Een woning om verliefd op te worden!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een woning om verliefd op te worden!

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Tuin door Perfect Stays
Loading admin actions …

Sommige huizen omarmen je direct als je naar binnenloopt. Maar je kunt nog een stapje verder gaan, want sommige huizen daar word je op slag verliefd op. Dit huis in de Engelse regio Cornwall is daar een heel erg mooi voorbeeld van. Vanbuiten zou je dat misschien niet direct zeggen, maar zodra je binnen bent wil je helemaal niet meer naar buiten. En naar verluidt kun je dit huis ook nog huren. Of zal het inmiddels helemaal volgeboekt zijn? Belangstelling zal er in ieder geval genoeg zijn. De makelaars van Perfect Stay hebben overigens dit huis voor je in de aanbieding.

Een bijzonder aanblik

 Huizen door Perfect Stays

Deze grote woning biedt bij aankomst een bijzonder aanblik. Het niveauverschil geeft een aparte en karakteristieke uitstraling aan het huis. Toch moet ons van het hart dat de voorgevel niet het meest mooie van dit huis is. Het is eigenlijk veel leuker om binnen te gaan kijken.

Verborgen dakterras

 Tuin door Perfect Stays
Perfect Stays

The Look Out

Perfect Stays

Dit grote dakterras houdt zich een beetje verborgen en was op de vorige foto niet te zien. Maar als je dit beeld eenmaal in je hebt opgenomen, dan snap je al direct waarom je dit huis niet meer wilt verlaten. Wat een heerlijke plek om lekker te ontspannen en te genieten van de heerlijke zeelucht. Zie je dat de duinen hier op loopafstand liggen? Na een heerlijke strandwandeling kun je vervolgens op dit dakterras heerlijk bijkomen. En bij regen kun je ook nog overdekt zitten in deze zeer sfeervolle entourage.

Nog meer ontspannen

 Woonkamer door Perfect Stays
Perfect Stays

Living space

Perfect Stays

Het dakterras was al een mooie plek, maar van de woonkamer wordt je nog meer ontspannen. Wat een fantastische ruimte en wat een heerlijke sfeer is hier te vinden! Het is ook zo aangenaam dat de woonkamer in feite uit twee gedeeltes bestaat. Op deze manier kun je heel veel mensen kwijt en lijkt dit ook een ideale locatie om een feestje te geven. In het najaar of in de winter lekker de open haard aan… Wat een heerlijke plek!

Dineren met een groot gezelschap

 Eetkamer door Perfect Stays
Perfect Stays

Dining Room

Perfect Stays

De woonkamer loopt direct over in de eetkamer met keuken. Er wordt hier rekening gehouden met een groot aantal gasten dat aan tafel kan schuiven. De prachtige minimalistische keuken zorgt dat er ook de mogelijkheid bestaat om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. ’s Ochtends kun je lekker informeel ontbijten aan de bar als je dat wilt. Hoe aangenaam is dat!

Genieten onder de douche

 Badkamer door Perfect Stays

Verblijven op deze plek is in elke ruimte opnieuw een feestje. Je kunt hier in de badkamer namelijk heerlijk genieten onder de douche, zelfs met z’n tweeën kan dat aangezien er twee prachtige stortdouches naast elkaar zijn geplaatst. Je hebt het gevoel hier in een spa te zijn en het kan best wel lastig zijn om de douche weer te verlaten. Gelukkig geven de andere ruimtes in het huis je ook zo’n lekker gevoel, dus het moet toch geen probleem zijn om uiteindelijk op een andere plek weer verder te gaan genieten.

Heerlijk slapen

 Slaapkamer door Perfect Stays

Na een dagje strand en ontspanning moet het toch geen probleem zijn om hier heerlijk te gaan slapen. Ook de entourage op deze plek zorgt er wel voor dat je helemaal tot rust komt. Rustieke, klassieke en moderne elementen zijn in de slaapkamer in een perfecte balans met elkaar gebracht. En als je wakker wordt kan weer zo’n lekkere dag beginnen. Als je een hele relaxte vakantie wilt hebben, dan moet je hier zijn!

Ben je al verliefd geworden op dit huis of ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Dit is natuurlijk niet de enige vakantiewoning die je op homify kunt vinden. Dit huis is ook een heerlijke bestemming om naar af te reizen.

 Huizen door Perfect Stays
Ben je al klaar om op vakantie te gaan? Omschrijf hieronder voor ons gerust je ideale vakantiewoning!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!