Hoe een klein appartement groots kan zijn | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Hoe een klein appartement groots kan zijn

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne badkamers van Transition Interior Design Modern
Loading admin actions …

Een eerste huis zal gezien het starters budget niet meteen super groot zijn. Maar dat is geen probleem. Vandaag laten we je een redelijk klein appartement (50 vierkante meter) zien waarbij optimaal gebruikt is gemaakt van de ruimte. Alle functies zijn geïntegreerd en toch is er een open en opgeruimd geheel ontstaan. Laten we gauw verder gaan kijken.

Entree

We zien een ruime entree waar genoeg plek is voor de nodige kastruimte. Bij binnenkomst is meteen links de badkamer, maar daarover later meer. We zien een kleine woon/zitkamer, een kookeiland met daarachter de eettafel. Links van het kookeiland is nog een keukenblok, rechts een balkon en daar weer rechts van een deur naar waarschijnlijk een slaapkamer. Al met al is dit een zeer fraaie ruimte, met een prachtige houten vloer die goed combineert met het wit van de keuken en de muren en de moderne inrichting.

Keuken

Door het kookeiland midden in de ruimte te plaatsen wordt op speelse manier de eetkamer van de woonkamer gescheiden. Maar door het gebrek aan lange rechte wanden is dit eigenlijk ook de enige oplossing. Naast het keukenblok staat nog een tv-kast die de afscheiding compleet maakt. Maar als er een tv-avond op het programma staat, kan deze naar voren worden geschoven en kan de televisie in zijn volle glorie benut worden.

Woonkamer

Hier zien we het woongedeelte, mooi afgebakend door het neerleggen van een vloerkleed. We zien een stijlvolle bank met veel gezellige kussens, een bijpassend salontafeltje en een prachtige inbouwkast die door het gebruik van een andere kleur de nodige aandacht trekt. Ook hier zien we nog een deur naar een apart vertrek, mogelijk nog een slaapkamer.

Kastruimte

We staan nu met onze rug tegen de voordeur aan en zien rechtdoor de woonkamer en links de badkamer. Omdat het een vrij ruime hal is, is er genoeg plek voor kasten. En die kan je niet genoeg hebben, ook in kleine appartementen. Links zien we nog een open kast tot aan het plafond die de fraaie combinatie van hout en wit prachtig voortzet.

Badkamer

Ook de badkamer is erg goed gelukt. Op een kleine ruimte is toch plek gevonden de meest noodzakelijke functies. We zien een wastafelmeubel met een betonnen blad en dito achterwand. Het raam naar buiten en de grote spiegel zorgen voor de nodige ruimtelijkheid en de fraaie tegelvloer maakt het plaatje compleet.

Wil je dat iemand met jou meedenkt over het inrichten van jouw kleine appartement? Vraag het eens aan één van deze professionals. Inspiratie voor de inrichting van de (kleine) ruimte kun je hier op doen. En in dit Ideabook zie je nog een klein appartement dat door slimme inrichting een grootse uitstraling heeft.

Op hoeveel vierkante meter leef jij en wat heb je gedaan om er toch alles uit te halen? Vertel het ons hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!