Een moderne dijkwoning met een prachtig uitzicht | homify

Een moderne dijkwoning met een prachtig uitzicht

Stoa. Stoa.
Moderne dijkwoning Arend Groenewegen Architect BNA Moderne huizen
Loading admin actions …

We nemen je mee naar prachtige plek aan de Lek, want daar is een schitterende dijkwoning volkomen gerenoveerd en geheel aangepast aan de wensen van de bewoners. Door de grote glaswand is er een schitterend panorama geopend- je kun je blik laten dwalen over het water! De bouwmaterialen zijn voornamelijk aluminium en beton, waardoor het pand een hedendaagse look krijgt. Kijk met ons mee naar deze woning met het supermooie uitzicht!

Paradijs

Een heerlijke omgeving treffen we rond dit huis aan, een Oudhollandse setting met die dijk en het water. Eeuwenlang hebben onze voorouders tegen de golven gevochten, deze blijft echter altijd een geduchte tegenstander. In deze woning zit je hoog en droog; je hebt een prachtig uitzicht over de omgeving. Als je van de natuur houdt zit je hier zeker goed. De woning heeft een balkon bordes en bestaat voor een groot deel uit grijze baksteen. Het strakke ontwerp past bij deze tijd waarin antraciet een populaire kleur is. Meer huizen van nu vind je hier

Zijkant

We staan nu met onze rug naar de rivier toe. Zo krijgen we een mooie indruk van de good looks van de woning. De ruimte rond het pand is enorm en zeker voor kleine kinderen biedt dit een zee van uitdagingen. Natuurlijk moeten ze niet alleen bij het water komen, maar deze tuin heeft alles voor ze in petto. De verschillende dakramen zorgen ervoor dat het boven lekker licht is. Het is de woonkamer die baadt in het daglicht: wat een grote raampartijen! Samen met expert ontwerp je snel een droomhuis!

Woonkamer

Door deze glazen deur zien we een glimp van de woonkamer. Het is een enorme leefruimte die volkomen is ingericht naar de wensen van de bewoners. Deze kleine viervoeter heeft het ook enorm naar zijn zin in het huis. Buiten is er veel ruimte voor deze hond om heerlijk te rennen, zo is het bedoeld, een dier heeft ruimte nodig. Laten we deze kamer even onder de loep nemen! 

Sfeer

De woonsfeer is hier erg gaaf: wat een licht en ruimte! De meubels zijn modern en strak net zoals de kamer zelf. Je kunt kijken zover het oogt strekt. Kan het idyllischer? Wij denken dat dit uitzicht moeilijk te overtreffen is! Tafelen was nog nooit zo sfeervol! Diverse kunstwerken versieren de kamer, op deze manier kun je altijd een unieke woonkamer inrichten die precies past bij je persoonlijke voorkeuren. Kunst is een goede manier om je smaak te laten zien aan vrienden en familie. Vooral het bijzondere verhaal achter kunstwerken is vaak een leuke anekdote om te vertellen op een familiefeest of verjaardag. 

Strak

Deze badkamer verdient de hoofdprijs als het aankomt op de graad van minimalisme in zijn interieur. Alles lijkt met een laser uitgesneden. Het vrijstaande bad, tegenwoordig mateloos populair, zorgt voor een ongekende chique look. Door de eenvoudige lay-out van de kamer is het hier heel gemakkelijk om te relaxen: wij worden rustig van rustig design. De meditatieve sfeer in deze badkamer streelt het oog. Door het grote dakraam kijk je in de avond naar de sterren! Een goede architect kan samen met jou snel een droomhuis bouwen!

Natuurlijke prachtig

We sluiten deze tour door de dijkwoning af met een blik op de natuurlijke ruimte. De rivier kabbelt rustig en het vee op het land graast in alle rust. Vanaf je balkon kijk je uit over deze natuurlijke pracht en je voelt je de koning te rijk. Een woning als deze lijkt wel uit een droom gesprongen- en dat is ook zo! Op het zwevende dakterras geniet je van de zon, een goed gesprek en de zachter zomerbries! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor mee mooie ideeën! 

Deze villa heeft een prachtig uitzicht!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!