelen tot een gave, stralende ruimte omgetoverd kan worden. 

Kijk met ons mee naar dit mooie project: een villa met natuurlijke looks. 

Wat vind je van deze keuken? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine