Minimalistische woning met een gezellige sfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Minimalistische woning met een gezellige sfeer

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van 株式会社細川建築デザイン Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar het Verre Oosten waar de meesters van de  minimalistische stijl wonen. Deze stijl is bijzonder geïnspireerd door de Zen. Dat zie je terug in veel ontwerpen. Vandaag gaan we je prachtige minimalistische woning laten zien. Gewoon omdat deze je zeker kan inspirerend. Misschien denk je dat deze stijl vooral koel is en weinig gezellig. Maar naar het zien van dit voorbeeld denk je er misschien toch anders over! Kijk snel met ons mee!

Uniek

Wanneer we de eerste blik op de gevel werpen zijn we verkocht. Precies wat we ons voorstellen bij een minimalistische woning, namelijk mysterieus en superstrak. Het palet is veelzijdig en de geve lijkt ons een blik in de toekomst te gunnen: veel meer huizen gaan er over een tijdje zó uitzien. De warmte van de voordeur trekt onze aandacht en past precies bij het idee van de Aziatische mentaliteit, die is namelijk gastvrij. Kan een woning strakker zijn dan deze? Wij durven het te betwijfelen! Meer mooie woning kun je hier bewonderen! 

Interieur

Hier in het interieur komen we direct onder de betovering van de bijzonder ambiance. In deze open ruimte zijn verschillende functies ondergebracht en vormen een duidelijke eenheid. Dit concept van samenvoegen zien we overal in de hedendaagse architectuur terugkomen. En geef de bewoners eens ongelijk. Dit ziet er toch prachtig uit. Daarbij is de inrichting ook erg gezellig en huiselijk. Vanuit dit punt in de kamer hebben we een mooi uitzicht op de patio die we straks nog even wat beter gaan bekijken. Samen met een expert ontwerp je snel een mooi interieur! 

Niveau

Dit is een woning van hoog niveau, niet alleen qua bouwkunde, maar ook qua wooncomfort. We zijn vooral gecharmeerd van de mooie trap die een sierlijke twist aan de ruimte geeft. Let eens op het eenvoudige palet in deze ruimte! En die sofa ziet er erg comfortabel uit. De minimalistische stijl heeft nog wel eens de naam om stijf en koel te zijn, maar dit is toch gewoon een bijzondere lay-back setting! Door de vide is deze woonkamer superlicht en heeft de ruimte een excellente woonambiance. Een plek om te genieten van je vrije uurtjes!  

Samen eten

Ook in het Verre Oosten houden ze ervan om samen te eten, echt geen boerenkool, maar andere lekkere dingen. Je kent ze vast wel. Hier aan de grote tafel is daar ruimte genoeg voor, iedereen heeft hier zijn eigen plek. Naast de praktische voordelen van zo'n grote tafel straalt het meubelstuk ook een zekere klasse uit. Vanaf de tafel heb je mooi zicht op de patio, waar de bewoners dikwijls wat zon meepakken. Rechtsachter zien we een gezellige zithoek met een tweetal planten, die zorgen voor de natuurlijke touch. Ook daar zien we comfortabele sofa's die garant staan voor veel woonplezier.  

Badkamer

Het is op zich geen verrassing dat de badkamer uitgevoerd is in de minimalistische stijl, want het gaat er bij deze stijl juist om, dat alle delen van het huis een eenheid vormen. Deze badkamer past echt bij het algemene woonconcept van het huis. We vinden de spiegel erg bijzonder en ook het fonteintje mag er zijn! We zien hier ook een lange gang met een schitterende houten vloer die ons leidt naar een al even mooie deur. Let ook even op de ramen in de gang; zo komt het daglicht binnen dat het plaatje compleet maakt. 

De patio in de avond

De dag is ten einde, maar de avond is nog jong. We trekken een flesje open en proosten met de bewoners. We hebben op onze wandeling door de woning veel moois gezien, design dat ons geïnspireerd heeft. Hier buiten worden we voor de laatste keer betoverd: door de boom die van de achterzijde belicht wordt. Dit schept zoveel sfeer in de tuin! Dit is zonder twijfel de beste plek om je dag af te sluiten. 

We hopen dat jij ook vol ideeën zit na het zien van deze woning. Blijf ons volgen voor meer woontrends en interieurtips waar je enthousiast van wordt! 

Deze loft lijkt wel uit een droom gesprongen!

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!