Leuke ideeën voor de entree | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Leuke ideeën voor de entree

Stoa. Stoa.
Koloniale gangen, hallen & trappenhuizen van Tiago Patricio Rodrigues, Arquitectura e Interiores Koloniaal
Loading admin actions …

Het is een gebied in huis dat vaak over het hoofd gezien wordt, maar toch is het een van de meest belangrijke ruimten in de woning. We hebben het over de entree. Denk je maar eens in: je komt bij een bedrijf voor sollicitatiegesprek en bij binnenkomst ziet de hal er rommelig uit en er liggen overal lege dozen. Ben je dan nog steeds enthousiast over het bedrijf? Presentatie is alles, zeker in deze tijd! Daarom moet de hal van je woning echt een visitekaartje zijn! Kijk snel met ons mee naar de mooie voorbeelden!

Helder en licht

Om een mooie hal in te kunnen richten is het belangrijk dat de basis in orde is. De basis voor de hal is een goede verlichting, want dan pas komt het design op een mooie manier naar voren. Dit kan je bereiken door dag- of kunstlicht, als het maar de hoogtepunten van je hal naar voren haalt! Hier zien we een combinatie tussen daglicht en sfeerverlichting. Een prachtige combinatie die deze hele woonkamer plus hal tot leven brengt! Meer mooie huizen vind je hier

Planken

Een leuke een speelse twist ontwerp je door planken in je entree te plaatsten. Daarbij maak je ook meer opbergruimte, want die planken moeten natuurlijk ook gevuld worden met boeken, persoonlijke prullaria en wat niet al. Een sfeervolle manier om je entree een persoonlijke twist te geven. In deze hal zien we hoe goed dit idee werkt! Wat een gave trap trouwens! Samen met een interieurontwerper ontwerp je snel een droominterieur! 

Ruimte en licht

We worden betoverd door deze entree die gevuld is met licht, dat valt naar beneden door de grote ramen. In de avond gaat de bijzondere kroonluchter aan, dan is het hier helemaal een beeldige ruimte! Vanaf de eerste verdieping kijken we de entree in, deze heeft een gave look die veel mensen gaat inspireren. Deze entree is te vinden in een villa, deze woning heeft dus een geniale binnenkomer! We zijn erg gecharmeerd van de zwarte vloer en de witte wanden. Een prachtig spel tussen contrasten! Samen met een expert ontwerp je een heel mooi eigentijds interieur.

Spiegels en planten

We enorme sfeermakers zijn spiegels en planten. Hier zien we een mooie combinatie tussen de twee. Wat een effect! Een andere bijzonderheid is de kleur op de wand en de verlichting; het licht stroomt onder het plafond vandaan als een waterval. Het oude tafeltje zorgt voor de vintage sfeer! 

Mooie trap

Stolpboerderij in Noord - Holland Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen van Decoussemaecker Interieurs Eclectisch
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

We zien in deze entree een prachtige trap die met een sierlijke beweging naar boven reikt. Het zwart-wit palet doet luxe aan. En wat dacht je van de kroonluchter? Wat een gaaf ding! Een entree uit duizenden die ons bijzonder inspireert! 

Internationaal

Deze entree maakt het direct duidelijk: de bewoners zijn internationaal ingesteld. Je wordt begroet door het Empire State Building op een schitterende foto. Links staat een schitterende wandkast waarin je boeken kunt neerzetten. Aan deze wand hangen ook foto's die zorgen voor een mooie look in de entree. Rechts is de wand helder en wit, zo wordt er ruimte geschapen. Een kleurige entree met een persoonlijke touch! 

Landelijk

Marrakech van ESTAhome.nl Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van ESTAhome.nl Landelijk
ESTAhome.nl

Marrakech van ESTAhome.nl

ESTAhome.nl

Een landelijke stijl maakt deze entree tot een beauty. De tegelwand links zorg voor een nostalgische look, alsof we in een oude school beland zijn! De tak in de glazen pot bij de deur is helemaal van deze tijd! En is dat bankje niet supergaaf! Let eens op die authentieke deur; wat een gave look heeft die! Ze zet alleen nog deze leuke hond in de hal en klaar ben je… .. huisje, boompje, beestje, etc. Wat is het ook een schatje hè!

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën. 

Check deze villa!

Wat vind je van deze ideeën? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!